GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 pontipati said: türk telekom, paticik kasıyor bu nasıl iş youtube 144p açıyo normal ttnet,720p vpn açıyom akıyo gidiyo anlamadım bu nası iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 abi totem yapmak gibi galiba ama speedtest.com'a giriyorum bikaç kez bi süre sonra düzeliyor hız :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 SOL baya kötü 1 haftadır. akşamları 1 video izletmiyor lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 saat akşam 7 den sonra sapıtıyor internet. o saate kadar hiç bir şey yok. serverlara bakayım dedim 500 ping. abv! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 TTNET son fiyatları iyice abarttı. Uydunet'e geçicem. Geçiyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 geçme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ne yapalım abi ne kullanalım ateş mi yakayım evin balkonunda da dumanla haberleşiyim? illaki kullanmak zorundayız birini ne yapıcazki başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 100mbit bağlantının AKK sonrası 2mbit'e düşmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 escape said: TTNET son fiyatları iyice abarttı. Uydunet'e geçicem. Geçiyim mi? uydunet iyidir geç tabiki sinyali güzel ayarlattırırsan heryere düşük ping. iyi tam hız bağlantı. Üstüne akk bittimi filan bisürü seçeneğin var hemde ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 uydunet iyi olmasına iyi ama 2-3 aydır akşam 6-7'den gece 11'e kadar falan latency ve hatta hız sorunu baş gösteriyor. vpn ile aşılıyor genellikle ama yine de sinir bozucu, herkes vpn kullanmak zorunda değil. bu olay belli bir bölgede değil bu arada, farklı farklı yerlerden aynı şikayet çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 CabukVPN nin kablonet Modemi var çok hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 hahaha diğer topiğe yazıyordum editor v2 diye sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Abi hahh. Ben de aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Bende 2-3 aydır rush hour da patlıyor internet. Ping fırlıyor, videolar sürekli loading. Altyapı yetmiyor galiba artık. Bir de bunlar yetmezmiş gibi 4.ay dan itibaren kota sonrası hızlar artacak. Nasıl olacak bu iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 koptu internet modemin sayfasına yönlendiriyor isp'den kapandı yazıyor. ankara yenimahalle superonline fiber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 escape said: TTNET son fiyatları iyice abarttı. Uydunet'e geçicem. Geçiyim mi? mahallende sor soruştur. Bende mükemmel mesela internet ama forumda başkalarında sıkıntılı olabiliyor. en net cevap apartmanda/mahallede kullanan diğer insanlardan alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 doğru haklısın. sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 saatlerdir bağlantım kesikti. bağlantı hızı ile ilgili daha önceden ticket açtırmıştım, çözüldü diye mail ve sms geldi. çözüm bağlantımı kökten kapatmak mı oldu nedir anlamadım. 5 defa telefonda görüştüm adamlarla sonunda bağlantım geri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 100 mbit fiber hattımda şu anda max 8 var, superonline ı arıyorum iyileştirme çalışmaları nedeni ile hattı bağlayamıyoruz diyor. 100 lük pakette 50 60 anlarımda 8 ne lan? bu nası bi iyileştirme çalışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=sfbq1s090J8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ünlemine bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Bizim evin telefonlar kesildi 2 gündür saha ekiplerini bekliyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Yapmışlar haberimiz yok, robot arayınca farkına vardım, TV açıkmış şansa gelmiş internet. Bu da nasıl bi kaliteymiş arkadaş, upload margin 10, download 20. Değişir dedim gelip kutuyu düzeltince, aynen kalmış. Ana kutuyu doldurmuşlar demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 bir yavaşlık var bugün de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Akşam saatlerinde garanti acıbadem sapıtıyor bende, 600+ ms. IP yeniliyorum düzelir gibi oluyor, hop aynı terane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar