Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

The Companions ile ilgili soru.

?

En son Yaşlı Bilge'nin ruhunu temizledikten sonra liderlik bana verildi. Artık görevler şunun evinde kurt var bunu mağaraya kaçırmışlar vs.

Okçu kızın verdiği Totem bulma quest zinciri de bitti. Sonunda bir yere varacak mı bu onu kurtar şu hayvanı öldür questleri ? Yoksa daha görev almanın manası kalmadı mı ?

Bir de b.k var gibi kurtadam oldum. Uyuyunca dinlenme gelmiyor ? Kurtulmanın bir yolu var mı ?

Sosyal ağlarda paylaş

beta oynayanlar hiç feedback vermiyor.

ufak tefek verenler var ama şu anda net bir biçimde nasıl bir oyunun geleceği konusunda net bir fikirim yok.

beta oynayanlar boşa zaman geçirmekten ziyade biraz oyun içi fikirlerini detaylı bir biçimde bizimle paylaşırlarsa ona göre oyun alıp, almamama kararı daha netleşir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sneak + archery Ejderha dövüşlerinde sıkıntı sadece. Yoksa epey rahat oyunun geri kalan kısmında. Sneak olarak yürürken veya takla atarken farkedilmeme skillini açıp birde yüzük bot vs. armora sneak enchant yaparsan imkanı yok farketmiyorlar.

Tüh ya kaçırmışım kendi wolf spiriti öldürmeyi. Şimdi gitsem acaba tekrar kendi wolf spiritimi çıkarabilir miyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Sneak + archery Ejderha dövüşlerinde sıkıntı sadece. Yoksa epey rahat oyunun geri kalan kısmında. Sneak olarak yürürken veya takla atarken farkedilmeme skillini açıp birde yüzük bot vs. armora sneak enchant yaparsan imkanı yok farketmiyorlar.

Tüh ya kaçırmışım kendi wolf spiriti öldürmeyi. Şimdi gitsem acaba tekrar kendi wolf spiritimi çıkarabilir miyim ?

Yanlış hatırlamıyorsam one shot atıyordum ejderlere uçarlarken :P

Bide 30x backstab vardı zaten bundan one shot yemiyen birşey yoktu oyunda malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

souldarkorn said:

Yanlış hatırlamıyorsam one shot atıyordum ejderlere uçarlarken :P

Bide 30x backstab vardı zaten bundan one shot yemiyen birşey yoktu oyunda malesef.

morrowind de okcular scale etmiyor artik diye aglardi. nereden nereye :P
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz oyunun akışını bozdum galiba.

?

İlk Whiterun görevlerini bitirdim. Ardından hemen Stormcloaks görevlerine başlayıp Whiterun Kralını tahttan indirdim. Tabi bu arada Dark Brotherhood görevlerine başladım ve Solitude kralını öldürdüm. Solitude kralını öldürerek hata mı yaptım ? Oradan görev alamayacak mıyım artık ?

Ayrıca Falkreath de genç bir kral vardı Siddgeir adından. Hatta dialog geçti genç yaşta zor olmuyor mu diye. Şarap istedi benden çıktım aldım yandaki Innkeeperdan . Bir geldim kral değişmiş. Yaşlı bir amca indirmiş Siddgeir adında ki adamı 1 dakika içinde. Siddgeir yok artık. Şarap içme questi bile duruyor.

Bu Falkreath bölgesinide Stormcloaks elemanları almış oldu bir anda. Siddgeir denen adamdan görevler alacaktım o da yattı.

Şunu izah edebilecek var mı acaba :) Gidişat normal mi yoksa hikayeden epey yer kaçırmış olacak mıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Biraz oyunun akışını bozdum galiba.

Şunu izah edebilecek var mı acaba :) Gidişat normal mi yoksa hikayeden epey yer kaçırmış olacak mıyım ?

stormcloak yaparsan eger sehirlerin politik yapisini degistiriyorsun. o gittigin kamplar ve indirdigin fortress lar var ya, onlarin her birisi bir sehrin dibinde ve o sehirdeki imperial hakimiyetini temsil ediyor. indirdiginde o sehirde darbe yapmis oluyorsun. tek istisna whiterun, orada sehir ici kapisiliyor. ancak questlerin yuzde 95 i yeni gelen jarl ile de yapilabiliyor, artik ayni questleri o vermeye basliyor. yapilamayanlari ise solitude da zindanlara in, eski jarl lari orada bir arada goreceksin, orada teslim edebiliyorsun. ben genelde stormcloak zincirini en sona birakirim.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Animasyon her seferinde olmuyor. Bende daha ziyade vurup öldürüyorum. Diğer kill move animasyonları kadar sık çıkması lazım. Sneak tools adında bir mod var. Düşmanın arkasına daggerla gizli yaklaşınca seçenek veriyor boğazını kesmen için. Yeteneklerine ve düşmanın gücüne bağlı olarak başarılı oluyosun ya da olamıyorsun. Aynı temada başka seçenekler ve silahlar ekliyor o mod, tavsiye ederim.

http://www.tesgeneral.com/#!enb/c5x

Ben buradan başlayan ve 5-6 sayfa boyunca devam eden modları kullanıyorum. Bazen quickloada yetemeyip çöküyor ama başka hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bu sitedeki modlar birbiriyle çakışıyor mu, sorun çıkartıyor mu diye denenip öyle koyuluyor. O yüzden oyuna bir yerde sürekli crash almadan devam edebiliyorum. İyi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...