badgalash Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 memleketime döndüm, 2 gündür facebook a ara ara giriş yapamıyorum. şu an yapamıyorum mesela. var mı başka böyle problem yaşayan*
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hacı sorayım buradan bilen kesin cıkar simdi profil resmini bazı kisilere bugulu gosterme gibi bi secenek var mı ? yani normal profil resmin var arkadasların dostların goruyor ama seni tanımayan, arkadas listende olmayan biri seni aratıp bulunca bugulu bi foto cıkıyor ?
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Buğulu değil de foto çıkmıyor, onu pırayvisi hedesinden yapıyosun. Buğulu görmedim hiç.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yok abi bugulu soruyorum sdfşhsşfd
reyou Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 CthuLhu said: Diğer konu sistigi için burdan devam Eski konu: http://forum.paticik.com/read.php?5,2071732 Paticik ofişıl Facebook page: http://www.facebook.com/Paticikforumlari 333 likes.. like a boss
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 buğulu muğulu yok öyle bişe ya asudhauhda
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Facebook sizde açılıyor mu ? An itibari ile erişemiyorum.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kozalak said: "Cin Ruhi" said: Katılacağım ve host olmadığım event'ler herkes tarafından kabak gibi gözüküyor. Var mı bunun bi ilacı? Event public olduğu için öyle oluyor. O yüzden gidecegin evente maybe demek daha mantıklı, ben öyle yapıyorum sdfg Artık maybe de işlemiyor kanımca...
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 neden? sadece şu olay var, events sayfasını açtığında suggested events kısmında arkadaşının maybe dedikleri çıkabiliyor olabilir.. emin değilim.
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 timelinedan event gösteren yerin sağ üstüne "bidaha bu tarz şeyleri gösterme ulan" diye bi button var oraya şey yap
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 beyler haberiniz var mı bilmiyorum ama hesap hareketleri diye bir bölüm var oradan hesabınız açıldığından beri arama çubuğunda kimle aramışsınız bakmışsınız görünüyor.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 haberimiz çoktan vardı. tehlikeli bir yer orası. ben arada bi temizliyorum.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 escape said: timelinedan event gösteren yerin sağ üstüne "bidaha bu tarz şeyleri gösterme ulan" diye bi button var oraya şey yap "Remove from favourites" var. onu mu diyon?
escape Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 "hide all recent XXXX" gibi bi,şi olması lazım
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sanırım facebook,göçtü gitti,mobilden ve pc den girmiyor,giremiyor :S
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ben giriyorum banlamışlar seni sanırsam
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Saeros said: ben giriyorum banlamışlar seni sanırsam superonline ın dandik okey odası mı banlasınlar saEROS asdasdads girmiyo işte girmiyo girmiyo girmiyo
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 etiketlendiğim bi fotoğrafı arkadaşım göremiyor ya. ne zaman değiştirdiler bu ayarı? fotoğrafı koyan kişi ne ayarlıyorsa her yerde o şekilde geçerli oluyor privacy. misal adam fotoyu koydu, seni de etiketledi ve fotonun gizlilik ayarını sadece arkadaşları ve etiketlenenler yaptıysa senin arkadaşın etiketlendiğin fotoyu göremiyor. wtf?!?! edit: mehh alttaki ayara bakmak gerekiyomuş. When you're tagged in a post, who do you want to add to the audience if they aren't already in it?
Öne çıkan mesajlar