Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 https://p.twimg.com/AsO0A2vCAAArp4l.jpg
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hayuır bana şurda hiçbi beşiktaşlı su maçı savuınmasın yemin ediyorum sinirlerim tepeme cıkıyo haa
mani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 siz bu kurt hoca tayfur'u haketmiyorsunuz kesinlikle.
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Beşiktaşı kim napsın abi onlar kendi aralarında egleniyorlar , maç 2-0a getiren bizim fatihle uyfaluşi beşiktaş top oynamadı oynasa ve bize 11 tane atsa yine play offta bile fark ortada yetmedi bi de 9 puan farkla play offa girip şampiyon olamama riski olan biziz 'hakkımızı yiyolar' diye aglayan onlar hala. Bizim bu sene fener dışında pek yakınımıza yaklaşan bile yokken onlar 86 ve 88de gelen golle bu hale gelıyorlarsa bırakın küçük süprizler yapsınlar sevinsinler ellerinde başka bişi yok bütün senenin mutlutugunu o 2 dakikaya sığdırmaya çalışıyorlar.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 beşiktaş 3 5 gün arayla iki takımıda trolledi ya ahahhaf
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 DarKRideR said: GS oynadı mı ? sen kaç yaşında başladın futbol izlemeye?
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 maçı bile izlemedim lan asdfsdafsad ergen atarlanmış ama, çok üzülmüş 2-2'ye :(
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Wispy said: SeaGle said: Parayi digiturk vuracak yanlız ha. Abi daha ne kadar vurabilir. millet 1 gece için decoder mi alacak nedir yani Senin o gunku sn reklam ucretlerinden haberin yok galiba.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bana mı laf attı bu doruk anlamadımki hiçbişi ergen üzülmüş mü? dfsdgsd tya gerçekten red yetosunu bile arıyorum şurda yemin ediyorum ne izlediği maçı anlayanlar ne izlediği maçı analiz edip hakkıyla yorumlayanlar ne de gerçek futbolun konuşması gerektiği savunanlar var burda yok kardeş alın topiğiniz sizin olsun
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 escape said: hayuır bana şurda hiçbi beşiktaşlı su maçı savuınmasın yemin ediyorum sinirlerim tepeme cıkıyo haa ney ney ney ne açıdan ahahaha
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hakemi demiyorum canım kardeşim hakem katletti beşiktaşı tamam ama galatasarayın buna ihtiyacı yoktu emin ol... ama beşiktaş "futbol" anlamında galatasarayın cokcok gerisindeydi bu akşam, herzaman oldugu gibi.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 escape said: hayuır bana şurda hiçbi beşiktaşlı su maçı savuınmasın yemin ediyorum sinirlerim tepeme cıkıyo haa aha ha hahahhaaa gs ne kadar top oynadıysa besiktas ta oynadı, üstüne her 2 pozisyonun birinde gsye topu veren hakemle oynadı. offside dan gol de atamadınız tabi üzülüyorsunuz. besiktas perspektifinden bakıldıgında fenerbahce macında da gs macında da elinden geleni yaptı diyebilirim.
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 galatasarayın ihtiyacı diyorsun da katlettiren galatasarayın ta kendisi. baroşun yerine şunu koysam yemin ediyorum daha fazla ayakta durur. http://yourtotalentertainment.com/wp-content/uploads/2011/05/Michelin-Man-Balloon-Character.jpg
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Abi adamlar öyle ya da böyle 2-0 geriden maçı kurtardı, oynamış oynamamış, hoplamış zıplamış, tayfur kurtmuş kuzuymuş bişey farketmiyor. Adamlar tak tak aldı, bahanesi yok bu işin. Öyle oynadı oynamadı bakarsak zaten gs feneri bu sezon sürekli domine etti ama bi sonuç yok. Domine ettik berabere kaldık, domine ettik yenildik playoff'da. Öyle bakacaksak ohooo versinler şampiyonluğu zaten.
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 GS'nin tek bir artısı vardı o da hakem. Girilen pozisyonlara bakarsan, kaçan 2 net pozisyonu olan beşiktaş.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Robert_Poche said: gs ne kadar top oynadıysa besiktas ta oynadı Yanlız şu feci yalan.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Ihtiyaci var var dedik inanmadiniz bak noldu simdi?
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ahahaha yanlış foto ya pardon buna benzer bi gerilme memesi vardı aynı bu şekil elinde o yoktu karıştırmışım gerçekten sory
Öne çıkan mesajlar