Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

valla önce siteden sokakta var mı onu kontrol ediyosun sonra eğer varsa ve çok uzak değilse (bahçe olursa iyi sokak kazarsan belediyeye başvuru gerekebilir kaçak yaparsanda birisi şikayet ederse zabıta gelir veya sokakta elektrik su patlatırsan ceza ödersin) kazdırıyosun ben 300e anlaştım 2 kişi gelip kazdılar sonra türksatı aradım onlarda kabloyu döşediler onlarada 100 verdim çalıştıkları için 400e geldi apartmanda daire başı 40 alıcam bağlatan olursa zaten digiturk+superonline 150 veriyodum simdi 100e düştü teledunya+250akn 50mbit internet 8 ayda en kötü amorti ediyorum parayı
Sosyal ağlarda paylaş

digiturk bi yandan kanser etti superonline ayrı bi yandan. Ust katta komsunun canagından geliyo digiturk bozuluyo komsudan randevu al digiturkten randevu al yapsınlar servis parası sonra 3 ay sonra gene aynı tantana. Superonline kotasız 8mbite 100 lira alıyo verdiği hız 5.5 max. Bide her ay önce kotalıymıs gibi 3mbite dusuruyo arayıp düzelttiriyorum her hafta. Galiba kalıcı çözüm buldum bi sorun cıkmazsa
Sosyal ağlarda paylaş

geri zekalı ttnetin her zaman yaptıgı sey. Ne zaman kopma probleminden bahsetsen hemen hızı düşürüyorlar. Ben artık o ilk aradığımda cıkan insanlara dert anlatmıyorum hiç teknikten elemanla görüşmek istediğimi belirtiyorum tabi yetkili bir kişiyle görüşmem 3-4 defa aramamı gerektiriyor biraz da sert konusunca oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Harir said:

Modemin yerini de değiştirtecem bir ara, banyoda modem şu an.Kabloları, banyoya boşluktan çektiler direk.

Annem direk çok kablo istemiyorum deyince orda kaldı, hole taktırmadık.

Salonda kopuyor bağlantı sık sık mesela.Repeater da alabilirim onun için.

Fayanslar sinyale daha olumsuz etki eder duvara göre, odaya al modemi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...