NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Artariel said: aldım 6 ticket, bu gece bitirecem komple Eger random elemanlarla oynayacaksan bitmez bi gecede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 NoTwisT said: Artariel said: aldım 6 ticket, bu gece bitirecem komple Eger random elemanlarla oynayacaksan bitmez bi gecede var ya, 5 saat önce bir oyuna girdim ahahaha hala unutamıyorum. 6 kişi teamler, biri benim kalan 5 kişide voucher var ahaha, oyun sonu 6 item düştü. bundan sonra vouchersiz oyuna düştüğüm an çıkıyorum başkasını arıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 strange botkiller flamethrower düştü 6 tix sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 SFM level: Valve http://www.youtube.com/watch?v=pHrWf9JPyqM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ooha bu kadar başarılı yapılamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 botkiller medigunı da düşürdüm sonunda. matrix çok başarılı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 mann up için micli falan +1 lazım acilens tick + vouch olacax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 şu coop mevzusunu hiç oynamadım, oynayan biri beni de çağırsın göreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ulan tam CUlasirken elektrikler kesildi. FUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 botkiller medigun, flamethrower, rocket launcher ve minigun düşürdüm. bi gold düşüremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Elimde Silver botkiller Rocket Launcher var fazladan, minigun wrench veya medigun'i olan varsa takas edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ben scatter arıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yaw tekrar oynayayım dedim bayadır girmiyodum nolmuş bu oyuna bi oyun oynayayım diyorum 10 dakika falan sıra bekliyorum soğudum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3fmiGMpkxi0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bu halloween item ve achievementları için kasılan bir server var mı? kimse sallamıyor merasmusu. öldürmek imkansız insanlar ona göre davranmazsa. bir de headless horseman hala item veriyo mu melee öldürene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 verir, boss'u kesmek maalesef zor, boss çıktığında karşı takımı vuramıyor olman lazımdı. Normal olarak insanlar birbirine dalarsa o bossu kesmek imkansız açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 barbu said: bu halloween item ve achievementları için kasılan bir server var mı? server aratma kısmına meras yaz ölümsüz olup sınırsız mermiye sahip olduğun serverler var direk girip kesip çıkıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gofCsZBcNwU&feature=plcp 2.30 benim kısım bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NKUh2NHJzZg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 tf2 aleminin en useless youtuberını pastaladığın için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 niye ki, videoyu sevdim ben. harass stayla oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 şu oyunda bişey buluyosan bişey diyemiciim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sırf videoyu gördükten sonra tekrar oynayasım geldi. adamın diğer videoları kötü müdür değil midir bilmem de, bu eğlenceli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar