Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Aluriel said: 1m 2.5 lira desen belki 1m'i 2.5 liraya sat ben alıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 sana 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 deadwoll said: Rune Sword 850dps 199 str %15 attack speed %50 wep. dmg 164-358 Fire Dmg. 5m'e AH'da Wizard itemlarıyla takaslayabilirim de. Arkada dipte kaldı bu. Fiyatı AH'a öyle yazdım diye gözünüz korkmasın btw, tekliflerle gelin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Arkadaşım fiyat soruyoruz burada :P Ring şu ne kadar eder acaba? 100e koydum ama? isteyen olursa satılmazsa hani? birde fiyatı uygun mu yoksa çok mu pahalıya koymuşum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Esas fiyat topic'i aşağıda bilader. p.s: pahalıya koymuşsun onu, etmez o kadar. 30 40k falan anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 tamam orayada yazdım ne var yani arkadaşım, satılmazsa lazım olan pati olur mu diye kopyaladım burayada aa. o esas fiyat topikinde stat benefit muhabbeti dönüyordu en son bu arada hiç çekici değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 http://i.imgur.com/7LOwo.jpg ah'ye koymadan önce ilgilenen var mı diye koyayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 http://i.imgur.com/TEHoK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Ring piyasası ne iğrenç lan. Main stat 150+ olan her ring isterse 2 property olsun 2 milyondan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 o silah için sıfırdan bile başlanır ama nerde bizde o şans =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Zegna da deli itemlar düşürüyor he Forumda cenabet bir ben varım herhalde. 2M'dan fazlaya item satamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Abi genel yönetici görünce yağ falan mı çekiyorsunuz sdfd. DHlerin çoğu arcade stayla takıldıkları için vitality olmuş olmamış. İas de weaponda olunca trap gibi birşey çünkü o 947 dps ias hesaba katılarak hesaplanmış değer diyorlardı burda bir yerlerde. 200klarda geziyor benzerleri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 20 25 eder quiver dicektim ama nerf geliyo ias o yüzden elindn çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 o yüzden düşürdüm fiyatı yoksa hungering/elemental arrowlular iyi gidio bi dene daha düşürdük anında sattı arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ias'la ilgili nerf derken? tam olarak ne gibi bi değişiklik yapılacağı belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ya o deadman's efsane iyimiş elemental olsa direk alırdım dicemde o zaman tabiki 10m olmazdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Novichok said: Abi genel yönetici görünce yağ falan mı çekiyorsunuz sdfd. DHlerin çoğu arcade stayla takıldıkları için vitality olmuş olmamış. İas de weaponda olunca trap gibi birşey çünkü o 947 dps ias hesaba katılarak hesaplanmış değer diyorlardı burda bir yerlerde. 200klarda geziyor benzerleri zaten. ben baya pahalıya koydum ah ye, satılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 kaca gitmis abi o 1-h xbow ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 LvL 49 alet kullanabilen classlarla hell zorlugunu herşeye one shot atarak direk infernoya gecebilirsiniz. :) Arzu edene satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 3M civarına satabilirsin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 isteyen? gerci ias yok ama bilemiyorum iş yaparmı http://i.imgur.com/6UpXK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 zegna bu işime yaramaz da sende bu şans varken şöyle 800-900 dps bi one handed düşürsene benim için :p söz bütün paramı vericem kuruşuna kadar... *fazla parası yoktur ama çaktırmamaya çalışır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ne sansı abi silah yuzu goremedik ya bow ya crosbow eheh :D ok silah dusurse solicem sana orti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar