Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother (2005) - CBS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
quinn >>>>>>>>>>>>>>> robin. Kesinlikle,hatun 2 kat şeker duruo ekranda. direk tek geçerdim barney olsam ve birbirlerine kafa olarakta uyuyolar. Hatun striptizci bide artıları fazla ;D
Mesaj tarihi:
aslında dizi baya iyi, en azından ben seviyorum
ama bu "dur anneye gönderme yapalım", "bakın nerdeyse tanışıyordu", "aaaaaaaazzzzzzsonra" kafasında yapılan şeyler bayıyor artık
Mesaj tarihi:
Saeros said:

aslında dizi baya iyi, en azından ben seviyorum
ama bu "dur anneye gönderme yapalım", "bakın nerdeyse tanışıyordu", "aaaaaaaazzzzzzsonra" kafasında yapılan şeyler bayıyor artık

+1

sanki bu sezon bitirecekler gibi ya
Mesaj tarihi:
oyuncuların kontratları bu sezon bitiyormuş zaten. hani daha bi sezon daha yapmayız biz diye bilirler yani. Senaristlerde kadro tam olmadıktan sonra bir anlamı yok demişler. Yani 8. sezon harbiden son olabilir. Ona göre yazıyorlarmış zaten.
Mesaj tarihi:
haftada bir gün, 20 dakikamı güldürse de güldürmese de,klişelere boğullsa da,çeke çeke uzatılsa da..ben HIMYM'E ayırmaya razıyım..

amaaa 8 son olsun lütfenn artıkkk
Mesaj tarihi:

anne

düğünde tanışıyorlar geyiğinde hep barneyin kız kardeşi diye düşündük ama acaba o akşam düğünde çalışan müzisyenlerden biri olabilir mi? hem barneyin kızkardeşi hem de müzisyen olmaz, barneyin kızkardeşi olsa neden trenle eve dönsün? babası bırakır herhalde..

Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

anne

düğünde tanışıyorlar geyiğinde hep barneyin kız kardeşi diye düşündük ama acaba o akşam düğünde çalışan müzisyenlerden biri olabilir mi? hem barneyin kızkardeşi hem de müzisyen olmaz, barneyin kızkardeşi olsa neden trenle eve dönsün? babası bırakır herhalde..

öğrenci evinde kalıyor ya babasıyla zıt yerde falan

• Yeni Oluştur...