sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bölümden önce fotosunu yayınladıklarını sanmıyorum pek, mallık etmemişlerdir öyle. az bir ihtimal leak olmuştur ama onu bile sanmıyorum. sonrasında ise bas bas bağırdılar anne diye. ayrıca bugüne kadar sarı şemsiye gösterip önce yüzünü göstermediler veya yüzünü gösterdilerse de ted ile tanışmadan geçti bitti falan. hiç bu şekilde sezon finalinin son 5 saniyesinde AHANDA ANNE BU diye gözümüze sokmmaışlardı, ben emindim yani anne olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bölümden 15-20 dakika önce yayınlandı sanırım ilk olarak facebook fan page'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Lectre said: progamer said: O kadın anne direk. Öyle bu değil diye kendinizi kandırmayın hiç asdf anne olduğunu neden bölüm sonunda tek sahneyle açıklasınlar bu konuyla 1 bölüm daha doldurabilmek varken salak mı bu adamlar? yanlış anlaşılmasın sana salak demek istemiyorum gerçekten, sonra küsme :> senaristlerin kendisi çıktı dedi anne bu diye. Hatta nasıl gizli gizli cast edildiği üstüne ve son sahneyi gizli çektiklerini anlattıkları röportaj var. bölüm sonu dediğin de sezon finali sonu yani. cliffhanger işte. anne kimmiş öğrenmek için izleyin diyorlar asdf edit: birde harbi den facebook page'inde direk koydulardı annenin resmini. insan bir 1-2 gün bekler millet seyretsin diye. kendi dizilerinden spoielrı dayadı direk öküzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 hatta şunu verdiler direkt 20 dakika falan önce https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/923102_10151633300352277_1974041752_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 karı çok leş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Holy said: hatta şunu verdiler direkt 20 dakika falan önce sonra vermişler olm lan git bak saatine falan sabah 7'de bize göre koymuşlar. gece 12de yayınlanmadığına göre how i met your mother =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bu dizi bi sezon daha mı uzadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bu kadar sezon anneyi göstermedikten sonra insanın beklentisi daha bi farklı oluyo açıkçası. uzaylı gibi bişi bekliyodum ben. sade normal bi kadın çıktı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Çocuklar siz taşıyıcı anneyle doğdunuz, aslında biyolojik olarak tam kardeş bile sayılmazsınız dicek kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bu sezon son değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 sabonis said: Holy said: hatta şunu verdiler direkt 20 dakika falan önce sonra vermişler olm lan git bak saatine falan sabah 7'de bize göre koymuşlar. gece 12de yayınlanmadığına göre how i met your mother =)zaten verdiler sonra kaldırdılar adamlar, gece gördüm ben bu fotoğrafı. Sonra tekrar verdiler tabi ki dizi yayınlanınca. Benim gördüğüm twitterdaydı gerçi leak olabilir içerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Anne erkek cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 9. sezon son sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Ya şimdi zaten diziyi az daha uzatsalar Lyndsey Fonseca hem anne hem kızını oynayacak yaşa gelecek, aynı anana çekmişsin diyecekler. Lan belki en güzeli o olurdu bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 tedi gay yapsınlar anne manne istermiyoruz bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 omm said: Victorianın bokundan heykel yapıp ondan çocuk yapsın ted. bundan iyidir. kahkaha attım ama haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 quixef said: Ya şimdi zaten diziyi az daha uzatsalar Lyndsey Fonseca hem anne hem kızını oynayacak yaşa gelecek, aynı anana çekmişsin diyecekler. Lan belki en güzeli o olurdu bak. oyle zaten bu gosterilen anneyle aralarinda topu topu 1.5 yas falan fark var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Çocuklarda isyan etmiş artık CBS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 nihayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 isyan videosu pek olmamış ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Niye olmamış lan gayet iyi olmuş. Doğrusu tek gördüğüm kız kızkardeşim oldu bu geçen 8 yılda ve aklıma kötü şeyler geliyor falan olmamış evet, Türk aile yapısına aykırı ve çocukların ruhsal ve zihinsel gelişimini bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 dizi genel olarak olmamış 2 velede mi takıldınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Başları iyiydi, böyle bir iki dizi var işte, başlarında verdikleri keyif için izlenmeye devam edilen. Onlar da ama baydığının farkında, son sezon geyiği o yüzden. Hoş zaten oyuncuları da tutamazlar artık. Herkes Yalan Rüzgarı oyuncusu değil 40 yıl aynı dizide oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Hahaha iyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar