Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 bazı kişilerde var heralde dns değiştirdim düzeldi şu anda ama dns kaldırsam gene giremıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Dns kullanarak girin ben öyle çözdüm şu an için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Valvyn said: bazı kişilerde var heralde dns değiştirdim düzeldi şu anda ama dns kaldırsam gene giremıyorum hangi dns i yaptın abi,bi denim bende kodumun twitch i açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 209.244.0.3 209.244.0.4 dene bakalım ben bunla girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 gece gece 1,8mb/s ile falan indirme yaptım wtf. bu ttnet 8mbite kadarı 16 yaptı da benim mi haberim yok internette haberler var yaptı diye de 1 sene öncesinin yani, 1 senedir 8'i geçtiğini görmedim. alalaa ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 var mı sıkıntı yaşıyan özellikle google hizmetleri acaip patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Yurt dışı pingler gg mi sizde de? Bazen de geç bağlanıyor sayfalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 oyunlar da ping 300 lerde dün gece bir anda bu hale geldi anlamış değilim neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 CusTodeM said: oyunlar da ping 300 lerde dün gece bir anda bu hale geldi anlamış değilim neden anlamaz ki o zalim yar gezer gezer uzaktan bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 müşteri hizmetlerini arayıp sövesim geliyor. Bunlar yüzünden oyun zevkinin içine ediliyor video zevkinin içine ediliyor. Aydında küçücük ilçede daha iyi hizmet alıyorum. Kafam girsin malum şirketlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bugün yurtdışı direk öldü galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ttnet'e ne oldu bugün? gösterip vermiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 4g ihalesi bize patladı galiba asfadgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kablonette baya yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 işyerinde panik var bizim ağ departmanı panik içinde asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Uydunet direk patladi yurtdisi. 0.15mbps hiz aldim. Musteri Hizmetleri de surekli mesgul. Isim vardi, yapamiyorum ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 uydunet gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kabloyu mu kurcaladı biri gene. petrol boru hattını patlatacakalarına şu internetle ilgili yerleri patlatsalar ülke karışacak zaten hiç işi bilmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 direkt gg oldu bu sefer. patide arkaplandaki imajı bile yüklemiyor site. tüh akşam oyun oynayacaktık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 paticiğe bile zor girerken speedtest yaptığımda 8mbps çıkıyor :D speedtest olayı filan da yalanmış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kablo gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bijiler kabloları mı sabote ettiler acaba bu sefer zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 uydunet ankara merkezde internet rezalet şu an, paticiği bile zor açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 internet leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Kocaeli kablonet 10mbit internetimi 2 3 mbit arasında kullanıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar