Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

bastan soz soylemeseydin zaten bunlara gerek kalmicakti.

Hayır kimseye yapmayacagım nezaketi gösterdim uyardım bir de.

Ve görsel'deki topicte çatır çatır küfür de ettin, nasıl hala yörüngede değilsin bilmiyorum.

Modlar zaten karsıma geçen herkese sempati besler oldugundan hala postlayabiliyorsun da, lütfen biraz daha zorla astroidlerden selam getir bize.
Mesaj tarihi:
Havenless said:

Ve umarım gif koymadan başarabilirsin, insanlar şaşırtılmayı severler.
Pony'lerle birlikte renkli dünyanda başarıyı fazlasıyla bulacağından eminim.

Şu kısım olmuş ama gerisine yorum yapamıyorum konuyu bilmiyoruz.
Mesaj tarihi:
Okudum hepsini bazı arkadaşlar dingillik yapmış lütfen kendilerine çeki düzen versinler.Onlar kim olduklarını biliyorlar.

Bir de üstteki sorunun cevabını rica ediyorum bende.
Mesaj tarihi:
dalga geçilcek bir durum değil cidden seviyorsa takdirlik, ama iki taraflı bir şey tabi bu.Olmuyorsa olmuyor,ki artık kızın başı da bağlıymış..
Kız tüm bu yazılanları okuyorsa artık gülüyor mudur kızıyor mudur bilmem.Bence kızılacak bir durum hakkında böyle konuşulması ve resminin alıntılanması.
gereksiz bir atar ve sinir söz konusu bu tartışma da=)
Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

aquila said:

bastan soz soylemeseydin zaten bunlara gerek kalmicakti.

Hayır kimseye yapmayacagım nezaketi gösterdim uyardım bir de.

Ve görsel'deki topicte çatır çatır küfür de ettin, nasıl hala yörüngede değilsin bilmiyorum.

Modlar zaten karsıma geçen herkese sempati besler oldugundan hala postlayabiliyorsun da, lütfen biraz daha zorla astroidlerden selam getir bize.

Neden abi, nezaketi sadece küçük kız çocuklarına mı gösteriyorsun?
Anlamadığım şey hala kız gibi tahrik etmeye çalışman, aklınca küfretmemi sağlayacağını düşünmen. Forum kurallarına karşı gelecek bir şey yapmadım henüz, ama yapmaktan korkuyorum. Tanıyorum seni Xunn, kaçak oynuyorsun. Çizim başlığında da ilk kaşınan yine sen oldun, o kadar kolay değil, yeme beni. Hala o oltayı kaşıdığını sanıp tekrar tekrar atıyorsun, halbuki kaşınan cidden sensin ama neyle karşılaşacağının farkında da değilsin, keselim artık. Olan senin "fake"ine, benim kullanıcı adıma olacak. Gerçi biliyorum, ben küfredersem sizin bir taraflarınız kalkmaya devam edecek. HAHAHAHA, gülüp mutlu olmaya devam edeceksiniz.
O kadar beğeniyorsan nickimi söylemen yeterli, vereyim sana da adam gibi bir kullanıcı adı.

@GwindonSurion - Benim olmayan bir şeyi nasıl kaptırabilirim ki? Asıl kişiliksizlik en başından beri birinin acısından zevk almak olmalı burada. Kimseye dert de yanmadım lan, söyledim alt tarafı. Ne ters beyinleriniz var bazılarınızın, şaşıyorum.

@Fistan - Söylemem abi, geçmiş geçmişte kalsın.

Konu da değişsin harbi artık. Altın yine yükselecekmiş.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...