Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

ben bf3 torrentten çekmiştim oyunu. şimdi dennis ile d3/bf3 takas yaptık. origin hesabına giriş yaptım ve cracksiz temiz kurdum oyunu. play dediğimde internet sitesine yönlendiriyor ve oradan play dediğimde ise önce oyunu yükle diyip origin'e yönlendiriyor. originde ise yükleme ile ilgili bir şey çıkmıyor. origin'i offline mod yapıp single gir dediğimde giriyor. yani oyunu görüyor pc'de.

dosyayı torrentten çekip origin üzerinden multiye girebilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

64 harita esasen süper de, sağlam squad lazım. 5 kişi, sesli iletişim ve uğruna birlikte öleceğin ortak bir amaç.

oyun güzel oyun da tam kapasite keyif alacak ortam kuramadık bir türlü. 2142'de gavurlarla takılıyordum; ama artık zor geliyor öyle 10 farklı yeri takip et. pati squadron mesela, o kadar adam arasından her gece 1 saat takılacak 4-5 kişi çıkmıyor çok ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

64 harita esasen süper de, sağlam squad lazım. 5 kişi, sesli iletişim ve uğruna birlikte öleceğin ortak bir amaç.

oyun güzel oyun da tam kapasite keyif alacak ortam kuramadık bir türlü. 2142'de gavurlarla takılıyordum; ama artık zor geliyor öyle 10 farklı yeri takip et. pati squadron mesela, o kadar adam arasından her gece 1 saat takılacak 4-5 kişi çıkmıyor çok ilginç.

2142 mi oynuyosunuz??? aksam hemen indiriyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...