Theridone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Lopeth said: Millet cacık diziye o kadar laf söyleyip hala izlemeye devam edince yapımcılar tam gaz devam tabi. valla barney için izliyorum istedikleri kadar çekebilirler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 oturdum kalan bütün bölümleri bugün izledim. quinn >> robin. terk edilirse ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ne anaymıs arkadaş 8 sezon oldu insanf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mal gibi 8 sezon izlettiler hocam size şu çöplüğü, sakız gibi olmuştur çeke çeke. Hala göstermediler dimi kızı? Gösterdik ja-jaan yapıp fake falan atıyorlar, patavatsızlar bir de ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 kızın ayaklarını gördük, kezban gibi odun gibi. böyle anne olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 quinn >>>>>>>>>>>>>>> robin. Kesinlikle,hatun 2 kat şeker duruo ekranda. direk tek geçerdim barney olsam ve birbirlerine kafa olarakta uyuyolar. Hatun striptizci bide artıları fazla ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 aslında dizi baya iyi, en azından ben seviyorum ama bu "dur anneye gönderme yapalım", "bakın nerdeyse tanışıyordu", "aaaaaaaazzzzzzsonra" kafasında yapılan şeyler bayıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 lost tan bile daha kötü biticek herhal bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 quin > robinin o gelinliğin içindeki hali... cehennem evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Romantizm sahneleri çok lame ya, böyle klişelikten ölüyor romantizm sahneleri. Zaten Matthew Perry'nin yeni dizisi gelmiş, umarım bunu da iptal etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 MR SUNSHIIINEE! meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Saeros said: aslında dizi baya iyi, en azından ben seviyorum ama bu "dur anneye gönderme yapalım", "bakın nerdeyse tanışıyordu", "aaaaaaaazzzzzzsonra" kafasında yapılan şeyler bayıyor artık +1 sanki bu sezon bitirecekler gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 oyuncuların kontratları bu sezon bitiyormuş zaten. hani daha bi sezon daha yapmayız biz diye bilirler yani. Senaristlerde kadro tam olmadıktan sonra bir anlamı yok demişler. Yani 8. sezon harbiden son olabilir. Ona göre yazıyorlarmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ahahah lan atlantic city bölümünden sonra ilk defa anıra anıra güldüm abi almanca bölümüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 haftada bir gün, 20 dakikamı güldürse de güldürmese de,klişelere boğullsa da,çeke çeke uzatılsa da..ben HIMYM'E ayırmaya razıyım.. amaaa 8 son olsun lütfenn artıkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 barney'nin üvey kardeşi bu arada anne. babasının hiç görünmeyen kızı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 anne düğünde tanışıyorlar geyiğinde hep barneyin kız kardeşi diye düşündük ama acaba o akşam düğünde çalışan müzisyenlerden biri olabilir mi? hem barneyin kızkardeşi hem de müzisyen olmaz, barneyin kızkardeşi olsa neden trenle eve dönsün? babası bırakır herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 nedense bu bölümde çok fazla meme gördüğüm hissine kapıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Sözleşme maddeleri çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 lan ulan harcadılar queen gibi hatunu spoya aldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 O diil de victoria ne güzel kız lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 vic leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 BabacumMostors said: anne düğünde tanışıyorlar geyiğinde hep barneyin kız kardeşi diye düşündük ama acaba o akşam düğünde çalışan müzisyenlerden biri olabilir mi? hem barneyin kızkardeşi hem de müzisyen olmaz, barneyin kızkardeşi olsa neden trenle eve dönsün? babası bırakır herhalde.. öğrenci evinde kalıyor ya babasıyla zıt yerde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 şunun nesine spoiler ya ayrıca ted profesör 5. sezonda olmuştu galiba yoksa 6 mıydı baya geçti yani üstünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ep2 Naaptın barney :( iyuuuuw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar