Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

300: Battle of Artemisia


reyou

Öne çıkan mesajlar

http://tri.acimg.net/r_450_x/medias/nmedia/18/90/49/06/20099370.jpg

http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-52428/

"this is artemisia!" said:

Çizgi-romandan beyazperdeye taşınan 300 Spartalı (300) filminden tanıdığımız Xerxes, bu sefer başrolde olduğu 300: Battle of Artemisia isimli filmle geri dönüyor. 300'le aynı evrende geçecek ve aynı hikayeyi anlatacak olan Xerxes, ünlü Pers liderinin yükselişini farklı bir bakış açısıyla yansıtacak. Filmde Xerxes’i canlandıracak olan Rodrigo Santoro yeni projeyle ilgili detayları basınla paylaştı.
Senaryo üzerindeki çalışmaların son aşamaya geldiğini söyleyen Santoro, çekimlerin Temmuz ayında Avrupa'da, büyük ihtimalle de Bulgaristan'da gerçekleşeceğini belirtti. "Bu projenin bir spin-off gibi tanıtılmasının arkasında projenin ne prequel ne de sequel olması yatıyor." diyen oyuncu, filmin 300'le yakın bir bağı olduğunu, aynı hikayeyi farklı bir perspektiften anlatacağını söyledi. Ayrıca Xerxes karakterine de değinen Santoro, bu karaktere yeni bir arka hikaye yazıldığını ve filmde Xerxes'in nasıl Tanrı-Kral olduğunu göreceğimizi müjdeledi.
2 Ağustos 2013'te vizyona girecek olan 300: Battle of Artemisia'nın oyuncu kadrosunda Rodrigo Santoro, Eva Green, Sullivan Stapleton, Jamie Blackley rol alırken, filmin yönetmen koltuğunda Noam Murro oturuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

300'ü izlenebilir kılanda, 300'ü 300 yapan da Zack Synder başkandır. Projeyle tek bir alakası yok, izlenmez.

Paraları bitmiş, popüler bir filmin yan sanayi devamını yapalım demişler. 300'ün yarısını bırak çeyreği bile olamayacak bu film aha görürsünüz. The Spirit gibi çakma ötesi birşey olur ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
http://www.joblo.com/newsimages1/300riseofanempire-post1.jpg

said:
This new chapter of the epic saga takes the action to a fresh battlefield - on the sea - as Greek general Themistokles attempts to unite all of Greece by leading the charge that will change the course of the war. 300: Rise of an Empire pits Themistokles against the massive invading Persian forces led by mortal-turned-god Xerxes, and Artemesia, vengeful commander of the Persian navy.


http://www.joblo.com/newsimages1/300-rise-evagreen.jpg
http://www.joblo.com/newsimages1/300empirefirstlookscene-4_3_r536_c534.jpg
http://www.joblo.com/newsimages1/300empirefirstlookthemo-3_4_rx340.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...