Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ilk başlık buradan devam edebilirsiniz. eskisi neden kitlendi? forumdaki yeni yönetmelik gereği 2k mesaja ulaşan başlıklarda bu uygulama yapılacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 oyunun başında kolayca bulabileceğimiz eşyalarla en çabuk yapılabilecek yemek çiftliği tavsiye edebilecek var mı? bu arada buğday yenmiyordu di mi, illa kek felan yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Sam said: yönetmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 başla 3-5 çimen yumrukla tohum çıkar birkaç tane gece olunca bi iki iskelet kes bonemal yap hemen o buğdayları büyüt = 3 buğday = ekmek = win ömücek = olta olayinada gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bone said: oyunun başında kolayca bulabileceğimiz eşyalarla en çabuk yapılabilecek yemek çiftliği tavsiye edebilecek var mı? bu arada buğday yenmiyordu di mi, illa kek felan yapmak lazım?seed bul, su kenarı toprağı düzeltip ek. çıkan wheatten ekmek yapılıyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 hmm buğdayla ekmek yapılıyordu di mi, unutmuşum onu, thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 recipe book gibi modlar var at minecraft.jar a. beyin bedava. bedava taşı neden hamallık yapasın. bak. at hafızaya. gerekeni yap. ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hahahahaha çok iyiymiş. şunu bir de jahrein'in söylediğini düşündüm de, o ses tonuyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 en basiti balıkçılık ya kılıç yap,2-3 spider dilimle yap oltanı açıl denizlere sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hepsi yalan ya en temizi mooshroom yemek işinde. sole bisi kurdum kullanırsınız :p http://www.youtube.com/watch?v=E4Mep_Vb0JI&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 2 arkadaş server kurduk ,bağlandık da oynuyoruz da mod kuramadık bir türlü ,kurduğmz modları serverda kullanamıyoruz falan. Bu craftbukkit server falan gibi birşeyler var ,nasıl kurabiliriz ,mod kurmaya falan izin veriyor mu ? iyice kafam karıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 minecraft serverinda mod kullanmak icin Bukkit yada Spout tarzı birseyler ile kurman gerek. su anda en yaygın kullanılanı Bukkittir. Kurulum için http://wiki.bukkit.org/Setting_up_a_server burdan bakabilirsin. Eklemeyi düsündügün pluginleri iste http://plugins.bukkit.org/#ti=&ta=all&au=&subm=false&pno=0 linkinden arastırıp bulursun Ha dersen ki ben clientside mod da kullanıcam serverimde Industrial Craft, Buildcraft tarzı oyun tarzını tamamen değiştiren modlar o cok daha karısık bi iş önce bukkit ile biraz ögrenip sonra atılırsın o işe. takıldıgın yerde buraya yazarsan cevap vermeye calısırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Oha grim'in videosundaki şeyler ne la öyle, mod mu hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 hea mod onlar. sadece 1 modun en basit 2-3 itemini kullanarak yaptım. tip of the iceberg yane hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Creative modunda mı oynuyosun peki? Bu arada gına geldi cavernlardan ya. Single oynuyorum, ne zaman bi caverna girsem, dayanamıyorum her dallanıp budaklandığı yerden giriyorum içeri. Kaybolma derdim yok, sürekli sağ tarafa torch bırakarak ilerliyorum, dönüş yolunu torchları soluma alarak buluyorum ama 250 iron bulup 1 tane bile diamond bulamadım mesela. Y=16-12 arası dolaşıyo olsam da. 2x2 branch mining daha çok hoşuma gidiyo benim. Nasıl kurtulurum cavernlardan? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 modlarla çok harika oluyor oyun negzel server var idi kapandı ühühü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Bugün çok uğraştım,bukkit kurdum,bukkitte sorun yok ,modları da yedirebiliyorm sanırım servera ,ancak clientte ya crash veriyor yada servera bağlanırken error veriyor ,bende pes ettim baya kastırdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 verdigi crash yada erroru söylersen yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 grim ne zaman başlıyoz oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ben hic birakmadim ki :P serverla ugrasıcak adam lazım bide para veresim yok vps e heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 aç bi server oynayak yaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 alın bi vps min 1gb ramli kurulumu bakımı bende gerisi sizde kendiniz yönetirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 lan para çalışıyo işte bull anlamadın mı hala adam ilk serverı kendiş cebinden verdi, şmdi sıra bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 tek 1 tane server olsa yine iyi 4 farklı server actım hepsinde bıraktınız 1 ay sora popo gibi ortada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 valla haklısn grim kardeşim ben pek aktif değildim zaten sinirlenmiştim ortama birsürü biliyosuın asıl bu adamlar bull harir chaz falan bu adamlar aktif ve oynuyodu bunlardan al parasını sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar