Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş | 06.05.2012 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beşiktaşı kim napsın abi onlar kendi aralarında egleniyorlar , maç 2-0a getiren bizim fatihle uyfaluşi beşiktaş top oynamadı oynasa ve bize 11 tane atsa yine play offta bile fark ortada

yetmedi bi de 9 puan farkla play offa girip şampiyon olamama riski olan biziz 'hakkımızı yiyolar' diye aglayan onlar hala.

Bizim bu sene fener dışında pek yakınımıza yaklaşan bile yokken onlar 86 ve 88de gelen golle bu hale gelıyorlarsa bırakın küçük süprizler yapsınlar sevinsinler ellerinde başka bişi yok bütün senenin mutlutugunu o 2 dakikaya sığdırmaya çalışıyorlar.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

SeaGle said:

Parayi digiturk vuracak yanlız ha.

Abi daha ne kadar vurabilir.

millet 1 gece için decoder mi alacak nedir yani

Senin o gunku sn reklam ucretlerinden haberin yok galiba.
Mesaj tarihi:
bana mı laf attı bu doruk anlamadımki hiçbişi

ergen üzülmüş mü? dfsdgsd tya gerçekten red yetosunu bile arıyorum şurda yemin ediyorum ne izlediği maçı anlayanlar ne izlediği maçı analiz edip hakkıyla yorumlayanlar ne de gerçek futbolun konuşması gerektiği savunanlar var burda

yok kardeş alın topiğiniz sizin olsun
Mesaj tarihi:
escape said:

hayuır bana şurda hiçbi beşiktaşlı su maçı savuınmasın yemin ediyorum sinirlerim tepeme cıkıyo haa

ney ney ney

ne açıdan

ahahaha
Mesaj tarihi:
hakemi demiyorum canım kardeşim hakem katletti beşiktaşı tamam ama galatasarayın buna ihtiyacı yoktu emin ol...

ama beşiktaş "futbol" anlamında galatasarayın cokcok gerisindeydi bu akşam, herzaman oldugu gibi.
Mesaj tarihi:
escape said:

hayuır bana şurda hiçbi beşiktaşlı su maçı savuınmasın yemin ediyorum sinirlerim tepeme cıkıyo haa

aha
ha hahahhaaa

gs ne kadar top oynadıysa besiktas ta oynadı, üstüne her 2 pozisyonun birinde gsye topu veren hakemle oynadı. offside dan gol de atamadınız tabi üzülüyorsunuz.

besiktas perspektifinden bakıldıgında fenerbahce macında da gs macında da elinden geleni yaptı diyebilirim.
Mesaj tarihi:
galatasarayın ihtiyacı diyorsun da katlettiren galatasarayın ta kendisi.

baroşun yerine şunu koysam yemin ediyorum daha fazla ayakta durur.

http://yourtotalentertainment.com/wp-content/uploads/2011/05/Michelin-Man-Balloon-Character.jpg
Mesaj tarihi:
Abi adamlar öyle ya da böyle 2-0 geriden maçı kurtardı, oynamış oynamamış, hoplamış zıplamış, tayfur kurtmuş kuzuymuş bişey farketmiyor. Adamlar tak tak aldı, bahanesi yok bu işin.

Öyle oynadı oynamadı bakarsak zaten gs feneri bu sezon sürekli domine etti ama bi sonuç yok. Domine ettik berabere kaldık, domine ettik yenildik playoff'da. Öyle bakacaksak ohooo versinler şampiyonluğu zaten.
  • Yeni Oluştur...