moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 DarKRideR said: sinirlendim gittim üstüne eu key aldım origin'den, regedit'ten keyi siler eu'yu girerim diyordum ama ikinci bf3'ü uptade olarak çekiyor anlamadım. İki tane mi olacak şimdi? ömrümde daha boktan bir sistemde görmedim, bir daha yolum düşmez inşallah şu origin'e ... şunu dene. bende oldu.http://www.mediafire.com/?9y4qabxefar22j4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Armored kill ne zaman çıkıyor pcye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 moriQ said: DarKRideR said: sinirlendim gittim üstüne eu key aldım origin'den, regedit'ten keyi siler eu'yu girerim diyordum ama ikinci bf3'ü uptade olarak çekiyor anlamadım. İki tane mi olacak şimdi? ömrümde daha boktan bir sistemde görmedim, bir daha yolum düşmez inşallah şu origin'e ... şunu dene. bende oldu.http://www.mediafire.com/?9y4qabxefar22j4 eu key aldım direk çözüldü sorun abi, boşu boşuna gerilim yaptım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yuh 2,3gb patch yapıyor. oyun baştan sona mı değişti hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ek paket sahibi olmayanlar da 2gb mı yapıyor patchi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 evet. bende paket fln yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Armored Kill premium'a cikmis PC'de ama tabi armored kill'i yukleyemedigimiz icin giremiyoruz dssfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Ben baktım serverlar hep boş. Bi bug mı var yoksa milletin haberi mi yok onu bilemeyeceğim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 11'inde PC early access'i premiumlar icin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 heli'lere ağır nerf gelmiş flare kaldırmışlar gunner'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 lord_gorthaur said: heli'lere ağır nerf gelmiş flare kaldırmışlar gunner'dan Aslinda helilere nerf diil buff geldi, roketlerin hava araclarina ve piyadeye dmg'i artti, ayni sekilde gunner'in roundlarinin gene jet, heli ve IFV'lere dmg'i artti. Ne kadar heatseekerlari bufflamis olsalar da heli'yle heatseekerlardan kurtulmak oldukca kolay. Scout Heli'ye de 4.spotta ekstra laser designation koymuslar 4 perkle ucabilecek artik, o da bi nevi buff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oB8lWvpp4ww&feature=player_embedded 11 inde görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ben de hiç ek paket yok bi tane almak istesem hangisini önerirsiniz? güzel haritalar fln olan. armored kill düşünmüyorum çünkü araç kullanmayı beceremiyorum pek. boş haritalarda takılıp pratik yapmam lazım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 direkt premium al. sadece map degil, silahlar falan da artiyor kullanabildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 o da çok para ya 1 yıllık oyun için. yeni çıkacak bi oyun alınır o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 offf armored kill ne canım çekti alan var mı bizden ona göre alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 11'i burnumda tütüyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 df said: o da çok para ya 1 yıllık oyun için. yeni çıkacak bi oyun alınır o paraya. 50 dolar butun dlc'ler icin cok iyi fiyat bence. 2 cumartesi disari cikmama parasi, 1 sene egleniyorsun onun yerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 abi nere 2 cumartesi, 1 cumartesi yap onu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 param var demenin alternatif yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ya da pahalı bi yerde sefil hayatı çekiorm demenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 olum o 2 cumartesi dışarı çıkmama parası, bu 2 hamburger parası, şu 3 sigara parası. ne yiyip ne içicez lan biz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 en iisi almamak zaten dicem de, abi çok fena enflasyon var almayınca o para çar çur olcak 4-5 ay içinde elinde. Bişiler alabilioken almak lazım yoksa gidio her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ben zaten ea'ye boykotumu koydum abicim. ea'ye para göndereceğime sokağa atarım vallahi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 close quarters beğenmediğim için premium almadım da armored kill güzel göründü. yok mu bi rus çaresi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar