pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 biri turkcell icin vpn verebilir mi ? anyconnect e yazıcam winmo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ne zaman düzelecek bu facebook, twitter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Hâlâ yavaş facebook. VPN aç/kapa bir hal oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Facebook home ekranında vidyo olarak yapılan paylaşımları göstermemek gibi bir seçenek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mark Zuckerberg ve eşi Facebook'ta sahip oldukları 45 milyar dolar değerindeki hisselerin %99'unu hayır işleri için bağışlayacaklarını açıklamış. Dünyaya gelen kızlarına yazdıkları mektupta ortaya çıkan bağış Chan Zuckerberg adlı yeni kurulacak oluşuma aktarılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 45 milyar dolari hayal edemedim bir anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 iyi işte o vakfın daimi yönetim krulu üeleri olurlar, çocuklarına da oradan burs alık falan bağlatırlar böylece vakfın üstüne alınan arabalara biner evlerde otururlar abd devletine de vergi ödemezler abi nerede en az 8 hanelinin yükseğinden mal varlığına sahip zengin varsa vakıf kurup vergiden, mali denetimden yırtıyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Bekâr'a karı boşamak kolay. Bunların hepsi amerigan oyunları. Sağ cepten alıp sol cebe koyuyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 BabacumMostors said: iyi işte o vakfın daimi yönetim krulu üeleri olurlar, çocuklarına da oradan burs alık falan bağlatırlar böylece vakfın üstüne alınan arabalara biner evlerde otururlar abd devletine de vergi ödemezler abi nerede en az 8 hanelinin yükseğinden mal varlığına sahip zengin varsa vakıf kurup vergiden, mali denetimden yırtıyor valla kitaptaki en eski numara ya :P osmanlidada vakiflar sirf devlet buyukleri goirevden alindiklari zaman geriye cocuklarina filan birseyler birakmak icin kuruluyordu. bizim ailenin timari varmis klasik kaplica ve camii vakfi kurup o sekilde aktarmislar gunumuzde ise vakiflar daha cok devlet adamlarinin paravan organizasyonlari icin var, misal vekile is yaptirican rusvet istemiyorda bulbul otuslu kafes kuslarini koruma vakfina bagis istiyor senden su var tabi bide http://sendika7.org/wp-content/uploads/2014/03/bilal_turgev.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 https://www.jacobinmag.com/2015/12/facebook-zuckerbergs-charity-gates-philantrophy/ Every dollar in Mark Zuckerberg’s private charity is a dollar wrested from public coffers — and democratic control. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 yönettiğimiz sayfada 2000+ like comment share falan olduğunda tüm bunları fetch eden bi web sitesi veya uygulama var mı? hepsini birden çekse de görebilsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Facebook 'Küçük Deniz Kızı' heykelini sakıncalı buldu http://www.bbc.com/news/blogs-news-from-elsewhere-35221329 Ahlaki ve etik değerleri olmayan Güvenlik konusunda ilkel bir yapıya sahip bir kuruluşun bu yaklaşımı 2016 nın gülmecesi olmaya aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 https://www.facebook.com/AvatarFilmleri/?fref=nf şu sayfa offical avatar sayfası değil mi? 50 milyon insan takip ediyo mavi tik de var yanında.Aptal aptal paylaşımlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 patlatmişlar hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 geçende into the wild sayfasını patlatmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Chastor said: https://www.facebook.com/AvatarFilmleri/?fref=nf şu sayfa offical avatar sayfası değil mi? 50 milyon insan takip ediyo mavi tik de var yanında.Aptal aptal paylaşımlar var 50m like ne yahu?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 cabukLIKE dir o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 abi orada eşek kadar Redirected from Avatar yazıyor. edit: gerçi pardon chastor'un verdiği link zaten direk türkiye linki olduğu için yazmıyor. şuna tıklarsanız yazıcak, asıl sayfadan yönlendiriyor https://www.facebook.com/Avatar şu da yönlendirmenin disable edilmiş hali, asıl sayfa https://www.facebook.com/Avatar/?brand_redir=DISABLE üstte vermiştim zaten. patlatma falan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 patlama değil VOTE yaparak Avatar Movie offical Turkiye sayfası budur diye seçtirmişler millete bu olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 facebook'a mail attım ama 2. bi lectre vakası olmamak için paylaşmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 facebookta bi yavaşlık mı var bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 bende normal abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Bi yardim eder misiniz? Youtube videolarini facebookta paylasinca laptoptan sorun yok ama mobilden goruntulemeye calistigimda direk videoyu oynatmiyor. Tarayicidan youtube sayfasini aciyor. Bunun bi cozumu var mi? Sadece direk yuklemelerde mi bu sorun kalkiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Bisey sorucam. Simdi facede 2 arkadaşım olmayan kişi var. Birine yazdığım mesajlar önce gönderildi oluyo, sonra okursa görüldüye geçiyor. Ama diger kişiye yolladiklarim aninda görüldü oluyor. Engel falan olsa profiline giremem. Notificationdan mi blockladi ki? Edit: messengerdan mi blockladi dedim arama yaptim arama yapiyo. Farkli bi durum var ama cozemedim Fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 açık bekliyrodur salkfjasklfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar