Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 (düzenlendi) evet 40 yıl önce seyrettik de henüz görmemiş yeni nesiller ve gören eskiler de gene hatırlasın diyerek.. 7-8 yıl sonra hala tüylerim ürperiyor, domates gibi kızarıp ekran karşısında bağırarak alkışlıyorum. Mart 21, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Competitive gamingin 10 awesome zirvesinden biri bu, tarihe gecicek birsey direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bu benim 6600 telefonumda vardı, millete gösteriyodum. şimdi bile izlediğimde tüylerim diken diken oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bu arada 6600 da bu: yeni nesiller bilmeyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Daha geçen bi sf delisine izlettim harika ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Ne gaza gelirdik izlerken ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bunu yapan adam zaten bütün bu turnuvaları domine ediyordu. adı neydi unuttum. çoook iyi video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Daigo_Umehara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 babby's first daigo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 gerçi daigo sıçtı artık tokatlayıp gönderiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 mvc ye bulaşmıycaktı gerzek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 30 olmuş sıçsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 sam yeni izlemis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 nba tv videoları gibi,farklı duygular yaşatıyor sdsfssg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 anlamadım ben adam depdep'i mi blokluo 2 kere falan? yapiliyormuydu ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 lets go justin tshirt ü istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 iyiymiş tişört :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 imamizer said: anlamadım ben adam depdep'i mi blokluo 2 kere falan? yapiliyormuydu ki o? o depdep dediğin kombo 14 hit mi ne. orada Justin maçı cheap olarak kazanmaya çalışıyor. ama adam tüm tekmeleri bloklayıp üzerine oyunu alıyor. bu oyunu güzel kılan şeylerden biridir bu gibi durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 supere karsı 100 kez denersin ezberlersin catır catır parrylersin. videonun esprisi o değil. superin son atağını zıplayıp parryliyor, yerde parrylemektense, bölece chunli de kendiside geri itelenmiyo, bu sayede mid asagı inerken midkick'ten kendi superine gecip macı bitirebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Yok. Videonun asıl esprisi, Daigo Umehara'nın kendisinin de sonra dediği gibi o gürültülü ortamda full parry'nin zamanlamasını %100 tutturabilmesi. Bu arada Daigo Ryu'ya döndü. Evo 2012'yi o alacak. Aha buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 japan takımının amerika takımına karşı olan videosu mu ne var youtubeda. orada amerikalılar tek tek daigoyu (Ryu seçmesine rağmen) pataklıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 sf4 ten itibaren ryu ya geçti de tokatladılar işte habire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Noob chari direk ryu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bos kaleye gol atamayip donen topta hizli hucumla gol yemek gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Adam 2009'da 2010'da Evo kazandı Ryu ile, siz hâlâ yok tokatladılar, yok bilmem ne yaptılar diye bıdı bıdı ediyorsunuz. Ryu scrub character idir tamam, hepimiz biliyoruz. Ama Umehara'nın Ryu'su bambaşkadır. Adamın kendisi Ryu zaten, senenin 364 günü oynuyor. Evo 2012'yi alır, alamazsa da Top 4 bitirir. Her halükarda Amerikalı oyunculara yaşamı dar edeceği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar