Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya benim facebook bi süredir çok yavaş. resimler çok geç yükleniyor, videolar hiç yüklenmiyor felan. 50mbit internet var, neden böyle yapar?
diğer her şey çok hızlı bende.
Mesaj tarihi:
Bone said:

ya benim facebook bi süredir çok yavaş. resimler çok geç yükleniyor, videolar hiç yüklenmiyor felan. 50mbit internet var, neden böyle yapar?
diğer her şey çok hızlı bende.

Video kısmında bende de sorun var
240p bile zor açıyo
Mesaj tarihi:
Cok kullanilan siteleri throttleliyolar youtube fb vs isterse 1gb internetin olsun, vpn kullanirsaniz sorun yasamazsiniz. Ben operanin browserda built in var onu kullaniyorum bazen bu tur siteler cok yavassa
Mesaj tarihi:
Bizim kablolari acikta birakmislar galiba. Yagmur yagdi. 8 olan gurultu 30 larda. Snr diplemis. 16 mbps hat 8 mbps gormuyor suan.

http://i1238.photobucket.com/albums/ff493/ltcatscratch/Untitled_5.jpg
Mesaj tarihi:
bombilo said:

ankara superonline fiber bağlantım gitti, başka sorun yaşayan var mı?

bundan dolayı sanırım.
kaynak:https://www.superonline.net/hakkimizda/duyurular/planli-calisma-bilgilendirme
Mesaj tarihi:
bombilo said:

ankara superonline fiber bağlantım gitti, başka sorun yaşayan var mı?

Benim bir haftadır rezalet.
Modemi resliyorum düzeliyor , 5-10 dakka sonra hop 2-3mbit'e düşüyor.
Sonra komple net gidiyor falan.
Mesaj tarihi:
Bugün'e özel internet hızım düşük, test ediyorum 16mbit çıkıyor aldığım hız, ama siteler yavaş açılıyor, wowda bile ekstra 200 300ms var sürekli. Anlamıyorum nedir...
Mesaj tarihi:
patlamış sıkıntı bende diye gittim watsabı güncelledim kafamı skim bok gibi olmuş windoz gibi yıl geçtikte dahada boktanlaşıyor. eski durum vs. olan versiyonu olan varsa bi apk yollayıversin :(

2. edit kimin aklına durumu kaldırmak geldiyse annesi babası kanser olup ölsün
  • Yeni Oluştur...