Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 olayda kışkırtma var yalnız, "sen benim kızımı nasıl kaparsın" gibisinden bir çıkış yok ortada deliğanlu olun, gitmeyin adamın üstüne.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Biz burda kaybedenleri sevmiyoruz. Delikanlılık falan bize kavramlar
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Buraya bakmıyorum bayadır ama uzarsa mezbahaya çevireceğim burayı, o yüzden bence konuyu değiştirin.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 evet benim seksi fotoğrafıma dönelim
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 alan yetkilisi uyelere inek diyor!
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 aquila said: bastan soz soylemeseydin zaten bunlara gerek kalmicakti. Hayır kimseye yapmayacagım nezaketi gösterdim uyardım bir de. Ve görsel'deki topicte çatır çatır küfür de ettin, nasıl hala yörüngede değilsin bilmiyorum. Modlar zaten karsıma geçen herkese sempati besler oldugundan hala postlayabiliyorsun da, lütfen biraz daha zorla astroidlerden selam getir bize.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Havenless said: Ve umarım gif koymadan başarabilirsin, insanlar şaşırtılmayı severler. Pony'lerle birlikte renkli dünyanda başarıyı fazlasıyla bulacağından eminim. Şu kısım olmuş ama gerisine yorum yapamıyorum konuyu bilmiyoruz.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 adamin "real worldde" ne yaptigini nerden biliyosunuz?
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Black_Hand said: http://www.joblo.com/posters/images/full/2005-casanova-1.jpg şuna biri xunn u şoplayıp koysun adamın yerine arkası donuk?
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 kızın nicki ne Havenless'in eski nicki ne banlanmis gelmisti heralde
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Okudum hepsini bazı arkadaşlar dingillik yapmış lütfen kendilerine çeki düzen versinler.Onlar kim olduklarını biliyorlar. Bir de üstteki sorunun cevabını rica ediyorum bende.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Havenless said: Ben olsam çoktan yüzüğü takmıştım. adam çok aşık.
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Griswold said: Buraya bakmıyorum bayadır ama uzarsa mezbahaya çevireceğim burayı, o yüzden bence konuyu değiştirin.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Gris eskiden eğlenceli bi insanken adminbey olunca totosu kalktı!
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 gris'le san francisco sokaklarında çöp kutusu devirdiğimiz zamanları hatırlarım
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 san francisco sokaklari yokustur, cop kutularini tokustur.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 paticiğe karı kız emanet edilmez olmuş
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ema abla höt dedimi hepimiz susardık
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 dalga geçilcek bir durum değil cidden seviyorsa takdirlik, ama iki taraflı bir şey tabi bu.Olmuyorsa olmuyor,ki artık kızın başı da bağlıymış.. Kız tüm bu yazılanları okuyorsa artık gülüyor mudur kızıyor mudur bilmem.Bence kızılacak bir durum hakkında böyle konuşulması ve resminin alıntılanması. gereksiz bir atar ve sinir söz konusu bu tartışma da=)
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/542292_410434012352287_1815587056_n.jpg
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 PastorOfMuppets said: Meanwhile Havenless in his den. şuan ağda salonundan bildiriyorum, haberler iyi. paticik onaylı 100% çalışıyor, artık hiçbirimiz yalnız kalmayacağız
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 PastorOfMuppets said: aquila said: bastan soz soylemeseydin zaten bunlara gerek kalmicakti. Hayır kimseye yapmayacagım nezaketi gösterdim uyardım bir de. Ve görsel'deki topicte çatır çatır küfür de ettin, nasıl hala yörüngede değilsin bilmiyorum. Modlar zaten karsıma geçen herkese sempati besler oldugundan hala postlayabiliyorsun da, lütfen biraz daha zorla astroidlerden selam getir bize. Neden abi, nezaketi sadece küçük kız çocuklarına mı gösteriyorsun? Anlamadığım şey hala kız gibi tahrik etmeye çalışman, aklınca küfretmemi sağlayacağını düşünmen. Forum kurallarına karşı gelecek bir şey yapmadım henüz, ama yapmaktan korkuyorum. Tanıyorum seni Xunn, kaçak oynuyorsun. Çizim başlığında da ilk kaşınan yine sen oldun, o kadar kolay değil, yeme beni. Hala o oltayı kaşıdığını sanıp tekrar tekrar atıyorsun, halbuki kaşınan cidden sensin ama neyle karşılaşacağının farkında da değilsin, keselim artık. Olan senin "fake"ine, benim kullanıcı adıma olacak. Gerçi biliyorum, ben küfredersem sizin bir taraflarınız kalkmaya devam edecek. HAHAHAHA, gülüp mutlu olmaya devam edeceksiniz. O kadar beğeniyorsan nickimi söylemen yeterli, vereyim sana da adam gibi bir kullanıcı adı. @GwindonSurion - Benim olmayan bir şeyi nasıl kaptırabilirim ki? Asıl kişiliksizlik en başından beri birinin acısından zevk almak olmalı burada. Kimseye dert de yanmadım lan, söyledim alt tarafı. Ne ters beyinleriniz var bazılarınızın, şaşıyorum. @Fistan - Söylemem abi, geçmiş geçmişte kalsın. Konu da değişsin harbi artık. Altın yine yükselecekmiş.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 yükselsin tabi aylardır zarardayım
Öne çıkan mesajlar