Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş | 06.05.2012 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

kurt hoca tayfur 'a maç sonu ligtv muhabiri , takım 4-4-2 ye dönünce çok daha iyi oynadı keşke hep 4-4-2 oynasaydık diye düşündünüz mü diye bir soru sordu,

kurt hoca tayfur allah allah öylemi oldu mu gibi bakış yaptıktan sonra, yok yani sadece yerine giren arkadaşlar felan diye bir şeyler dedi. yani adam hala ne olduğunun farkında değil.
Sosyal ağlarda paylaş

simao sarı kart ver, aynı pozisyon ceza sahası içinde almedia ya yapılsın devam, q7 yesin tekmeyi devam, beşiktaşlılar dokunsun faul,

beşiktaşlı futbolcuların yediği sarı kartlar bir çoğu doğru ok, ama aynı faulleri rakipler yapınca devam, beşiktaşlılar tekme yedikce devam, e sonuç olarak bi yerden sonra ernst bile patlıyor o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

baroşun yere bıraktığı sonra selçuğun cenkin kapattığı köşeye çektiği şut pozisyonu var ya.

yani öyle doldum ki abi dedim çıkar barajı falan cenk de çekilsin atsınlar yani.

atsınlar baba.

hakem çalmak için faul arıyor resmen simao eboue mücadelesinde eboue simaonun üzerinden kendini yere attı beşiktaşa faul çaldı yani.

beşiktaşlı bir oyuncuyla mücadeleye giren ve düşen bir oyuncu varsa faul. faul ya.
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadıgım hakemler bize sarı kartları sacıyorlar diyecemki hakkettik de ondan sacıyorlar nasıl bir sans buysa artık ama ikinci sarı da bir türlü cıkmıyor her turlu bok gibi mac yönetiklerinin farkındalar sıvamayalım bari mi diyorlar ne diyorlar anlamadım ki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...