Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

reyou

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

ben PC'de UT takiliyorum da, dun bir macim 7-6 bitti. adamin 7 golu de orta, arka direkten kafa gol. nasil yapiyolar su ortalari, bir anlatin da biz de olduruverelim.

gilardino ile bendtner i aldim takima hala kafa vuramiyorum arkadas.

r2 + o plase orda falan aciyo, bazi lamerler
l1 + ucgen yaparak orta aciyo aslinda ortada degilde adamin kosu yoluna havadan pas atiyo orta gibi oluyo falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

bu pro nun online ve single accomplisment ayrılsın diyordum fifa 10 da falan anca 13 te yapmışlar çok güzel olmuş

1800 short pas falan var.takım oyununu destekleyici şeyler.ha yine ortaokul bebeleri var ama kalite artmış baya

ranked maçlara bulaşmadım hiç.peç meç gelsin öyle girerim kanser olmiyim ahah

orta gol yemedim ben hiç.ama normal şutu azıcık kısmaları lazım.ceza sahası civarında kareye basılı tutunca abanıyor gol oluyor.

challange olayı güzel.skill games de güzel.galatasaray baya iyi olmuş yalnız.burak yılmaz elmanderi koydum ileri.amrabatı falanda koydum yardırıyor
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben gold pack alayım dedim 2-3 tane de UK PSN'den oynadığım için kredi kartımı kabul etmiyor :(

GG'den falan PSN Card'lara bakayım dedim, 5 pound'u 40TL'ye falan satıyorlar ... Yüksek miktarlarda hemen hemen bire bir satanlar var ama o kadar para gömmek istemiyorum, 5 pound işte en fazla asdfsad

TR PSN'den giriş yapıp alsam, bu hesabımda gözükür mü? Ya da ucuza PSN Card satan yer plx
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha ben 5 farklı mağlup olmuşsam rage quit atmıyorum ama kalkıyorum pc başından. 10 dk sonra geliyorum 7-0 yenilmişim güzel güzel.

ben hala orta kafa gol işine giremedim. bir de tactical defending bu sene geçen senekinden daha da şart galiba. contain yapmadan olmayooor.

ha bir de UT takımımda kimsede skill move 3 yıldızdan fazla değil, çalım atamıyorum kimseye heueh.
Sosyal ağlarda paylaş

UT'de bana sürekli 99 chem, 4.5 star falan takımlar vermeye başladı. İşin kötüsü benim kadro da 2 gümüş, 2 bronz daha var sadfsad

yalnız bronzlarım çok kral adamlar. adamları hiç değiştirmeyeceğim bu gidişle asdfsda

rencide ediyorum da arada gelip tokatlıyorlar, onda da işte biraz önce 4-2 falan yenildim hayat

bende onlar gibi parayla paket satın alıp yargılamak istiyorum :(

Ayrıca ingiliz takımı kuracaktım ama açtığım ilk gold paketten Rossi ve Destro çıktı. Rossi'yi geçte Destro'yu çok sevdim her maç en az iki golü var. Sırf onun yüzünden İtalyan takımı kurabilirim asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...