Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ya geçen bişi bookmarklayamadım paylaşayım sonra bakarım diye. pff direk youtube linkini vermiyor act logda youtube.com açılıyor lel.
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Dün gece birinin profiline baktım en fazla 3 dakika şimdi girdiğimde o kişi arkadaşlık isteği göndermiş. Bu kişinin profiline baktığımı ya da tıkladığımı görme ihtimali var mı?
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Litminov said: Dün gece birinin profiline baktım en fazla 3 dakika şimdi girdiğimde o kişi arkadaşlık isteği göndermiş. Bu kişinin profiline baktığımı ya da tıkladığımı görme ihtimali var mı? Evlen onla
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ahaha abi gaza getirmeyin beni sdf çok alakasız biri ya tesadüfe bak..
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Fin said: youtube üzerinden paylaşılan videolar nerede toplanıyor ya. youtube'dan share yapınca öyle oluyor. linki kopyalayıp facebook'a yapıştırınca kaybolmuyor ama. sebebini anlamadım ben de edit: yanlış mesajı quotelamışım sdfjhsdfsdf neyse biriniz görürsünüz işte
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Facebook wall'i kapatmak istiyorum nasil yapabiliriz ? Yani benim profilime bakan kimse wall da bir sey goremesin.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 gelecek postlarını ve taglendiğin her şeyi "only me" olarak ayarlayabilirsin. geçmiştekiler için tek tek yapmaktan başka çare yok malesef.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 limit past posts gibi bişey vardı sanki security ayarlarında bakayım var mıymış evet privacy'de who can see my stuff sekmesi altında
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Benim facebook aylardır eskisi gibi niye bazılarının sol tarafta menüsü vs değişik? Güncelleme oldu biliyorum ama ben de olmadı ya da biryerden mi aktif etmek gerekiyor? Edit: https://www.facebook.com/about/newsfeed bu linkten başvuruyu yapmıştım zaten.
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bende de halen eskisi gibi. Sadece yukarıdaki mavi tool değişti. Millette ipad'ten girer gibi sol tarafta menüler var.
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 İşte bende onu diyorum yukarıda verdiğim link ile talepte bulunuyorsun bir süre sonra değişiyor. Benim çevremdekiler bastı 2-3 gün geçmedi değişti ben heralda 3 ay oldu bekliyorum :P
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Şimdi girdim listeye. Bakalım ne zaman değişecek...
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 DareJedi said: İşte bende onu diyorum yukarıda verdiğim link ile talepte bulunuyorsun bir süre sonra değişiyor. Benim çevremdekiler bastı 2-3 gün geçmedi değişti ben heralda 3 ay oldu bekliyorum :P ahahaha aynı benimde, bekliyorum hala.
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Saeros said: limit past posts gibi bişey vardı sanki security ayarlarında bakayım var mıymış evet privacy'de who can see my stuff sekmesi altında Eyvallah.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Saeros said: limit past posts gibi bişey vardı sanki security ayarlarında bakayım var mıymış evet privacy'de who can see my stuff sekmesi altında var da o "friends" olarak resetliyor hepsini. daha fazlası yok tümü için.
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Evet. Ama benim bir arkadaşım kapatmış wallı nasıl yaptıysa artık.
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 photos i have liked falan çıkıyor lan. meriçler ayvayı yedi. photos i have written on falan var abi.
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mavi said: Evet. Ama benim bir arkadaşım kapatmış wallı nasıl yaptıysa artık. Ben de kapadım. Spesifik olarak bilmiyorum ama her şeyi kapatınca oluyor.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Abi şu facebook ta, daha önce örnegin bi sene yaşadıgımız bi yeri nası ekliyoruz editten, sadece hometown ve şu an yaşadıgımız yer çıkıyo ?
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 başka seçenek yok ki zaten. o dediğin google+ da var.
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Facebookta silenleri nasil gorebiliriz ?
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 öyle bir imkan yok. daha önce vardı ama facebook avukatları yoluyla onu da kapattı. unfriend finder diye aratabilirsin.
Öne çıkan mesajlar