tiLi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 sağ o sağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 adam daha soluna sagini bilmiyor facebook kullaniyor. cok acikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ehehe onun dediği farklı ya bende de kayboldu o,sağdaki liste değil solda küçük kare kare resimlerin olduğu liste vardı onu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yok ya soldaki hani yanyana profil resimleri varya uygulamalar kısmının altında olan yer.bendede kayboldu sağ taraftaki yeri açık tutuyorum görebilmek için.bikaç gündür böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 timeline geldiğinden beri yok o bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 geçen güne kadar vardı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 O soldaki chat panelini kaldırmak acaba hangi gerizekalının işi merak ediyorum. İnsanlar google+'ya falan geçse ne güzel olurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 facebook'u açtığımdan bu yana insanların fotoğraflarına, duvarlarına, paylaşımlarına attığım tüm commentleri, likeları silme şansım var mı? varsa nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 facebook başlığı vardı? öyle bi metod yok. hesabı dondurup geri aktif edersen belki olabilir. sevgili mi yaptın hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 haha yok temizlik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 şunu paylaş said: arkadaşlar şimdiye kadar bu hesaptan yazılan her şey kuzenim tarafından yazılmıştır bu dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 yahu gerçekten soruyorum matrağa almayın exfoliate varmı androidden ama kaldırmışlar. kimsede apksi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 profili genel temizlik için nasıl kapatabilirim. kimse birşeyimi görmesin, notif almasın falan. nasıl yaparız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 timeline a geçenler rahatsız :D yok abi metodu malesef. kapatıp yeni hesap alacaksın. çalndı hesabım diye salla millete sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi yok lan timeline'la alakalı değil benimkisi. timeline'dan şikayetci de değilim ben sdf kişisel bilgilerimi düzenlemek istiyorum mesela ama onları her değiştiğinde "illişkisini single olarak belirledi", "siyasi görüşünü zırt olarak değiştirdi" diye uyarı gidiyor herkese feed olarak. benim istediğim o uyarıların kimseye gitmemesini sağlamak belli bir süreliğine. gerekiyorsa profili de gizleyeyim varsa öyle bi özellik.(dondurma falan demiyorum böyle kimseye notif gitmesin) profil gözükse de olur gözükmese de. yeter ki notif gitmesin, düzenlemeyi yapınca yine açarım zaten. yok mudur bunun yolu yahu? zuck ibişi bunu da yapmış olamaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 profil > update info > değiştirilecek şeyi custom olarak kendim seçersem kimseye gözükmeyecek ben de istediğimi değişmiş olacağım sanırım. akşam bi deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 attığım commentlerin yada begendiğim fotografların, arkadaşlarımın ekranına yada sağdaki sekmeye düşmesini engelleyecek ayar geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 facebook chat delirtiyor bu aralar, bişey yazıyorum sonra farkediyorum ki meğersem gitmemiş. açıyorum mesaj gönderme kısmından tekrar yazıyorum filan <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 gitmeyen mesajı tekrar gönderebiliyosun, kasmana gerek yok o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 gitmedi, gönderilemedi gibisinden bi hata mesajı bile yazmıyor zaten sorun orda. yine de bilgisayarla yeni tanışmış emekliye verilecek tavsiye seviyesindeki mesajın için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 mesajın yanındaki üçgene tıkla gönderiyor tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Özel mesajları facebook wall'larında deşifre olanlar var mı? Bİr bug mı, database hatası mı ne olmuş, harıl harıl mesajlar wall'lara akıyor, herkese açık oluyor hem de. Kontrol edin, eğer sızma varsa kapatın facebook hesabınızı derim. Link vermeye üşendim, Techcrunch ve The Verge'dan bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yalanlamış facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Saeros said: gitmedi, gönderilemedi gibisinden bi hata mesajı bile yazmıyor zaten sorun orda. yine de bilgisayarla yeni tanışmış emekliye verilecek tavsiye seviyesindeki mesajın için teşekkürler mesajın gönderilemediyse sağında ikon çıkıyor. ona tıklayınca ordan tekrar gönderiyorsun. dede mede idare et artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar