Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 aynı bunun cizgiromanı vardı fanmade, yıllar önce yapmıstı kim yapmıssa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 COK IYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 tavuk hat i beles: http://www.adultswim.com/promos/valve/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 pyroolaaaaandd detaylar ayin 5'inden once giren, beles pyrovision gozlugunu kapiyor..simdi denedim komik olmus baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 anaam aksam giriyim bari bugun persembe bide drop reset geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 pyro videosu inanılmaz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 oh mono sağol iyi ki söyledin ya, güzelmiş gözlük lol. kaçırsam üzülürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 pyrovision BAYA geyik olmus...dominate edince "best friends!" cikiyor falan ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ölünce falan gülüyo karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ya ben bu xkafeyi steame şikayet ettim sırf küfürleştiğimiz için perma ban atılır mı lan steam idye ? pingsiz oynamak için türkiyede oynuyoruz sonuçta. insan mute falan atar, adamlar tekel diye kafalarına göre iş yapıyor. adminler 15 yaşında en fazla. bir adamı da gereksiz voteban açtığı için 1-2 ay banlamışlardı. oyunu xkafe var diye oynuyorum zaten sırf onun için para falan verip key mey alıyorum bütün eğlencemi çaldı adamlar 1 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ya gir yurtdışı serverlarına almanya 60 ping, hatta 50 ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 güzel, pingsiz ve klasik tf2 maplerine sahip ipler söyler misin favoriye ekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ben tf2 40 yılda 1 oynuyorum bilmiyorum serverları ama genel olarak ülke pingleri biliyorum romanya, macaristan 30-40ms, almanya ve ingiltere 60-70ms civarı. server browserı güncelle bi 5dk falan hepsi açılsın görürsün iyi pingli yabancı serverları zaten. f2p herhangi bir oyunun, fps mmo farketmez türk serverlarında oynayacağına oyunu sil oynama hiç daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 UKCS serverlarını deneyin editTypo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 UKCS yada UK-TF benimde favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Artariel said: ya ben bu xkafeyi steame şikayet ettim sırf küfürleştiğimiz için perma ban atılır mı lan steam idye ? pingsiz oynamak için türkiyede oynuyoruz sonuçta. insan mute falan atar, adamlar tekel diye kafalarına göre iş yapıyor. adminler 15 yaşında en fazla. bir adamı da gereksiz voteban açtığı için 1-2 ay banlamışlardı. oyunu xkafe var diye oynuyorum zaten sırf onun için para falan verip key mey alıyorum bütün eğlencemi çaldı adamlar 1 aydır. Öeh yok 1-2 yıl hapse koyduk. Dört saatliğine banladık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 nickime baktım perma ban yazıyor (mercury) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Artariel said: ya ben bu xkafeyi steame şikayet ettim sırf küfürleştiğimiz için perma ban atılır mı lan steam idye ? pingsiz oynamak için türkiyede oynuyoruz sonuçta. insan mute falan atar, adamlar tekel diye kafalarına göre iş yapıyor. adminler 15 yaşında en fazla. bir adamı da gereksiz voteban açtığı için 1-2 ay banlamışlardı. oyunu xkafe var diye oynuyorum zaten sırf onun için para falan verip key mey alıyorum bütün eğlencemi çaldı adamlar 1 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ayyıldız hack team kadar istikrarlı bir server, fanboy edinmişler üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Fanboy. 2 sene adminliğini yaptım, sırf ban meselelerinden kavga edip ayrıldım. TF2'yi de bir süre sonra bıraktığımdan 40 yılda bir giriyorum şimdi. Tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 steam'e şikayet ettim ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 dert anlatabileceğim orası kaldı çünkü, adminlerle iletişim kurmaya çalıştığımda tıpkı wepla es adminleri gibi yea küfür yok yasak yeah edersen çarpılırsın koçum bu işler böyle yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 e adamlar haklı olarak banlamışlar hem küfür et hem üste çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 nasi bi kafa ya bu? xkafe sunucularini gercekten sevmiyorum ama edge gamers organization da adminlik yaptim kurulusundan 2010 a kadar. rules da kufur yok diyosa eger kufur edeni banliyoduk. benim serverim benim kuralim mantigi begenmiyosan eger git seklinde ban-kick akardi yani. baska server mi yok? baska turk serverlari da var hatta 10ms farkla baska ulke serverlari da var turkiye 30 veriyosa rusya 40 veriyor. nedir bu aglaklik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 TF2 yaş ve admin ortalaması 15 tamam da abi karşılıklı küfürleştik banladılar diye kızmak da ayrı olmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar