ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Abi düzenli beslenemiyorum sıkıntı o zaten yoksa toz falan almazdım en azından protein için.Okul-iş vs derken bazen yemek yemeyi unutuyorum o derece meşgulüm hafta içleri. Aldığım üründe Muscle Pharm-Combat yine adam multi source diye bunu önerdi günlük yaşamımı anlattığımda. Günde 3 max 4 öğün yiyebiliyorum ama duruma göre protein özürlü menulerde olabiliyor o açığı kapatmak için aldım zaten.Şimdi bu duruma göre Sabah uyanırken ve spor öncesi mi diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 solaryumsuz aynada gözüken hatlar fotoda gözükmüyor anlamadığım bir şekilde,o yüzden moralimi bozamam durduk yere lol,yada fakir olduğum için dandik foto makinesi kaynaklı bir durumda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hacı NEWBIE'YIM AMA KASTAN ANATOMİDEN ANLARIM RAHAT OL HSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ad3m said: Abi düzenli beslenemiyorum sıkıntı o zaten yoksa toz falan almazdım en azından protein için.Okul-iş vs derken bazen yemek yemeyi unutuyorum o derece meşgulüm hafta içleri. Aldığım üründe Muscle Pharm-Combat yine adam multi source diye bunu önerdi günlük yaşamımı anlattığımda. Günde 3 max 4 öğün yiyebiliyorum ama duruma göre protein özürlü menulerde olabiliyor o açığı kapatmak için aldım zaten.Şimdi bu duruma göre Sabah uyanırken ve spor öncesi mi diyorsunuz? Sabah uyanır uyanmaz ve spordan sonra 15 dakika içinde kullan derim, kaldı ki günd e 3-4 öğün yeterli beslenmeni düzgün ypaabildiğin sürece,takma sen 2 saatte bir yemen gerek yada 6-7 öğün ye diyenlere. insan vücudu çin malı iphone gibi birşey değil ki 2 saate bir şarj edesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Yalnız spor günleri için konuşayım sabah 06:45 de uyanıyorum spora 19:00 civarı gidebiliyorum. Ayrıca spor yapmadığım günler kullanmaya gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Kaslar dinkerinken geliştiği için,protein eksiğin spor olmayan günlerde de devam ediyorsa evet alman iyi olur,yine aynı şekilde sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek,2. ölçeğe yine gerek olucaksa onuda ara öğünlerin birinde alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Teşekkürler cevap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Rica ederim,hani iştahını falan bilmiyorum ama günlük 100-130gram fazla tavuk eti yiyip wheyi 1 ölçek sadece sabah alsan hem beslenme hem maddi açıdan daha iyi olur. Ama iş okul temposudur iştahsızlıkır gibi durumlarda whey çok kasmıyorsa cüzdanı go go 2 ölçek tabi no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 pide arası et döner al olm ne wheyi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Cüzdandan öte sağlıksal açıdan da daha iyi bende direk öğünden almak isterim ama ona ne zaman var nede o kadar iştah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Eh o zaman sıkıntı yok,supplementler bu gibi durumlar için var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Seperate said: Spordan sonra streching yapıyorum zaten ancak eve gelince veya yatmadan önce ,kas ağrısını azaltma amaçlı egzersiz,hareket vs var mıdır? Gerçi yeni başladım hamlıktan kaynaklı da acı çekiyorum da bu kasları açma ,germe tarzında var mıdır böyle hareketler yaptığınız? germe ağrıyı azaltmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 çok ağrı varsa çözüm hızlıca soğuk duşa girmek. ben parkour yaparken deli gibi ağrıyordu her yanım ve soğuk duş gerçekten işe yarıyordu soğuk demişken zatüre edecek kadar soğuk değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Idmandan sonra ciddi olarak streching yapmak iyi degil. Zaten parcalanmis yikilmis kasi daha da zorlar. Hafif acma-germe tarzi hareketler ok. Kapsamli streching yapilacaksa off bir gun secilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Aynen doğru bence de. Bence şöyle yapın haftada 3 gün ağırlık antrenmanı 2 gün yoga veya pilates yapın böyle öyle yapıyordum. Normal ağırlık antrenmanından sonra 2 tur surya namaskar (yoga ile bir takım hareket seti) çakarsınız gayet de yeter bence. Bu pazartesi salonumuz açılcakmış ona da çok sevindim. Şimdi ki planım da şöyle: Pazartesi Çarşamba Cuma ağırlık Salı Perşembe yoga veya pilates artık o gün ne varsa Salı spordan geldikten sonra bir öğün yiyip çarşamba o saate kadar oruç tutmayı sporada o şekilde gitmeyi planlıyorum. Bu aynı şey Perşembe - Cuma içinde geçerli. Haftada 2 gün oruç tutacam bakalım faydası olacak mı. Zaten if yapıyordum belli bir dönem ama bu sefer brad pillon tarzı yapacam. Antrenman performansı düşerse bişiler yerim artık yapcak bişi yok. Geçen sene çok hata yaptım adam gibi çalışamadım hiç okumaktan sormaktan araştırmaktan bir programa bağlı kalamadım bu sene günleri değiştirerek tek program yapacam ve track yapmadım hiçbirşeyi bu sefer de loglıcam herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Soris biz erkeğiz ya yoga pilates yapmıyoruz. Ama sana başarılar ;) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Oyle erkeklik yapmakla olsa keske. Bir kere salonda kizlarin pesinden streching'e girdim bi daha da girmem. Kalas gibi olmusuz agirliklari basa basa. Deadlift'e falan girerken ego-metre tavan yapiyor ama o dersten sonra madara oldum. Haftada 1 off gunde yoga harika olur bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bende öyle düşünüyordum ama büyük hataymış. Sakatlanma riskinizi azaltıyor tamirat süresini kısaltır esneklik kazandırır. Tabiki hergün gitmeye gerek yok off günlerde gidilmeli bence. Çok faydası var. Salonunuzda varsa böyle dersler bence girin özellikle yoga çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 axedice said: Soris biz erkeğiz ya yoga pilates yapmıyoruz. Ama sana başarılar ;) :) shatap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ha karıya kıza yazmak için giriyoruz diyosunuz... Hmm bak o olabilir. Tamam çocuklar izin verdim yogu yapabilirsiniz. Böyle yan etkileri varsa ben de deneme babından girerim piratese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 pilates'e bir kere girdim bizim salonda, tanıdığım bayan hocalardan biri çok ısrar etmişti. 23 kadın 1 erkek idik. ben daha iyi yaptım kadınlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Sen zaten parlak bi çocuksun o performans beklenir senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 axedice said: Soris biz erkeğiz ya yoga pilates yapmıyoruz. Ama sana başarılar ;) :) valla keşke yapsan. ben 2 sene önce yapıyodum, o kalaslık gidiyodu komple. verdiği rahatlık vs apayrı ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ben bugün boyun kası çalışıldığını öğrendim bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Abi zayıfken düzenli gidebiliyordum spora ama simdi göbek cikti biraz hiç gidesim Kalmadı. Nası motive olucaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar