yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 33 siteye saldırmışlar; PayPal, The Verge, Twitter, Reddit, Spotify, CNN, Playstation Network, Starbucks, Yammer, Storify, Okta, Esty, Box, Wix, Squarespace, Zoho, Github, Cleveland, HBONow, iHeart, Big Cartel, Wired, People, Urban Dictionary, Basecamp, ActBlue, Zendesk, Intercom, Twillo, Pinterest, Imgur ve Grubhub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 black mirror'ın yayınlandığı günü mü bulmuş itler ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 AWS'e saldırsalar yetiyor, çoğu bilindik firmanın barındırıcısı aws zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Dyn'e saldırmışlar 3 tur, baya yer göçmüş. Mutfak aletleri, kameraların falan intikamı olmuş dsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 mr robot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 hala kendine gelmedi yalnız internet. hele youtube perişan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 O saatlerde oldu bitti o olay, bugün herhangi bir sorun yok sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Güzel bi tarife buldum ve Superonline adsl başvurdum (mlsf. fiber altyapım yok), sonrada aradılar "telekomda müsait port yok, başvurunuz iptal" dediler. şimdi port açtırmak için ttnet e gidip yalvarmaktan başka seçeneğimiz yok mu? başvurup aylarca bekleyenler falan varmış ya :( :( Telekom'da çalışan bi patidaş yokmu bi el atsa köşeye kadar .? dürüm ayran ne lazımsa np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 aga 2 gecedir 12 e doğru net patlıyor, varla yok arasında ama böyle 10 bayt falan geliyor sadece the fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Yurtdışında var bir şey uydunetten bildirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 benim yurtiçi de aynı, patide sayfalar 15-20 sn de açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 google dns mış bu arada problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 dns'de değilmiş, ttneti aradım "değerleri düzeltiyorum" dedi bir anda turboya döndü. telefonda konuşası varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Klasik ttnet illa aratıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Masakari said: Yurtdışında var bir şey uydunetten bildirdim. klasik tatil günlerinde uydunet resmen ya. ne oyun oynanıyor ne bişi izlenio bildiğin lag var. öküz gibi. takılıp duruo herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 inanılmaz kötü ttnette şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 olm biri benim internetin topuğuna mı sıktı nedir topallıyor arada sürünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 gene kapattılar sosyal medyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 HDP operasyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 superonline da sorun yok şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Seloyu almışlar, internet gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Bende de superonline var ama face açılmıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 gitti face, twitter, youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 whatsapp da engellendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 hevaller organize olup molotoflamasin diye mis gibi etkin engelleme <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar