KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ps3 e nezaman çıkıyo bu dawnguard varmı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Gangren said: Bu inventory modları falan çalışır herhalde Dawnguard ile? nexus'ta biri "şu ana kadar çalışmayan modum olmadı çok mutluyum" yazmış, senin mod da çalışır inş ama skse'nin yeni versiyonunu filan beklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 KenshinHimura said: ps3 e nezaman çıkıyo bu dawnguard varmı bilen Kenshin burası master race pc oyunları bölümü. Gider misin lütfen? Gerçi düşündüm de skyrimin master racelikle bi alakası yok lan, konsol kıvamında bi oyun zaten. PCden gönderelim topiği lesser konsollarla birlikte tartışılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 o kadar ilgimi çekmiyo ki şu expansion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ps3 versiyonu için mutlu değiliz, çıkarmıcaz bi süre daha demişlerdi en son sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 axedice said: KenshinHimura said: ps3 e nezaman çıkıyo bu dawnguard varmı bilen Kenshin burası master race pc oyunları bölümü. Gider misin lütfen? Gerçi düşündüm de skyrimin master racelikle bi alakası yok lan, konsol kıvamında bi oyun zaten. PCden gönderelim topiği lesser konsollarla birlikte tartışılsın. fucking indians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 axedice has bought The Elder Scrolls Collection for 63.56-USD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 axedice said: Diablo3te itemlara gidip para gömen adamdan pek bi farkı yok. Adamlık konusuna da katılmıyor değilim. farkı çok, oyunun içinde rng ile stat'ı değişen şeye 20-250$ basmak başka, insan evlatları tarafından elle hazırlanmış gerçek, yeni içeriğe 20$ basmak bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Lan dlc ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 HellHound said: fonv dlcleri 10 gaymeydi ilk ciktiklarinda, bariz hayvani fiyat cekmisler evet unutmuşum, doğru 20$ çok olmuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 alınır mı bu dawnguard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 crossbow çok iyi of, ayrıca yeni bir dwemer ruin var, baya güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 dlc işinden iyice nefret ettim ya. başta yapın bitsin. sonra adam gibi yeni oyunlara yönelin. kolay yoldan milleti yolmak için yer arıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 pff abi skyrim yükledim patch dawnguard yükledim bi ton mod buldum, indirdim, kurdum oyuna girdim noooooooooooooo alt+f4 uninstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 df said: dlc işinden iyice nefret ettim ya. başta yapın bitsin. sonra adam gibi yeni oyunlara yönelin. kolay yoldan milleti yolmak için yer arıyorlar. heh çok konuşuldu bu, gamestop vs'nin önünü kesmek için dlc mantığı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Yeni ek pakede belki morrowind gelir diye umuyoduk, gele gele anca bir ruin gelmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 >bakın bunları yapabilirdik ama yapmadık meheheheheç diye video yap >aylar geçsin hiçbirini koyma >dlc yap içinde hiçbişey olmasın >20 dolar iste hayır.dwg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 o bunları bunları yapabilirdik videosundakilerin çoğu var oyunda şu an :) mounted combat, vampire lord, crossbow, Dragonbone silahlar etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Sam said: df said: dlc işinden iyice nefret ettim ya. başta yapın bitsin. sonra adam gibi yeni oyunlara yönelin. kolay yoldan milleti yolmak için yer arıyorlar. heh çok konuşuldu bu, gamestop vs'nin önünü kesmek için dlc mantığı hep. gamestop la ne alaka, anlayamadım ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 dwemer questin ilk partını bitirdim bakalım yarın ana hikayeye başlarım vampirli mampirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Oski said: gamestop la ne alaka, anlayamadım ben =( en büyük ikinci el mağazası. kısacası bir haftada oyunun bitirip satılması işini bozuyor bütün oyun şirketlerinin. zırt pırt parça parça dlc çıkarıyorlar ki satmasın millet oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ha gamestop. benim ordan almışlığım bile var sahi eheh. gamespot sandıydım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 yeni moblar, hikaye neyin güzelmiş dlcde, lvl 64 stealth olarak oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 çıkmışmı len bu abovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bir sürü güzel mod var ama böylesini görmemiştim http://skyrim.nexusmods.com/mods/18763 sırf bunun için caster karakter açıcam galiba eauh yalnız dawnguard varsa sorun çıkartıyormuş sanırım, düzeltilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar