mokoko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 random geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 menüyü değiştirsinler artık ya çok ağır ve kullanışsız, taktik bölümü de feci. en çokta duran topları düzeltmelerini istiyorum uyduruk bi atış için bile 2 saat kaptırmama ayarı planlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 eeee Tr ligi yokmus gayri. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 çoktan duyuruldu o ya, olmayacağı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 buyuk takimlari koyarlar yine Galatasaray'i mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 buymus ligler ve takimlar Barclays Premier League npower Championship npower League 1 npower League 2 France Ligue 1 France Ligue 2 German Bundesliga German Bundesliga 2 K-League Major League Soccer Norweigen Tippeligaen Scottish Premier League Liga BBVA Liga Adelante Airtricity League Raiffeisen SL Austrian Bundesliga Belgian Pro League Australian A - League Danish Superliga Dutch Eredivisie Russian League Swedish Allsvenskan Polska Liga Liga MX Liga Portuguesa Saudi Pro League Liga do Brasil Italian Serie A Italian Serie B Rest of the world Greece - AEK Athens Greece - PAOK Greece - Olympiakos Greece - Panathinaikos Argentina - River Plate Argentina - Boca Juniors Argentina - Racing Club South Africa - Kaizer Chiefs South Africa - Orlando Pirates Turkey – Galatasaray International teams Argentina Australia Austria Belgium Bolivia Brazil Bulgaria Camaroon Chile Colombia Côte d’Ivoire Czech Republic Denmark Ecuador Egypt England Finland France Germany Greece Hungary India Ireland Italy Korea Republic Mexico Netherlands New Zealand Northern Ireland Norway Paraguay Peru Poland Portugal Romania Russia Scotland Slovenia South Africa Spain Sweden Switzerland Turkey United States Uruguay Venezuela bazen tek buyuk olmak uzuyor adami sfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 adam futboldan banlandı ama burda sürdürüyor yazık garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 cok agladin kiyamadi fenerli yetkili futbol abileri 10 gun engellediler. ama trollerini yakindan takip ediyorum bir kac gune gelicem merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 eksik kaldın koş koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 "Tatar Ramazan" said: adam futboldan banlandı ama burda sürdürüyor yazık garibim rastladigim en buyuk trollerden birisin filan boyle saman altindan su yuruten tipten ama buna guldum sesli bak. elal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 fenerbahçe yoksa hayatta orjinal almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ya bari fenerbahçeyi koysalar hakkaten h2h de gs yi seçtiğimi gören yunan takımı seçiyor fener yok diye sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 demo çıkmış origin ve malum yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 psn'de çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ee bu demonun online maçı yok (pcdeyim), makinaya karşı mı oynayacaz 10 sene önceki gibi asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 menu degismis galiba sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Ps icin çıkmış mı yav ben göremedim psnde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 GS nasi 3.5 yildiz mi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 gs 4 yıldızdı galiba sallamıyosam yada ben hamiti chivuyu falan transfer etmiştim ondan olmuştur sdfs.gerçi hamit dünya kötüsü fifada da. gs kadrosu baya iyi genel olarak.tam bir 5 yıldız tokatçısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 abi hangi ara neyi nereye transfer ediyosunuz sfsd. ben ps3'e indirdim biraz evvel sadece 3-5 takim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yok fifa 12 de ya sdfs 4 yıldızdı galiba orda.3.5 olmamıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 http://g1209.hizliresim.com/11/8/csljx.jpg ama bu güçlerle 4 yıldız olması lazım fake bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 oyun biraz fazla güzel olmuş yahu, first touch olayı baya geliştirilmiş çok farklı reaksiyonlar veriyor oyuncular paslara, gerçekçilik baya artmış.her şeyden önce seyircilere bayıldım inanılmaz güzel tepkiler veriyolar gaza getiriyorlar resmen.bir kaç maç daha yapiim bakiim ama ilk etkisi oldukça başarılı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Aiko said: http://g1209.hizliresim.com/11/8/csljx.jpg ama bu güçlerle 4 yıldız olması lazım fake bence olm yukarıda Mutd vs Athletico Madrid yazıyo zaten ha yutub seyiymiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 4.5 olamaz ya 77-75-75 ile fake gibi bu arada oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar