Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Spoiler kullanmaya dikkat edin act x in şurası vs diye tamam komiklik yapmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 diabloyu kesiyoruz sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 1.gün bazı yaratıklar geldi, kesti 2.gün biraz daha yaratık geldim 3.gün kestiğim yaratıkların babası geldi beni dövdü ama onu da kestim 4.gün yaratıklar güçlenmiş lan 5.gün biraz daha yaratık kesip güçlendim dün kesemediğim yaratıkları kestim 6.gün yaratık kestim 7.gün ölmüyo lan bu 8.gün ahanda diablo, kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 8 gün mü? weaklings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 etrafa baka baka gittim çok kasmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ben görevleri yaptım sadece.ayrıca bu oyun patlar. endgamei sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 act 1 spoiler cain öldü resmen ya diablonun demirbaşını öldürdüler hemde en başta dumur oldum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 belliydi zaten onun gideceği. horadrium bizden sorulur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 act 4 e geldim çadır fena karıştı. ama senaryo biraz böyle zorlama yazılmış gibi geldi yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 seslendirmeler ve senaryo çok kötü. act3'ün başındayım ama diyaloglar falan çok sıradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 spoiler üşüyoruz cain reis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 hikayeyi beğendim ben aslında gözüme batan çok fazla birşey olmadı ama hikayeyi act 3le 4e çok yedirememişler sanki 1 ve 2den sonra çok çabuk bitti act 3 ve 4. ama merak ettiğim bitti mi artık diablo serisi? öldü mü yani bu sefer kesin yoksa yine ilerde bi twist yapıp çıkarırlar mı ortaya bunu merak ediyorum ben. bide çıkacaksa ek paket falan ortamı boş bulan meleklere girişelim bence artık o imperius mudur nedir onun azını burnunu kırmak istiyorum >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Act4, oyunun sonu falan filan şu wrath animasyonunda anladığım kadarıyla diablo'yu öldürürseniz eğer geri dönme imkanı oluyor. Tam hatırlamıyorum diyalogu ama zamana mı ne geri dönüyordu vs. vs. Tyrael diyordu hatta sanırım öldürmeyip hapsedelim bu şansı yakalamışken falan filan Oyunun sonunda Diablo'yu yine öldürdük. Göklerden düştü, geri dönecektir büyük ihtimal DLC'ler ile bir şekilde :) Zaten Adria'nın sonu falan belli değil, tahminen o geri getirmek için kasacaktır hatta bedenini falan verecektir. Act1 Sonu Cain'in ölümünün yanı sıra Stranger'in Tyrael çıkması bayağı şaşırtıcı oldu. Onun dışında hikayede olan hiçbir şey bana OHA falan dedirtemedi. Zayıf bir hikayesi vardı yine, ama olay hikayesi değil ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 serinin devamiyla ilgili yapanlar, d3'un d1 ile baslayan konunun kapanacagini soylemis. yani buyuk ihtimal diablo hikayesi bitiyo ama diablo serisi tabi baska konularla devam etcek demisler. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 adria mevzusu var, belki daha önemli tempların orderı konusu var. adamlar angelic silah zırh falan yapıyomus high heavensla kapısmak için. high heaven ve dünya ilk kez böle beraberlik kurunca ordan bir mevzu patlıycaktır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Oyunun Sonu ................ ve sonunda meleklerle insanlar mutlu mesut yaşadılar... ....... .... http://static.fjcdn.com/pictures/YOU_01feb1_721995.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Oyun sonu videosunda blackstone da yere düşerken görülüyor. Expansion pack'te yere düşen taşı alan köylü yüzünden baal mephisto falan keseriz yine. deja vu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Tyrael ne kadar tırt bir karaktermiş yalnız. Bütün olay kapşondaymış. Tyrael nerede? Kaçırıldı. Tyrael nerede? Umutsuzluğa kapıldı arazi oldu. Nasıl iş bu? Ayrıca niye Aspect of Wisdom oldu bu? 23 nisanda başbakanlık koltuğuna oturan çocuklar gibi öyle "ben artık şuyum" falan olabiliyor mu? Adam tam bir Aziz Yıldırım çıktı ama. "Ben gidiyorum meleklikten istifa ediyorum" sonra millet işi halletsin bu orada burada kaçırılmışken, umutsuzluktan kafaları sıyırmışken. Her şey olup bitince de "Ya dönüyorum ben beyler XD" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 taş gibi leah gitti... daş gibiydi oysa ne umutlarımız vardı onla benim nephalem kanım onun diablo kanı ne güzel küçük küçük witch doktorlarımız olacaktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 umutsuzluğa kapıldı cünkü arcangel of hope corrupt oluyodu. oyunun basından sonuna kadar seraphların scroll of fatete herseyin yazıldığına ınandığını, daha fazlasını sorgulamadıkları, merak etmediklerini söylüyoalr zaten. angel of wisdomda saplantısı yüzünden gitmiş nerde napıyo bilen yok, liferleriymiş bide zaten. o gittiğinden beri high heavens chaos içinde. tyrael, insan olmanın verdiği perskpektife sahip tek angel. bu savas sonrası anlasıldığı scroll of fate yeterli değil, bu yüzden gerekeni yapmak için angel of wisdom oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28622709 okuyun abi tam demek istediklerimi yazmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 abi istemsiz kahkaha attim ahahahahah. hakkaten tyrael in sifati insan tutkusunu tamamen acikliyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 hahaha süpermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Ben yazdım lan onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Süper yazi olmus;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar