dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 gang ile ben 1 gibi ordayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 neden 1 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 avengers var önce 0:30 da bitiyor sanırım, kanyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ben digital copy aldım ama yinede gidecem ortama bakayım diye, acıkcası kostum yarısmasını cok merak ediyorum :) gece yaklasırkende uzarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ben tyrael kostümüyle, arkadaşım da baal kostümüyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Oyunu zaten Annual Pass ile aldım ama sırf meraktan gitmeyi planlıyorum. Zaten eve de yakın. Uzaktan sigara içer, eğlenceme bakarım diyorum B)- Gerçi Aral bu, süper, hiper olacak diyor ama daha netten satışı becerememiş bir firma kendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 %100 gelecekler için bi başlık yapsak ya? Battletagler başlığı gibi. yazan eklenir işte listeye. yanına cep telefonu vs de yazarız olmadı foto da koyarız tanınmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ben işten çıkınca gelip bir bakacağım. aranızda erken gidipde CE almayacak bir delikanlı pati bana CE alıp ben ona normal alma gibi bir iyilik yaparsa burger kingden jumbo boy stackhouse menü ısmarlarım asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ben goleden sonra gidecegim taksime muhtemelende 8-9 a kadar kalırım, eger usenmezsem paticik idman yurdu gibi bi pankart yapacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Abi Taksim'den geçtim demin, durum şu: http://i.imgur.com/XV2nr.jpg Saat: 8:40 Sordum CE mi alacaksınız diye, "abi CE almayacak olsak burda işimiz ne?" dediler. Gece CE kalmaz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 o ne abi bu saate. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 hani nerd bizdik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ortadaki gri kapşonlu abi istifi bozmamış yalnız. tam bir challange accepted :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bunlar 15 saat daha bekleyecekler di mi ? gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 valla oradaki kel amcanın topluluğa bakışı burada kurulan cümlelerin toplamından daha büyük bir anlam, derinlik içeriyor. ama ben yine de takdir ediyorum bu tur beklemeleri, hani oyunlara karşı boş değiliz imajı vermeleri gayet güzel memleket açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Önde Diablo, arkada Böbrek ve Hipertansiyon vakfı :)-D Ama açıkçası bu kadar büyük stand falan beklemiyordum Aral'dan, kesin giderim akşam iş çıkışı, bi' göz atmak lazım gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 lan böle çekiliş kura falan yaparlar mı 5 kişiye 10 kişiye beleş diyaplo tarzı? ona göre gideyim bi şansımı deneyeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 LathspeLL said: Abi Taksim'den geçtim demin, durum şu: http://i.imgur.com/XV2nr.jpg Saat: 8:40 Sordum CE mi alacaksınız diye, "abi CE almayacak olsak burda işimiz ne?" dediler. Gece CE kalmaz bana. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 That's the spirit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bizden biri var mi acep sirada? Varsa 20 lira fazla veriim bana CE alsin! Herneyse, oraya gelecekler konuta baksinlar, burdan buluruz birbirimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 yazık ya adamlara bu saatten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ulan gidip alayim diyodum da,bu saatte bu sirayi gordukten sonra vazcaydim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Taksim Diablo 3 Satışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DJcivicuva Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 http://www.neslihareket.net/canli/taksim.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar