Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Şunu Rus cdkey almasın yeni alacaklar, üzerine bir ek paket ve ardından Premium aldım hala Rusça oluyor, zaten PCden kaldırana kadar da akla karayı seçtim, bu Rusçayı İnge çeviren programcık virüs gibi rezil bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ben burda birinden bf3 hesabı almıştım kimdi o yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 senden başka problemi olan yok galiba pati'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 CQ eğlenceli bayada karambol sevmeyen için eziyete dönüşebilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ruscunun sitesi neydi ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 huun said: cq baya dandik olmuş bence. haritalar çok ufak, tam bir kaos hüküm sürüyor her bir köşede. eğlencelik olarak fena değil aslında ama bf mantığına ters kaçmış. aynen. Laf olsun diye çıkartılmış bir exp. Tam arkanda adam doğuyor felan çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ben bf3 torrentten çekmiştim oyunu. şimdi dennis ile d3/bf3 takas yaptık. origin hesabına giriş yaptım ve cracksiz temiz kurdum oyunu. play dediğimde internet sitesine yönlendiriyor ve oradan play dediğimde ise önce oyunu yükle diyip origin'e yönlendiriyor. originde ise yükleme ile ilgili bir şey çıkmıyor. origin'i offline mod yapıp single gir dediğimde giriyor. yani oyunu görüyor pc'de. dosyayı torrentten çekip origin üzerinden multiye girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 yaptıydım ben. originden oyunun saklanacağı yere önceden kurduğum klasörü seçtim , direk installing kısmına geçti downloadı atlayıp. key rus keyi olduğundan oyun rusça olmuştu geri düzelttim registry ayarıyla. hala oluyordur herhalde aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 benimki reloaded'in garip bi sıkıştırılmış dosyası. algılayamadı o yüzden. neyse 6 saat diyor origin'in kendi downloader'ı. yatayım sabah inmiş olur. hiç kasmayayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 oyun indi bi 10 dk baktım ama çok pis yalan ettiler beni. daha adamları görmeden öldüm 5-6 kere =) 1-2 güne alışırım inş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 battlefield böyle bi oyun muydu halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 boş haritaya bile giremiyorum. joining server yazıyor o kadar. daha önce yaşayan bilen var mı? originde imiş problem gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 noldu yaw bu origine bağlanamıyorum. Sitesininde bi kısmı patlamış yarım yamalak açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 64 kişilik haritalar ne kadar büyükmüş ya. bi ton yürü yamaç paraşütü yap yine yürü anca düşman gör. beceriksizliğimden hmn öl sonra tekrar baştan git o yolu. Allahtan manzara iyi yamaç paraşütü oyunuymuş gibi takılıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 yannız oynuorm ve sıkılıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 64 kişilik map bayıyor ztn 48 ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ilk başladığımda bende 64 abanmıştım sonra bayınca 48liklere girdim oyuna yeniden başlamış gibi oldu çok daha zevkli.özellikle rush haritaları daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 48 ideal harbi. armored kill ile 64ler parlayabilir o ayri. bunlar double xp event yaptilar, guild wars 2 cikti. adaletin bu mu dunya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ben de 32-48 serverlere bakıyorum şimdi cidden çok daha iyiymiş. rush dediğiniz ru vs usa değil de random spawn ile deathmatch olan mod mu? dün o şekilde denk geldim çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ya milletin hesabından oynuorm da, 0 dan bütün expansionlar alıcak olsam ruscudan ne kadara patlıo şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 incelemedim topağı ama bi bak istersen. http://forum.paticik.com/read.php?40,6317627,6318503#msg-6318503 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 64 harita esasen süper de, sağlam squad lazım. 5 kişi, sesli iletişim ve uğruna birlikte öleceğin ortak bir amaç. oyun güzel oyun da tam kapasite keyif alacak ortam kuramadık bir türlü. 2142'de gavurlarla takılıyordum; ama artık zor geliyor öyle 10 farklı yeri takip et. pati squadron mesela, o kadar adam arasından her gece 1 saat takılacak 4-5 kişi çıkmıyor çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Ben gördüm mü giriyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 huun said: 64 harita esasen süper de, sağlam squad lazım. 5 kişi, sesli iletişim ve uğruna birlikte öleceğin ortak bir amaç. oyun güzel oyun da tam kapasite keyif alacak ortam kuramadık bir türlü. 2142'de gavurlarla takılıyordum; ama artık zor geliyor öyle 10 farklı yeri takip et. pati squadron mesela, o kadar adam arasından her gece 1 saat takılacak 4-5 kişi çıkmıyor çok ilginç. 2142 mi oynuyosunuz??? aksam hemen indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Armored kill PC release 11 eylul sanirsam premiumlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar