reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 en guzeli direk gir, orjinal takim neyse oyna ya, bana ultimate falan hileli gibi geliyo cok oynayan kazanir mantigi arada girerim, 8 tane cakarim sonra 2 hafta oynamam sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 fizban said: ben PC'de UT takiliyorum da, dun bir macim 7-6 bitti. adamin 7 golu de orta, arka direkten kafa gol. nasil yapiyolar su ortalari, bir anlatin da biz de olduruverelim. gilardino ile bendtner i aldim takima hala kafa vuramiyorum arkadas. r2 + o plase orda falan aciyo, bazi lamerler l1 + ucgen yaparak orta aciyo aslinda ortada degilde adamin kosu yoluna havadan pas atiyo orta gibi oluyo falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ortaklaşa almak isteyen fakir aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bu pro nun online ve single accomplisment ayrılsın diyordum fifa 10 da falan anca 13 te yapmışlar çok güzel olmuş 1800 short pas falan var.takım oyununu destekleyici şeyler.ha yine ortaokul bebeleri var ama kalite artmış baya ranked maçlara bulaşmadım hiç.peç meç gelsin öyle girerim kanser olmiyim ahah orta gol yemedim ben hiç.ama normal şutu azıcık kısmaları lazım.ceza sahası civarında kareye basılı tutunca abanıyor gol oluyor. challange olayı güzel.skill games de güzel.galatasaray baya iyi olmuş yalnız.burak yılmaz elmanderi koydum ileri.amrabatı falanda koydum yardırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 amerikadan alinan fifa13 turkiyedeki ps3 de calisir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 şunu koyup gidicem http://i.imgur.com/51652.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ya ben gold pack alayım dedim 2-3 tane de UK PSN'den oynadığım için kredi kartımı kabul etmiyor :( GG'den falan PSN Card'lara bakayım dedim, 5 pound'u 40TL'ye falan satıyorlar ... Yüksek miktarlarda hemen hemen bire bir satanlar var ama o kadar para gömmek istemiyorum, 5 pound işte en fazla asdfsad TR PSN'den giriş yapıp alsam, bu hesabımda gözükür mü? Ya da ucuza PSN Card satan yer plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 benim rock band shoptodan almıştım, PAL'dı amerikan psn'den inen şarkılar çalışmıyordu ama türkiyede UK'de PAL zaten ordan öle olabilir belkin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 reyou said: amerikadan alinan fifa13 turkiyedeki ps3 de calisir mi? evet. ps3'te region olayı frketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 mokoko said: ultimate team resmen dünyanın en güzel modu. 2 senedir deli bağladı kendine. başka bişi oynamıyorum :D hem ultimate'de de seasons var. orda kapışıyoruz biz :D aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 seasonda birini çok fena rencide ettim.fakat adamı alkışladım yani reyc atmadığı için 9-0 yendim adamı son dakkaya kadar mucadele etti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ahaha ben 5 farklı mağlup olmuşsam rage quit atmıyorum ama kalkıyorum pc başından. 10 dk sonra geliyorum 7-0 yenilmişim güzel güzel. ben hala orta kafa gol işine giremedim. bir de tactical defending bu sene geçen senekinden daha da şart galiba. contain yapmadan olmayooor. ha bir de UT takımımda kimsede skill move 3 yıldızdan fazla değil, çalım atamıyorum kimseye heueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 UT'de bana sürekli 99 chem, 4.5 star falan takımlar vermeye başladı. İşin kötüsü benim kadro da 2 gümüş, 2 bronz daha var sadfsad yalnız bronzlarım çok kral adamlar. adamları hiç değiştirmeyeceğim bu gidişle asdfsda rencide ediyorum da arada gelip tokatlıyorlar, onda da işte biraz önce 4-2 falan yenildim hayat bende onlar gibi parayla paket satın alıp yargılamak istiyorum :( Ayrıca ingiliz takımı kuracaktım ama açtığım ilk gold paketten Rossi ve Destro çıktı. Rossi'yi geçte Destro'yu çok sevdim her maç en az iki golü var. Sırf onun yüzünden İtalyan takımı kurabilirim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 italyan takımı çok iyi iş yapıyor ya. Ortasahalar biraz maliyetli ama ileri üçlüde uygun fiyata Milito - Palacio - Lamela var. Akıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 fifa oynadıgımdan beri ilk defa birine özel mesaj atıp küfür ettim ya ana bacı hemde soy sop herif pro maçta kaleci olmuş.minicik boy.ve kalede durmuyor devamlı forvette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Red said: fifa oynadıgımdan beri ilk defa birine özel mesaj atıp küfür ettim ya ana bacı hemde soy sop herif pro maçta kaleci olmuş.minicik boy.ve kalede durmuyor devamlı forvette işte bu yüzden seasons diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 silverhoof said: Fifadaki hareketleri nasıl yapacagımızı anlatan bı yer var mıdır :D http://superkarga.com/fifa-13-yeni-skill-moves-rehberi/ türkçe yapmışlar yardımcı olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 silverhoof said: Fifadaki hareketleri nasıl yapacagımızı anlatan bı yer var mıdır :D fifa 13 skill moves rehberi diye arat google'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ben o hareketleri 1 kere yapan adam gormedim karsimda.. hos bende pek denemiyorum ya, zaten pas yerini bulsun diye kicimiz cikiyo bide r2 + ucgen + right stick kombinasyonu yapcazda henry pasi vercez.. ya bi hektir git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bide ben daha fifa 13 almadim beyler caktirmayin :D shopping cart da duruyo hala dsfsdf buy butonuna basamadim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 saolun beyler bakıyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 beyler oyunu satın aldım. kredikartından çekim yaptırdım, e şimdi bu elemanlar bana kod mu yollayacaklar nasıl olacak iş? bilen biri aydınlatsın lütfen. şu an oyunu yüklüyorum. mail hesabına baktım ea sportstan bir hareket yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 oyunu nasıl yüklüyorsun? Origin üzerinden yüklüyorsan zaten almışsın işte başka bir işleme gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 e tamam da redeem code nerede? hem iki tane vermesi gerekiyor diye biliyorum redeem code. herkes fifa kardeşliği kuruyor hatta 65-65 tlye. mail atarlar diye düşünmüştüm o da gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 redeem code girmeden nasıl oyunu yüklüyorsun ki originden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar