apsingir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 neyse konumuza donelim biz adam akilli transferi ne zaman yapicaz aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 başkan haziran sonu diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 milliyet-melo ne kadar doğru bilmem ama melo alınsın aşağıdaki yorumda efsane dsfs.fiyatlar doğrusa iyi bence.bu kalitede adamları yıllık 1-2 milyona oynatmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Esnaf said: olm tharkas a fenerli dedin bence yurt dışına kaç.dua ette mesajını görmemiş olsun onu kafam güzel yazmışım biri fenerli birininde nicki bana benziyo diyecektim oyle nasıl yazmışım bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Aysal amca 25 Haziran 'de TT Arena 'da toplu imza töreni yapacağım dememiş miydi ? Çocukları mı toplayamadı acaba ki vazgeçti ??? Her demecinde profosyonellikten ve yeni yapılanmadan bahseden Aysal amca, bu mu yani olayın ? Hadi geçen sene ki transfer facialarını acemeliğinize verdik, nerdeyse hemen her gün Zaytung haberleri gibi bir isim bildirdiniz borsaya E peki bu sene ne oldu ? Başkan olarak çıktın 25 Haziran tarihini verdin, oldu bugün 26 Haziran, nerede attınız imzaları , kaçırdık mı biz ? UEFA kararları dediniz, adamlar hazır, bilet gelince uçağa bindirecez dediniz, sonuç ??? Bırakın bu boş beleş yapılanma, profosyonelleşme masallarını, daha doğru düzgün bir transfer yapmayı bile beceremediniz Bu saatten sonra da ancak gider Bulut Umut, Potuk Alper alırsınız, bizim Baytar Engin 'le ve Çolak Emre 'yle şampiyonlar liginde averaj takımı kurarsınız aferim size , destekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ahah tünemiş beklemiş ayın 26sını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 @harrykewell kelimesi kelimesine haklısın valla. her sene böyle haziran sonu transfer bitecek denip, bilimum yıldızlarla konuşulup, sonra ligin başlamasına 2 hata kala sırf yapmış olmak için transfer yapma olayı tekrarlanmasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 hıncal uluç jr. daha uygun bir title idi. bu arada gündemde doğru dürüst bi kanat oyuncusu falan yok. acaba prandelli stayla bi 4-3-1-2 falan mı oynatcak terim yeni sezonda. hem alper'i hem de melo'yu almaya çalışması böyle düşüncelere gark etti beni. şöyle bi amc alsak aslında arşavin gibi, gideri olur her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Geçen seneki transferlere(Riera belki) bok atabilmek için sanırım Antu kafasındaki fenerliden daha gözü kararmıs bi düşmanlık lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 harrykewell said: Aysal amca 25 Haziran 'de TT Arena 'da toplu imza töreni yapacağım dememiş miydi ? Çocukları mı toplayamadı acaba ki vazgeçti ??? Her demecinde profosyonellikten ve yeni yapılanmadan bahseden Aysal amca, bu mu yani olayın ? Hadi geçen sene ki transfer facialarını acemeliğinize verdik, nerdeyse hemen her gün Zaytung haberleri gibi bir isim bildirdiniz borsaya E peki bu sene ne oldu ? Başkan olarak çıktın 25 Haziran tarihini verdin, oldu bugün 26 Haziran, nerede attınız imzaları , kaçırdık mı biz ? UEFA kararları dediniz, adamlar hazır, bilet gelince uçağa bindirecez dediniz, sonuç ??? Bırakın bu boş beleş yapılanma, profosyonelleşme masallarını, daha doğru düzgün bir transfer yapmayı bile beceremediniz Bu saatten sonra da ancak gider Bulut Umut, Potuk Alper alırsınız, bizim Baytar Engin 'le ve Çolak Emre 'yle şampiyonlar liginde averaj takımı kurarsınız aferim size , destekliyoruz o kadar şovlu yazıyosun bari düzgün de yaz, zaten hiçbir şey anlatmamışsın bari PROFOSYONEL ve ACEMELiK yazma gözünü seveyim. bi de umarım bu hafta şu mesajını senelerce alıntı yapmamızı sağlayacak transferler yapılır da şu akbaba tavırlarınız artık azalarak son bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 harry kewell antu ajanı bence, görevi forum forum dolaşıp gs hakkında atıp tutmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 geçen bi gazetede mi ne görmüştüm,25 haziran muhabbetiyle ilgili aysal 5 gün daha lazım,tarih olarak 30 haziran demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 yahu tarih tutmayabilir, boyle seyler dinleyip heyecanlanıyor musunuz hala. alabildiklerini alacaklar iste. gecen seneki transferleri begenmeyen adam da bi uzasın gitsin, futbol seyretmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Baskan, tum transferleri bitirip aciklamayi hedefliyo iste yoksa fener in transfer politikasi var stoch olayinda oldugu gibi. Hem futbolcunun bonservis bedelini daha ucuza alabiliriz transfer haberi cikmadigi surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 umut bulut 1.250.000 garanti para, 10.000 euro maç başı çok iyi çok çok iyi Pardon unuttum Tebrikler Ünal Amca, devam böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 transfer dönemi bitmedi daha.baya erken yani bıdı bıdı yapmak için.sezona yabancı forvet alınmadna umut-elmander-necati ile başlanırsa ancak laf edilebilir.ki şamp ligine gidicek bu takımın hucumunu bu şekilde 3 tane gol atamayan adama bırakmazlar sakin yani. dany ve umut şuana kadar kadro derinliği açısından 2 iyi transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ronaldoyla messi cuma gunu aciklanicakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ronaldo gelicekti ama euro 2012 de parladı genç yetenek.fiyatı arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 he açıkladı gördük mükemmel transferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Alper potuk deniyo ne alaka o herif yekta gibi gelip kulubede oturur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 yekta sakatti butun sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 abi bu "hemen transfer olsun" triplerini anlamıyorum ben. adam 25'i demişmiş niye 25'inde transfer olmamışmış. abi yemin ediyorum kıskanç kız arkadaş seviyesine iniyorsunuz. önceki transferler de hemen aceleyle yapılmadı, şimdi de aceleyle yapılmıyor amacınız oyuncuyu erkenden pahalıya almamızı sağlayıp "pahalıya aldılar işi bilmiyor bunlar" demek mi anlamıyorum ki. forumlar yıkılıyor "25'i geçti yönetim işi bilmiyor" mesajlarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Red said: ronaldo gelicekti ama euro 2012 de parladı genç yetenek.fiyatı arttı Brezilya'da yeni yetenek keşfettim ben. Neymar diye bi adam. Kimse farketmeden onu kapmak lazım, şimdi mail atıyorum gs'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 türk liginde 10 dakka oynayamaz o ya izleidm ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 sampiyonlar liginde oynatırız sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar