Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 mecidiyeköyde sıkıntı yok şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bende de düzeldi. uydunet'in adetli kadın gibi davranması hiç hoşuma gitmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 abi alın bi vpn kurtulun ya uğraştığınıza değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 abi internet bağlantısı olmayınca VPN pek işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 no shit sherlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bu arada adam facebook ve twitter'a girebildiğine göre internet varmış demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Superonline var ama acayip dalgalı gidiyor ya. Bi %100 performans 2 dk sonra %30 sonra %70 sonra %1 falan. Problem ne olabilir reisler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Aluriel said: bu arada adam facebook ve twitter'a girebildiğine göre internet varmış demek ki internet seçici çalışıyor bazen uydunet'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 abi her 5 dk da 1 dk net kesilip geliyo ben de. özellikle 12 ile 21 arası nası iş lan bu. p.s. ttnet sana kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 net şuan kriz geçiriyor benim. bodrumdayım istanbula pingim 165ms dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Yavaş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 kartal ttnet pingtest ile frankfurt 650ms <.< speedtest ile hıztesti yaptım 2mbite anca ulaşıyo istanbulda 300ms gösteriyo aksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Nisantasinda dun gece gitti hala yok, altyapi calismasi diyolar ama firtinaya dayanamadi hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Superonline fiber Yurtdışı bağlantılarım sıçık durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Inanilmaz gercekten ya. 20 saattir internet yok, altyapi calismasi diyorlar onumuzdeki saatlerde bitecel diyorlar, tam saat verin diyorum biz de bilmiyoruz diyorlar. Boyle bir hizmet anlayisi var mi ya, haber vermeden gelip 20 saat interneti kesiyorsun, neden kestigini soylemiyorsun ne zaman gelecegini soylemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 adam zengin ama hala mutsuz işte gerçek eşitlik, teşekkürler ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Nişantaşından bildiriyorum. 1.5 gündür hala internet yok. Az öjce müşteri temsilcisi kadına fena sardım. 20dk telefon ver bana dedim. Süre yok hala. Allah belanı versin ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Anhora said: Yavaş biraz. ipod detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 benim de ipodum var acaba anhora gerçekten benim fake'im mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 sayın biyik çok bilge bir kişiliksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Biyik said: benim de ipodum var acaba anhora gerçekten benim fake'im mi. İNTERNETİ ÇOK HIZLI BUNUN TROLLÜYOR İNANMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ay başı,adil kota yok bişey yok 720p bi anime izlicem 10dk dır bekliyom 10dksı yüklendi.. adeletini siketto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Selam 3. Gün hala internet yok. Bugün 3 saat telefonun ardından sonunda gerçekten problemi bilen biriyle görüştüm. Koca mahallede zaten ne telefon ne internet var şu anda 3 gündür. Sorun ise bedaşın yaptığı kazıymış. Ne kadar güzel. Güya bu akşam gelecek dediler. Meh. Götüne sokayım ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 haketmediginiz icin kesmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Evimde kablonet altyapısı yoktu para harcayıp sokağın başındaki apartmanın bahçesinden 2 bina kazdıra kazdıra altyapıyı döşettim. Bugunde kabloneti aldım 49mbit download 3.92mbit upload görüyo. Eskiden 5.4mbit - 0.8 mbit civarıydı. Şimdilik ilk izlenimim bakırköyde kablonet iyi gözüküyo. Istanbul içi ping 8 bu arada avrupa ve amerikaya bakmadım da adslden farklı olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar