Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hikaye Tartışma Başlığı


Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

1.gün bazı yaratıklar geldi, kesti
2.gün biraz daha yaratık geldim
3.gün kestiğim yaratıkların babası geldi beni dövdü ama onu da kestim
4.gün yaratıklar güçlenmiş lan
5.gün biraz daha yaratık kesip güçlendim dün kesemediğim yaratıkları kestim
6.gün yaratık kestim
7.gün ölmüyo lan bu
8.gün ahanda diablo, kestim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hikayeyi beğendim ben aslında gözüme batan çok fazla birşey olmadı ama hikayeyi act 3le 4e çok yedirememişler sanki 1 ve 2den sonra çok çabuk bitti act 3 ve 4.


ama merak ettiğim bitti mi artık diablo serisi? öldü mü yani bu sefer kesin yoksa yine ilerde bi twist yapıp çıkarırlar mı ortaya bunu merak ediyorum ben. bide çıkacaksa ek paket falan ortamı boş bulan meleklere girişelim bence artık o imperius mudur nedir onun azını burnunu kırmak istiyorum >:D<

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Act4, oyunun sonu falan filan

şu wrath animasyonunda anladığım kadarıyla diablo'yu öldürürseniz eğer geri dönme imkanı oluyor. Tam hatırlamıyorum diyalogu ama zamana mı ne geri dönüyordu vs. vs. Tyrael diyordu hatta sanırım öldürmeyip hapsedelim bu şansı yakalamışken falan filan

Oyunun sonunda Diablo'yu yine öldürdük. Göklerden düştü, geri dönecektir büyük ihtimal DLC'ler ile bir şekilde :)

Zaten Adria'nın sonu falan belli değil, tahminen o geri getirmek için kasacaktır hatta bedenini falan verecektir.



Act1 Sonu

Cain'in ölümünün yanı sıra Stranger'in Tyrael çıkması bayağı şaşırtıcı oldu. Onun dışında hikayede olan hiçbir şey bana OHA falan dedirtemedi.

Zayıf bir hikayesi vardı yine, ama olay hikayesi değil ya :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrael ne kadar tırt bir karaktermiş yalnız. Bütün olay kapşondaymış. Tyrael nerede? Kaçırıldı. Tyrael nerede? Umutsuzluğa kapıldı arazi oldu. Nasıl iş bu?


Ayrıca niye Aspect of Wisdom oldu bu? 23 nisanda başbakanlık koltuğuna oturan çocuklar gibi öyle "ben artık şuyum" falan olabiliyor mu?





Adam tam bir Aziz Yıldırım çıktı ama. "Ben gidiyorum meleklikten istifa ediyorum" sonra millet işi halletsin bu orada burada kaçırılmışken, umutsuzluktan kafaları sıyırmışken. Her şey olup bitince de "Ya dönüyorum ben beyler XD"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


umutsuzluğa kapıldı cünkü arcangel of hope corrupt oluyodu. oyunun basından sonuna kadar seraphların scroll of fatete herseyin yazıldığına ınandığını, daha fazlasını sorgulamadıkları, merak etmediklerini söylüyoalr zaten.

angel of wisdomda saplantısı yüzünden gitmiş nerde napıyo bilen yok, liferleriymiş bide zaten. o gittiğinden beri high heavens chaos içinde.

tyrael, insan olmanın verdiği perskpektife sahip tek angel. bu savas sonrası anlasıldığı scroll of fate yeterli değil, bu yüzden gerekeni yapmak için angel of wisdom oldu işte.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...