µh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 sınırsız konuşma ve mesaj için 80$ gayet iyi? niye TL'ye çeviriyorsun ki her ülke için kendi içinde bakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 e iyi de zaten bizde de 80-90 arası bişeydi fark yok yani çok hatta tr daha ucuz diyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Raistllin said: e iyi de zaten bizde de 80-90 arası bişeydi fark yok yani çok hatta tr daha ucuz diyorum bende sınırsız konuşma, sınırsız mesaj + internet olan bir tarife koysana buraya 80-90 lira arasına herhangi bir gsm operatorunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 µh said: Raistllin said: e iyi de zaten bizde de 80-90 arası bişeydi fark yok yani çok hatta tr daha ucuz diyorum bende sınırsız konuşma, sınırsız mesaj + internet olan bir tarife koysana buraya 80-90 lira arasına herhangi bir gsm operatorunden valla kardeşim ben 2 ay önce aveada kullanıyodum 2000 dakika her yöne+5000 sms+4 gb internet 69 liraydı 12 ay taahhütle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ee sonuç olarak sınırsız mıymış? http://www.t-mobile.com/shop/plans/prepaid-plans.aspx?did=1532285 al bak şurdaki tarifelere bir de türkiyedeki karşılıklarını ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 dostum karşılaştırma yapıcaksan aynı para birimiyle yapıcaksın,ve o zaman her türlü türk gsm şirketleri daha ucuz oluyor.Alım gücüne bakarsan burdaki kazanca göre tr de 2000 lira kazanan biri burda 2000 dolar kazandığını düşünürsen burda çok pahalı olmuyor onlara göre.Kaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Bıktım abi, canıma tak etti. Türk telekomdan bi daha internet hizmeti almayacağım demiştim ama gittim mal gibi tekrar döndüm. Cinnet geçiricem lan. Saniyelik gidip gelmeler, sitelere bir girip bir girmemeler. Dengesiz hız. Yağmurdan çamurdan etkilenen hat. Aynı altyapı aynı hız belki, ama sırf param ibne araplara gitmesin diye superonline a geçiyorum. Fİberinden çok memnundum ünide, dsl'den memnun olmasam da olur, fiberden memnuniyetime sayarım. Telekom kahrı çekeceğime mehmet emin karamehmete vericem paramı. Sabit telefonu da taşıyorum süperonline alo'ya. 22 lira sabit ücret vericem, hiçbir artısı yok, kapatmak isteyince göstermelik 3 ay indirim verip sonra pompaya devam. 12 liralık paket alırım sol'dan ttnet ile aynı süre paketi. akşam 8 sabah 8 bedava diyo bide. Üstüne otur, pezevenglik mi yapıyoruz lan gece 12'den sonra kiminle konuşucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 istanbul maltepe kablo sürünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 d-smart can çekişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 kablo patates sdfs kanser etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ankara uydunet gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 uskudar hem kablonet hem adsl, ikisi de GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 üsküdar 56k ya geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Noluyor yahu bahçeşehir uydunet nanay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ankara uydunet dial up a döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ist anadolu kablo gg. havalar bozulunca net sıçıyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 adsl çalışıyor sırf uydunet nanay olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 uydunet gidik 4.levent ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 yurtdışı cıkışları mı patladı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 https://eksisozluk.com/6-haziran-2014-internetin-yavasligi--4418820 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 3g iyi adsl ölü. Yurt dışı çıkışlarından olsa 3g de gebermez miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 balina fln sıçmıştır kablonun üstüne heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Siz hala fiberleştiremediklerimizdenmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 gelmiyor anasını sattığımın fiberi napim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 uydunet go go. kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar