BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 neyse yarın bi bağlantı hızlansn da bakarım tekrar duruma olmadı arayacam turksatçıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 WoW yalan oldu bu yaz valla. Bağlanmıyor akşam saatlerinde. Aha wowda çıkan mesaj Direk ISP lere poh atmış adamlar. Birde, IMAGESHACK artık paralı ohwohwoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 hahaha aybaşı oldu hala 8mbit e çıkmadı internetim çünkü neden; çünkü bu mallar geçen ay ortasında hız/ping sorunum var diye arıza kaydı bıraktığımda bunun hızını düşürelim nasılsa sorun çozulur diye hızımı 3mbite sabitlemişler uğraşmamak için ben bunun farkına varıp bi kaç kere aramıştım ama akk akk diyip başka bişi demediler ne hıyarlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 yurtdışı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 aybaşı diye çöktü internet kodumun ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 off sabahtan beri pingler havalarda uçuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Google DNS'e packet loss mu olur yaw :D %10 civarı. Gerçi bu bize özgü olmayabilir, WoW da birçok insan sorun yaşıyor, sanıyorum Avrupanın internete de kaymışlar. DDOS denemesi mi yapıolar acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 cs-go'da 270 pinge sabitledim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 nerden oynuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ;D http://www.speedtest.net/result/3597364093.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bursa akar internette nr1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 molotof atarım evine kaldır onu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 abi yurtiçi test yaptın ve ping 60 mı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 evet abi bi daha bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 abi niye yurtiçi speedtest sonuçlarını koyuyorsun? amaç ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 adam istedi koyuyom bi daha http://www.speedtest.net/result/3597444213.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 yurtiçinde 60 ping olduktan sonra neye yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://www.speedtest.net/result/3597460973.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Vallah çabukVPN akıyor yine... Avrupa http://www.speedtest.net/result/3597478180.png TR http://www.speedtest.net/result/3597481417.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Demin bi gitti sanki internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 yurtdışı çıkışları senin yazdıgın sıralarda bende de patladı. şimdi düzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 aylardır bizim baba evi boştu, bugün yeni geldim. internet 5-6 mbit indiriyor. hay böyle interneti. I love ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Beylikdüzü/Super Fiber dün gece 12 'den bu yana bağlantı yok. Var mı bu bölgede oturan? MH'yi arıyorum ama kesin birşey söylemiyorlar. Acaba sadece benmiyim merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 vereceğiniz interneti seveyim 550 ping gördüm csde adamlar dalga geçti walmarttan mı aldın neti diye. büktüm boynumu 3. dünya ülkesindeyiz abi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 lol 550 ping ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar