kozalak Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 benim önceki postta bahsettiğim de yeni dizaynmış. yenisi buysa hakkatten bok gibi. puntolar çok büyük lan, küçültme seçeneği olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Nesi yeni lan onun. Ben hic eski dizayn kullanmadim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Bunlar bana niye gelmiyor hiç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 yeni hali çok şık. cillop gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 yenisi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 bu salak feysbukta birisi beni tagleyince falan "hide from timeline" dediğimde karşı tarafa "gizledi bu ibne bak bak" diye rapor falan gidiyomu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 gitmiyor bildiğim kadarıyla da tag'in kalkıyor olması lazım resimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 abi yeni tasarım'ın fontlar sıçtı bende. okunmuyor eğri büğrü piksel piksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 benim facebook da yeni tasarıma geçti bugün baya baya kötüymüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 o sol tarafı menülü şeye ben kaç ay önce başvurdum lan. hala geçirmedi ipneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 tee eskiden bi şeyler solda değil miydi zaten? ordan oraya taşıyıp duruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 vay bubaan, simdi benimki de degisti, kasmasin diye grafikleri kismis gibi oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 tasarımı bokum gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 benim herkesinkinden değişik 8-9 aydır şimdi yeni gelenden falan da değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ss atsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 facebook messenger ile ücretsiz görüşme hedesi olayını tüm dünyaya açmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 benim yıllardır aynı lan fb, timeline lı dalgaya da en son ben geçtim heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Desqpio said: facebook messenger ile ücretsiz görüşme hedesi olayını tüm dünyaya açmışlar. ben geçtiğimiz yaz arayabiliyodum insanları gayet bu şekilde? türkiyedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 vatana millete hayırlı olsun memleketteki akrabaları arayayım akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bi arkadaşa tıkladım unable to call dedi 3g de olmuyo galiba. ya da iki kişinin online olması mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 wifi ile oluyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Ben de ısrarla açılmıyor site. Sorun yaşayan var m? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 babam gitmiş buna inanabiliyo musun linkine tıklamış facebookta bi arkadaşının gönderdiği mesajda. herkese de bu mesajı atıyordu. virüs yani bildiğin. ilk aklıma gelen eklenti olabileceğiydi, önce chrome görev yöneticisinden chromium eklentisi devre dışarı bıraktım ardından sildim. öyle şerefsiz bişey ki diğer eklentileri de siliyor. bookmark barını kaldırıyor falan. delirdim 1-2 gündür. bilgisayarı her başlattığımda eklenti chrome a yüklü geliyor bu arada, sorun da bu zaten. nasıl çözeriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 küheylan said: Ben de ısrarla açılmıyor site. Sorun yaşayan var m? iki gündür girmiyordum internete bilgisayardan, şimdi de veri alınamadı hatası veriyor. http://i.imgur.com/Q1eyLz1.jpg yuh google'da da aynı hatayı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar