Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
escape said:

TTNET son fiyatları iyice abarttı.

Uydunet'e geçicem.
Geçiyim mi?

uydunet iyidir geç tabiki sinyali güzel ayarlattırırsan heryere düşük ping. iyi tam hız bağlantı.
Üstüne akk bittimi filan bisürü seçeneğin var hemde ucuz.
Mesaj tarihi:
uydunet iyi olmasına iyi ama 2-3 aydır akşam 6-7'den gece 11'e kadar falan latency ve hatta hız sorunu baş gösteriyor. vpn ile aşılıyor genellikle ama yine de sinir bozucu, herkes vpn kullanmak zorunda değil.

bu olay belli bir bölgede değil bu arada, farklı farklı yerlerden aynı şikayet çıkıyor.
Mesaj tarihi:
Bende 2-3 aydır rush hour da patlıyor internet. Ping fırlıyor, videolar sürekli loading. Altyapı yetmiyor galiba artık. Bir de bunlar yetmezmiş gibi 4.ay dan itibaren kota sonrası hızlar artacak. Nasıl olacak bu iş anlamadım.
Mesaj tarihi:
escape said:

TTNET son fiyatları iyice abarttı.

Uydunet'e geçicem.
Geçiyim mi?

mahallende sor soruştur. Bende mükemmel mesela internet ama forumda başkalarında sıkıntılı olabiliyor. en net cevap apartmanda/mahallede kullanan diğer insanlardan alırsın
Mesaj tarihi:
saatlerdir bağlantım kesikti. bağlantı hızı ile ilgili daha önceden ticket açtırmıştım, çözüldü diye mail ve sms geldi. çözüm bağlantımı kökten kapatmak mı oldu nedir anlamadım. 5 defa telefonda görüştüm adamlarla sonunda bağlantım geri geldi.
Mesaj tarihi:
100 mbit fiber hattımda şu anda max 8 var, superonline ı arıyorum iyileştirme çalışmaları nedeni ile hattı bağlayamıyoruz diyor. 100 lük pakette 50 60 anlarımda 8 ne lan? bu nası bi iyileştirme çalışması
Mesaj tarihi:

Yapmışlar haberimiz yok, robot arayınca farkına vardım, TV açıkmış şansa gelmiş internet. Bu da nasıl bi kaliteymiş arkadaş, upload margin 10, download 20. Değişir dedim gelip kutuyu düzeltince, aynen kalmış. Ana kutuyu doldurmuşlar demekki.
  • Yeni Oluştur...