Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 o iyi ama çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 http://p.twimg.com/AsO6dF2CIAMPSPk.jpg şunuda koyayım da ibret alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 yalan abi o of ben gs - bjk maçı sandım onu. bizim maçmış meğersem. pardon ona bakmadım ozmn. doğru olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kardeş adamlarınız kasapsa biz napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kurt hoca tayfur 'a maç sonu ligtv muhabiri , takım 4-4-2 ye dönünce çok daha iyi oynadı keşke hep 4-4-2 oynasaydık diye düşündünüz mü diye bir soru sordu, kurt hoca tayfur allah allah öylemi oldu mu gibi bakış yaptıktan sonra, yok yani sadece yerine giren arkadaşlar felan diye bir şeyler dedi. yani adam hala ne olduğunun farkında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Kurt hoca Tayfurrrrrr!!!!!!...GRRRRRR... Resmi vardı bir tane iyiydi baya ahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Almeida alkışladı sarı Ernst topu hakeme uzattı sarı Quaresma topa vurdu sarı Simano'nun ne yaptığı belli değil sarı şunlardan sadece Q7'ye gösterilen doğru o da adam artık yeter dedi, dayanamadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hakemi alkışlamak ta sarı hacım. protestoya giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 gs yenseydi sampiyonmuydu ki kesin ? son durum kkoyde fbyimi yenmesi yada berabere mi kalmasi lazim valla gs hala avantajli gibi su play off kadar sacma biseyde yok arkadas her hafta derbimi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 evet protestoya giriyor sonra yumruk gösterdi atamadı ama o girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: 2-2 mi ile de böylece ödeşilmiş oldu lololol yoo gs icin fb yendikten sonra galbiyet ya da beraberlik farketmiyodu ki... esas gs son macta sampiyonluk kutlarsa 2-2 icin yeni bi vaka olur bu. gecen sefer 10dk kutladilar bu sefer 1 hafta diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 vay şerefli beşiktaş vayyy sem hakemin üstüne oyna topu tribüne vur hakeme artistlik yap "ne sarısı yeaaa ne sarıııı" dee helal lan valla beşiktaş değişik takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hey yavrum benim be, işte türk hakemliğinin gurur tablosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 markus şu an teker teker beşiktaş pozisyonlarını doğruluyor. adam avantaj oynatabilecekken atak kesiyor net sarı kart haklıdır dedi. dedi yani bunu. sonra neden ligtv reroroeroeroere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Ben anlamadim arkadas millet bir Hakem GSyi yedi der bi BJKyi yedi der nedir yani ben izlemedim maci hakem kimden yanaydi fenerden oldugu kesinde dsfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 simao sarı kart ver, aynı pozisyon ceza sahası içinde almedia ya yapılsın devam, q7 yesin tekmeyi devam, beşiktaşlılar dokunsun faul, beşiktaşlı futbolcuların yediği sarı kartlar bir çoğu doğru ok, ama aynı faulleri rakipler yapınca devam, beşiktaşlılar tekme yedikce devam, e sonuç olarak bi yerden sonra ernst bile patlıyor o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 abi hala maç oynatıyolar size diye sevinmeniz lazım ya:D geçin bunları. lig bitti kaç hafta önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bizim gördüğümüz kartların yarısından fazlası tepki kartları. Bir noktadan sonra herkes kopuyor. bu arada escape sen ne garip çocukmuşsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 baroşun yere bıraktığı sonra selçuğun cenkin kapattığı köşeye çektiği şut pozisyonu var ya. yani öyle doldum ki abi dedim çıkar barajı falan cenk de çekilsin atsınlar yani. atsınlar baba. hakem çalmak için faul arıyor resmen simao eboue mücadelesinde eboue simaonun üzerinden kendini yere attı beşiktaşa faul çaldı yani. beşiktaşlı bir oyuncuyla mücadeleye giren ve düşen bir oyuncu varsa faul. faul ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 o eboue'nin ayıbı, türkiye'de bu konulardaki en pislik adamdır kendini artık ispatlaması da gerekmiyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 eboye size iyi yansimis. hala ordasiniz bi rahatlayin la. ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Eboue, Keita ve bugün de Zokora ne hikmet hepsi Fildişinden, var bişey demek havasından suyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 eboueden engine geçtik ordan baroşa geçtik ordan melonun veli topu aldığında kendini atmasına geçtik siz rahatlayın asıl, arkanız sağlam. ki sonra melo el hareketiyle veliye lak lak lak yaptı. adalet deposudur kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 benim anlamadıgım hakemler bize sarı kartları sacıyorlar diyecemki hakkettik de ondan sacıyorlar nasıl bir sans buysa artık ama ikinci sarı da bir türlü cıkmıyor her turlu bok gibi mac yönetiklerinin farkındalar sıvamayalım bari mi diyorlar ne diyorlar anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar