Gizli Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Direkt ambiyansı değiştirmiş abi soğuk ıssız nord topraklarına bahar getirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 o kişisel tercih ya, ona bişey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Gizli, 27.02.2023 10:34 tarihinde dedi ki: Abi diğer görseller neyse de ilk görselde vanilla'yı daha iyi bulan bir ben olamam değil mi? ben de acaba yanlis mi yazdi ki dedim. orijinali daha iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Bence de ilk gorsel de gariplik var hatali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 evet o kütüklü resmi ben de beğenmedim, çok sırıtmış. dünyanın kalanından kopuk gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 215 saat playedtimem var ama oyunun 5te birini bile bitirmemişimdir, çıktığında hemen aldıydım oysaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Gizli, 27.02.2023 06:34 tarihinde dedi ki: Abi diğer görseller neyse de ilk görselde vanilla'yı daha iyi bulan bir ben olamam değil mi? Saeros, 27.02.2023 06:48 tarihinde dedi ki: ikisinin de birbirinden daha iyi olduğu yerler var ama modded screenshotta kütük fazla smooth gözüküyor bence ortamın geri kalanına göre. bir de çimlerin geçişi biraz sorunlu gibi. modların şöyle bir sıkıntısı var... vanilla oyunda her şey gri, her şey monoton, her şey aşırı düşük kalite. bu yüzden oyunun yüzeyindeki hatalar ve sıkıntılar belli olmuyor. ama daha kaliteli textureleri yüklediğiniz zaman kesik kesik yerler fazla göze batıyor. oyunu oynarken bunu hissetmiyorsunuz gerçi, resimdeki kıyı taşlarına baktığınızda farkı anlıyorsunuz, oyun içinde epey detaylı ve hoş, screenshotta ifade etmeye çalıştığında "sorunlu" gözüküyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 güzel günlerdi be dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar