Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 cavanagh said: 8mbit bağlantı ile gs-fb ve gs-bjk maçlarını izledik biz webtv'den herhangi bir takılma vs. olmadı 10mbit superonlinela da sorunsuz ve gayet iyi kalitede izledim ben. ama en iyi kalite derseniz acaip kota yiyor haberiniz olsun. bende son mactan sonra kota doldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://i.imgur.com/vSDQl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 serdar özkan niye fenerbahçe'yi destekliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Eh anca fenere alır onu artık diye olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 dusuncelihayvan said: Galatasaray'ın müthiş elit ve sanat aşkıyla yanan taraftarları yine vandalist çalışmalarının yanında dexter dan bir kaç bölüm oynamışlar. M.köy'de 4 fenerbahçeli yaralı. Metrobüste ise 12 yaşındaki çocuk bıçaklanmış. GS - FB taraftarı arasında cıkan kavga diyor, kimin kavgayı başlattığını, kimin kimi dövdüğünü falan anlatmamışlar. Çocuğun bıçaklandığı da iddia ediliyoruş. Ha yapılmışsa insan değildir yapan zaten o ayrı. İki taraf da bayağı olay çıkartacak, daha maç sonu neler olacak izleyin görün işte. Böyle saçma sapan bir sezona böyle kanlı bıçaklı bir bitiş yakışırdı zaten, rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 nerden izliycez bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/276508_239663529408406_8041510_n.jpg bu da kafa yaptı ya bulanık her eşy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 yine kavga var https://twitter.com/#!/serkanocakkk/status/201337205271183360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 deadwoll said: dusuncelihayvan said: Galatasaray'ın müthiş elit ve sanat aşkıyla yanan taraftarları yine vandalist çalışmalarının yanında dexter dan bir kaç bölüm oynamışlar. M.köy'de 4 fenerbahçeli yaralı. Metrobüste ise 12 yaşındaki çocuk bıçaklanmış. GS - FB taraftarı arasında cıkan kavga diyor, kimin kavgayı başlattığını, kimin kimi dövdüğünü falan anlatmamışlar. Çocuğun bıçaklandığı da iddia ediliyoruş. Ha yapılmışsa insan değildir yapan zaten o ayrı. İki taraf da bayağı olay çıkartacak, daha maç sonu neler olacak izleyin görün işte. Böyle saçma sapan bir sezona böyle kanlı bıçaklı bir bitiş yakışırdı zaten, rezillik. abi sen 34 hafta boyunca elit taraftar zart taraftar zurt taraftar, yok katil taraftar fln filan diye sınıflandr insanlari gazla, sonra son hafta cık efendm dostluk yemegi herkese örnek olsn fln filan de 2 takım yönetmileri de her hafta o kadar cok gereksiz acıklama yaptıki sene boyu, kim kazanırsa kazansın cıkan olaylar az kalıcak, ha insh cıkmaz ama burasi türkiye ve türk insanını azcık tanıyorsak hepimz biliyoruz hastanelerin yaralılar ile dolcagnı, umarım ölumler olmaz, 2. muhendis oktay vakasi olmasın da yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ahmedinejad said: yine kavga var https://twitter.com/#!/serkanocakkk/status/201337205271183360 fakat kızın like a boss gibi yürüyüşü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Esh said: ahmedinejad said: yine kavga var https://twitter.com/#!/serkanocakkk/status/201337205271183360 fakat kızın like a boss gibi yürüyüşü... ahaha cidden polis kalkanların ardında kız iplemeden yürüyor. elinde telefon muhtemelen sevgilisine trip atıyordur bi yandan. mşglsn snrm ii gclr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 maç yine insanların içindeki hayvanlığı çıkarmaya bahane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 webtv patlamış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 link arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 kutuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ls avcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 webtv ye üye olayım dedim ama site felç. ben de link arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 yayın takılacak diye tam ekran yapmaya korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ben yaptım takılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 abi dışarı çıkıp bi yere gidip geleyim dedim aman aman fakirler kafelere doluşuyor böyle bi garip yüzler falan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ahmedinejad said: yayın takılacak diye tam ekran yapmaya korkuyorum :( ::::::::::::((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 albayrak ölmese bağrı bu maçtan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Ahahaha SÖPÖR FÖNÖL başlıyor. İki takıma da başarılar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 TD)Pentagram said: ahmedinejad said: yayın takılacak diye tam ekran yapmaya korkuyorum :( ::::::::::::((( Webtv sen izliyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 hadin gazamız mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar