benjani Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 cs go'da 160 ping alıyorum, sıkıntı var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 aynen ben de aylar yıllar sonra bi maç atayım dedim dün 140ms ile oynadım. bugün bi de dünkünden daha da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ^yok bu isveç serverlarındanmış sanırım. bi 60 ms bi 140 ms oluyo çünkü. 140 olunca 5ms'li isveçliler oluyo hep oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 şu an ttnet ve superonline'ı düşünerek insanlık dışı, hayvanca ve günah şeyler getiriyorum aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 ya benim facebook bi süredir çok yavaş. resimler çok geç yükleniyor, videolar hiç yüklenmiyor felan. 50mbit internet var, neden böyle yapar? diğer her şey çok hızlı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Yurtdışı patlak mı? (ttlel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 İstanbul / Üsküdar'dan patlak gibi şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Evde bir sıkıntı var kardeşim ne zaman overwatch download etmeye kalksa 100kb/s hız sınırlamasına rağmen. Evin interneti çöküyor hiçbir web sitesi açılmıyor türktelekom 50mb/s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Bone said: ya benim facebook bi süredir çok yavaş. resimler çok geç yükleniyor, videolar hiç yüklenmiyor felan. 50mbit internet var, neden böyle yapar? diğer her şey çok hızlı bende. Video kısmında bende de sorun var 240p bile zor açıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Cok kullanilan siteleri throttleliyolar youtube fb vs isterse 1gb internetin olsun, vpn kullanirsaniz sorun yasamazsiniz. Ben operanin browserda built in var onu kullaniyorum bazen bu tur siteler cok yavassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 İstanbul Beykoz Kavacık bölgesinde bazı yerlerde komple internet yok. Zamanını buldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Bizim kablolari acikta birakmislar galiba. Yagmur yagdi. 8 olan gurultu 30 larda. Snr diplemis. 16 mbps hat 8 mbps gormuyor suan. http://i1238.photobucket.com/albums/ff493/ltcatscratch/Untitled_5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 ankara superonline fiber bağlantım gitti, başka sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bombilo said: ankara superonline fiber bağlantım gitti, başka sorun yaşayan var mı? bundan dolayı sanırım. kaynak:https://www.superonline.net/hakkimizda/duyurular/planli-calisma-bilgilendirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 bombilo said: ankara superonline fiber bağlantım gitti, başka sorun yaşayan var mı? Benim bir haftadır rezalet. Modemi resliyorum düzeliyor , 5-10 dakka sonra hop 2-3mbit'e düşüyor. Sonra komple net gidiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 video izlemek mümkün değil şu an vanaları kıstılar mı yine ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Bugün'e özel internet hızım düşük, test ediyorum 16mbit çıkıyor aldığım hız, ama siteler yavaş açılıyor, wowda bile ekstra 200 300ms var sürekli. Anlamıyorum nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Kotalar kalktı, altyapımız kaldırmıyor ayakları hep bunlar, kısık baya vanalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Her konuda tırt olmak zorunda mıyız ya nasıl bir ülkedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 yurtdışı sıkıntılı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 benim iyi baya bu aralar http://www.speedtest.net/result/6268675057.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Whatsapp mi patladi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 patladı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 patlamış sıkıntı bende diye gittim watsabı güncelledim kafamı skim bok gibi olmuş windoz gibi yıl geçtikte dahada boktanlaşıyor. eski durum vs. olan versiyonu olan varsa bi apk yollayıversin :( 2. edit kimin aklına durumu kaldırmak geldiyse annesi babası kanser olup ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar