Xaero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 quixef said: (Normal bağlantı 50 Mbit 250 GB Kota) Okuyunca bi gülme geliyor nedense.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Dün Uydunet kurulumuna geleceklerdi, adam arayınca vazgeçtiğimi söyledim. İşin kötüsü apartmanda SO fiber de yok pffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Açıkcası bugüne kadar onlarca kez iyi ki uydunet seçmişim demiştim. Aralık'ta bitiyor sözleşme. Fiber yok, TTNet ADSL'e de geçmeyi düşünmüyorum. Bakalım ne karar vericem. edit: Ki son 2 gündür sorun yaşıyorum. Onun haricinde çevrede onlarca kez ADSL gidip gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 allahın cezaları, dün gece düzelmişti şimdi yine 1'e fixlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 https://securityinabox.org/tr/tor_anonymitynetwork VPN engellemeleri nasıl aşılır? https://www.evrensel.net/haber/294746/vpn-engellemeleri-nasil-asilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Ttnet te hıza kısıtlama yok. Engelleme kapsamında bazı yerler yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Red said: sağolsunlar 1.9'a çıkmış sdfs. haftasonu şöyle keyifle bi battlefield oynim dedim ama sağda hep kırmızı bağlantı işaretiyle oynadım sdfs. anadolu yakası uydunetçisisin dimi sen de müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 230 kb/s falan bende de uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Abi ona alışmıştık tüm internet hızını düşürmek yeni ve apayrı bir hayvanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Kithnos said: Düzeldi, 20 Mbit şu an. Lanet olsun bağlantısına da, tatavasına da. Ulan yattık kalktık, yine yavaşlatmışlar. Bu sefer 2 Mbit yapmışlar ama, sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 http://puu.sh/s8df8/01d9dcdbb8.jpg Bu upstream internette oyun oynarken yetersiz kalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 bende dün geceye göre biraz daha normal gibi ama arada gidiyor. ülke gündemi yoğun diye tadilatı aradan mı çıkarıyolar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Tadilatlık birşey yok ya elle girilen değerler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 2mbit/0.3mbit Lag var oyunda, onun dışında her şey süper yavaş tabi. Ne desem bilemiyorum artık. Uydunetle alakalı hayatımda ilk defa sorun yaşıyorum. Yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 ttnet best asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 su son olaylardan sonra coook yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 abi anlamıyorum ki, adam 3 ton pattlayıcıyı google drive dan mı indiriyor, ne alaka interneti kısmak ya ffs https://twitter.com/hamzayerlikaya/status/794828432601391104?ref_src=twsrc%5Etfw götoğlanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Tam aptal bunlar ya. Güreşte kafaya darbe ala ala aptal olmuş bide o aklıyla internet için twitter'da yorum yapıyor.. http://www.birgun.net/haber-detay/erdogan-in-basdanismani-internetin-yavaslamasi-unuttugumuz-sohbeti-hatirlatti-134468.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Şu an tekrar 20 Mbit oldu. Türksat'ın uygun gördüğü kadar kullanıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 benim normalde 25 mbit uydunet, 57 mbit alıyorum speedtestten vpnle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Normale döndü az önce uydunet bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Evet, bende de döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Yavaşken twitter, fb falan açılıyordu, şimdi de onlar açılmıyor. Makaraya bağladı Türksat merkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Evet twitter ve facebook tamamen engelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 ya sokmuşum twitter'ına zaten kullanmıyorum ikisini de. internet normal olsun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar