Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün gece birinin profiline baktım en fazla 3 dakika şimdi girdiğimde o kişi arkadaşlık isteği göndermiş. Bu kişinin profiline baktığımı ya da tıkladığımı görme ihtimali var mı?
Mesaj tarihi:
Litminov said:

Dün gece birinin profiline baktım en fazla 3 dakika şimdi girdiğimde o kişi arkadaşlık isteği göndermiş. Bu kişinin profiline baktığımı ya da tıkladığımı görme ihtimali var mı?

Evlen onla
Mesaj tarihi:
Fin said:

youtube üzerinden paylaşılan videolar nerede toplanıyor ya.

youtube'dan share yapınca öyle oluyor. linki kopyalayıp facebook'a yapıştırınca kaybolmuyor ama. sebebini anlamadım ben de

edit: yanlış mesajı quotelamışım sdfjhsdfsdf neyse biriniz görürsünüz işte
Mesaj tarihi:
Benim facebook aylardır eskisi gibi niye bazılarının sol tarafta menüsü vs değişik? Güncelleme oldu biliyorum ama ben de olmadı ya da biryerden mi aktif etmek gerekiyor?

Edit: https://www.facebook.com/about/newsfeed bu linkten başvuruyu yapmıştım zaten.
Mesaj tarihi:
İşte bende onu diyorum yukarıda verdiğim link ile talepte bulunuyorsun bir süre sonra değişiyor. Benim çevremdekiler bastı 2-3 gün geçmedi değişti ben heralda 3 ay oldu bekliyorum :P
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

İşte bende onu diyorum yukarıda verdiğim link ile talepte bulunuyorsun bir süre sonra değişiyor. Benim çevremdekiler bastı 2-3 gün geçmedi değişti ben heralda 3 ay oldu bekliyorum :P

ahahaha aynı benimde, bekliyorum hala.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

limit past posts gibi bişey vardı sanki security ayarlarında
bakayım var mıymış

evet privacy'de who can see my stuff sekmesi altında

Eyvallah.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

limit past posts gibi bişey vardı sanki security ayarlarında
bakayım var mıymış

evet privacy'de who can see my stuff sekmesi altında

var da o "friends" olarak resetliyor hepsini. daha fazlası yok tümü için.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...