fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 TD'nin HE bulletı tam olarak ne işe yarıyor. Heliye çaktım bi tane sadece dengesini kaybetti sadece 2. sefer vurmak zorunda kaldım bu mermiyle. Infantryler için midir? Ayrıca armor piercing bullet ile başka bir td yi yan taraftan tam 5 kez vurdum. tank disable bile olmadı. Varmıdır püf noktası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 co-op puan kasma bug ı halen duruyor mu? duruyorsa eğer silahları açmak isteyen varsa bana pm atabilirse girip açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 coop puan gereksinimi düştü zaten ilk patchlerden birinde, benim 3 4 tane falan var completed ama tüm coop silahları açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 zor modda bitirmedim co-op'ları oynamak isteyen olursa oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bu puanın düşmüş halimi :D. 160.000 istiyor, bir oyunda 4-5k alıyorduk yanılmıyorsam. Yani bir silah için 40 tane coop bitirmek... imkansız benim için :D düzeltme: verdiği puanda yükselmiş sanırım. Az önce randomdan girdim 8k aldım. 20 tane bitirmem gerekiyormuş kısaca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 . (hallettim yinede teşekkürler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 birtek ben mi göremiyorum pingleri? baya bi haftadır ping görmediğim için oynamıyorum oyunu yani server seçerken yok ping falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 nod32 kıllık çıkartıyordu bi ara. Başka bir antivirüs/firewall yüklüyse ondanda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 o pingler bende 6-7 aydır kayıp. geri gelmeye niyetleri de yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bende duruyor patch ile ilgili değil sanırsam. edit: cs başlığı sandım bi an. konu ile ilgili bi bilgim yok bayadır girmiyorum bf3 e =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 oynayan yok mu bu oyunu ya (gerçi o kadar çok oyun birikti ki hangisini oynayacağını şaşırıyor insan) ilk çıktığı günlerde patice oynardık çok zevkli olurdu. uzun süredir oynamadım, geçen gün bi giriyim dedim, tamamen unutmuşum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 neyini oynayacaksın her taraf aimli adamla dolu her serverlarda insanlar kanıksamış yapmayana ayıp gözüyle bakıyorlar. bir daha tövbe mainstream shooter a para vermiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ben oynuyorum arada, hile ile 1 kere karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bende öyle pek görmedim hileci,bu aralar mı arttı acaba,bi süredir girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 uzun zaman sonra girdim. update filan bi suru sey kurduktan sonra. cok fena kasiyor oyun oynanacak gibi degil su anda. butun ayarlar eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Bir sonra ki patch ile oyunda ki mavi tint'i kaldıracak konsol komutu ekleniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 simdi arastirdimda milyon tane topik var sorunla ilgili. bir tanesinde cozum yok haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ben oynuyorum son bi haftadır. vanilla+karkand var sadece ama acaip zevk alıyorum premium alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 planetside'a gel boşver bf'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 birisi al abi ps2 beta keyi diye verse bi key bizde oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 cd-key bul gelelim panpa. 1 cd-key lordum pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 benim begging skillim yetmedi sagda solda hep kovaladim beta beta diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Giremiyorum su ara wow'dan pek ama su tarz videolar yuzumde hala bir gulumseme birakiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Origin'de halloween sale varmış. %50 indirim var premium pack de falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Premium pack en ucuz nerede var şuanda? http://www.sanalpazar.com/Battlefield-3-Premium-Cd-Key-Origin-Eu-Versiyon__isp4179665 80TL burada. Başka bir site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar