Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Arda işi bi garip.

Ardanın öz menajeri Ahmet Bulut (bu arada bu adamın bağlı olduğu menajerlik şirketinin de sahibi Emre ve Arda ikilisi ha, o da ayrı komedi) bizzat kendisi 2 gün önce bas bas bağrındı Arda dönebilir, dönmeyi düşünüyor bakacaz diye. Kendi gerçek twitter hesabından bunları yazdı.

Millet ardından bunu konuşunca Aysal "öyle bir temasımız olmadı, Arda orada çok mutlu niye gelsin" tarzı bir şey dedi. Alttan alta gelme mesajı vardı bence.

Daha sonra dün Ahmet Bulut amca bu yazılarının hepsini silmiş galiba, üstüne açıklama yaptı "böyle dedikodular çıkartıyolar Arda daha dönmeyecek" diye.

Şimdi de üzerine bu geliyo. Menajer zaten kolpa, ortalığı velveleye verip bişeyler koparma derdinde sanırım. Görecez.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

apsingir said:

aman cokta ugrasmasinlar birsuru de para vericekler zaten o paraya ayni duzeyde bir topcu daha buluruz. Tabi melonun gecen senedende takimi taniyor olmasi artisi olabilir.
he bulursun, seni zaman makinesine bindirip bi kaç yıl öncesine gönderelim inamotoya tamah et.

Meloya verilen paraya bir cok iyi futbolcu gelir ki takimin durumu ortada.
Ayrica bonservis bedelide 7-10 arasi bisey olucak sanirm iyi para rahat iyi bi topcu bulursun diye dusunuyorm. Tabi melonun kalmasi iyi olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Riera ve Baros'u elden çıkardın mı iki tane sağlam kontrattan kurtuluyoruz zaten. Takımın omurgasında değişim kötü sonuçlar verebilir. Arda'nın son dakikada gitmesiyle panikle yapılan Riera hamlesi gibi bir durum yaşanabilir.

Umarım haberler çarpıtma sonucudur ve mutlu sona ulaşırız. Fakat bu süreçte transfer konusunda bir B planının olmasını diliyorum. Gargano, MBia ve Flamini geçen isimler. Gargano ve Mbia fazlasıyla defansif, Melo'nun bu konudaki rolünü üstlenebilirler fakat Melo kadar hücum desteği yapamazlar. Flamini bildiğim kadarıyla Milan ile uzattı ama en doğru tercih olur

Bir de taraftarın beklentisi çok önemliydi bu transferde. Kimse Arda, Çilek vs istemiyor. Melo'yu alıp kapatın transferi
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de inanmam siteden yayınlanmadıkça... Yönetim anladığım kadarıyla Melo konusunda son dakikaya kadar beklemem kararı aldı. Juventus'un zaten düşünmediği bir oyuncu tek müşterisi de Galatasaray bizimkiler istedikleri fiyata bonservisi alacaklar ha bu arada Melo da para olayında ne kadar yokuş yapacak göreceğiz. Melo dan yoksun GS yine yoluna devam eder... Fazla dert değil.
Sosyal ağlarda paylaş

her ne kadar önce anlaşılıp sonra ikinci indirim talep edildiyse de, ikinci indirim sonucu 4.250 ise ve melo bunu kabul etmemişse, gelmesin daha iyi bence. 4250 ya... şaka gibi.

melo kadar iyi dmf az gördüm bugüne kadar, kalmasını aşırı çok istiyordum da, galatasaray'ı seviyorsan 4250ye gelicen oynucan paşa paşa..
Sosyal ağlarda paylaş

para mara hikaye yönetimin aç gözlülüğü bu işi buraya kadar getirdi.. başarılı olursan şampiyonlar liginden zaten yeterince gelirin olacak neden açmıyorsun kesenin ağzını anlamıyorum ki? adamlar gittiler krasici getirtiyorlar şampiyon juventustan ama biz bi meloyu 3 aydır alamıyoruz ya şaka gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Nası ne olacaktı şu an TSL'de yıllık 4.250 garanti para alan adam yok. Bir de bunun maç başısı bonusu primi filan. Bu paraları gitsin İtalya'da, İspanya'da alabiliyorsa alsın. Bu kadar uçmamalı kulüplerimiz, zaten vergisiz kemik para alıyorlar. Dendiği gibi çok istiyorsa 3'e de gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

demode said:

bonservis + yıllık ücret olunca çok ciddi bir rakam ile karşı karşıya kalıyor yönetim bence çok abartmamak gerek.

Burak-Ambrabat transferlerini yapana kadar önce Melo transferini halledeydin derler adama o zaman,

Melo GS'yi istiyor, Juventus'a bunu bildiriyor. GS'den alacağı para geçen yıla yakın olacak, 4m+ olacak. Ona yüksek bonservis verip alacak takımlar bu kadar para vermez biliyor. GS'ye gelmek istiyor, GS'nin ise takım oyununa %100 uyan bir adam ihtiyaç var.

Bakıyor isteyen takım transferler yapıyor, para saçıyor. Juventus para kopartmak istiyor. Bakıyor menejer GS bu kadar büyük paralarla oynuyor, payını yükseltmek istiyor. Bakıyor çok sevilen Melo çok isteniyor, piyasasını arttırıyor. Görüyor çünkü Hamit'e falan verilen paraları, kendisinin en önemli çark olduğunu da biliyor. Melo öyle Ambrabat gibi parlama sevdası olan bir adam değil ucuza kontrat atsın sahte GS sevgisiyle,

GS en doğru hareketi yaptı. Yanılmıyorsam Eboue transferinde de böyle olmuştu ve tamam alın lan başınıza çalın demişlerdi. Ne oldu? Arsenal'in istediğinden çok daha ucuza gelmişti. Melo'da da aynı şey olursa çok iyi olur, yoksa bölgeye alternatif aramaya başlamak gerekiyor ama onun içinde çok geç kalındı.

Transfer dönemi başladığından beri, hatta öncesinde hep denen bir tek şey vardı. Melo'yu takımda tutun, tutun, tutun. Al işte bugün bu duruma düşersin... Opsiyonu niye kullanılmadı bunun o bile bir yönetim faili aslında, bunu telafi etmek için yine para saçmasalar iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

TSL'de 4250 alan adam yok diyorsun fakat muhtemelen bu para bir adama verilecekse o da Melo olur. Belki bi de ileride elde tutmak adına Muslera

Ne adamlara ne paralar saçıldı. Gidip Gargano'yu yılda 3 milyon euro'ya bağlayacağım diye uğraşır durursun. Ben klubün ekonomik yapısı bu durumu kaldırır diyorum, maç başı falan girmeden işin içine verelim istediği para buysa gelsin oynasın. Riera 2.9, Baros 2.5 alıyor, bu kontratlardan kurtulmaya baksın yönetim de muhasebeci taraftar da
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...