souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 The Companions ile ilgili soru. ? En son Yaşlı Bilge'nin ruhunu temizledikten sonra liderlik bana verildi. Artık görevler şunun evinde kurt var bunu mağaraya kaçırmışlar vs. Okçu kızın verdiği Totem bulma quest zinciri de bitti. Sonunda bir yere varacak mı bu onu kurtar şu hayvanı öldür questleri ? Yoksa daha görev almanın manası kalmadı mı ? Bir de b.k var gibi kurtadam oldum. Uyuyunca dinlenme gelmiyor ? Kurtulmanın bir yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 evet bitti quest'ler, iş olsun diye random generated o noktadan sonra. evet kurtulma imkanı var, markath'taki alchemist sanırım konuşuluacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 beta oynayanlar hiç feedback vermiyor. ufak tefek verenler var ama şu anda net bir biçimde nasıl bir oyunun geleceği konusunda net bir fikirim yok. beta oynayanlar boşa zaman geçirmekten ziyade biraz oyun içi fikirlerini detaylı bir biçimde bizimle paylaşırlarsa ona göre oyun alıp, almamama kararı daha netleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Yada orda kendi wolf spiritini oldurucektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 companion questlerinin sonuncusunda yaşlı adamı kurt adamlıktan kurtarmak için yaptığın şeyin aynısını kendin için de yapacaktın işte. Ekstradan iki tuşa tıklayacaktın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Hala sneak + archer master seviye de lay lay lom mu? İlk çıktığında baya oynamıştım da bir yerden sonra baymıştı çok basit olduğu için birşeyler değişmişse ek paketlere bakınacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Sneak + archery Ejderha dövüşlerinde sıkıntı sadece. Yoksa epey rahat oyunun geri kalan kısmında. Sneak olarak yürürken veya takla atarken farkedilmeme skillini açıp birde yüzük bot vs. armora sneak enchant yaparsan imkanı yok farketmiyorlar. Tüh ya kaçırmışım kendi wolf spiriti öldürmeyi. Şimdi gitsem acaba tekrar kendi wolf spiritimi çıkarabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 şöyle zor bi mod var mı ya.bokum çıksın yapmaya çalışır iken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 requiem denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yok denememiştim baktım şimdi onu deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 souldarkorn said: Sneak + archery Ejderha dövüşlerinde sıkıntı sadece. Yoksa epey rahat oyunun geri kalan kısmında. Sneak olarak yürürken veya takla atarken farkedilmeme skillini açıp birde yüzük bot vs. armora sneak enchant yaparsan imkanı yok farketmiyorlar. Tüh ya kaçırmışım kendi wolf spiriti öldürmeyi. Şimdi gitsem acaba tekrar kendi wolf spiritimi çıkarabilir miyim ? Yanlış hatırlamıyorsam one shot atıyordum ejderlere uçarlarken :P Bide 30x backstab vardı zaten bundan one shot yemiyen birşey yoktu oyunda malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Ejderler için ünlü olan overhaulu yükleyin adını hatırlamıyom şimdi. Yakın dövüşmeyi neredeyse imkansızlaştırıyordu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ad3m said: souldarkorn said: Sneak + archery Ejderha dövüşlerinde sıkıntı sadece. Yoksa epey rahat oyunun geri kalan kısmında. Sneak olarak yürürken veya takla atarken farkedilmeme skillini açıp birde yüzük bot vs. armora sneak enchant yaparsan imkanı yok farketmiyorlar. Tüh ya kaçırmışım kendi wolf spiriti öldürmeyi. Şimdi gitsem acaba tekrar kendi wolf spiritimi çıkarabilir miyim ? Yanlış hatırlamıyorsam one shot atıyordum ejderlere uçarlarken :P Bide 30x backstab vardı zaten bundan one shot yemiyen birşey yoktu oyunda malesef. morrowind de okcular scale etmiyor artik diye aglardi. nereden nereye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 2x dremora lord ile de baya güzel oluyor oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Night Mother sorusu ? Dark Brotherhood görevleri bitti. Yeni mekanda ki Night Mother questleri sonsuz bir şekilde devam mı ediyor yoksa hikayenin devamı ? 4-5 tane yaptım hep aynı terane. Başka yerlere akıyım random quest ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 faction quest'lerinde nihai olanı bitirince random generated başlıyor hepsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Biraz oyunun akışını bozdum galiba. ? İlk Whiterun görevlerini bitirdim. Ardından hemen Stormcloaks görevlerine başlayıp Whiterun Kralını tahttan indirdim. Tabi bu arada Dark Brotherhood görevlerine başladım ve Solitude kralını öldürdüm. Solitude kralını öldürerek hata mı yaptım ? Oradan görev alamayacak mıyım artık ? Ayrıca Falkreath de genç bir kral vardı Siddgeir adından. Hatta dialog geçti genç yaşta zor olmuyor mu diye. Şarap istedi benden çıktım aldım yandaki Innkeeperdan . Bir geldim kral değişmiş. Yaşlı bir amca indirmiş Siddgeir adında ki adamı 1 dakika içinde. Siddgeir yok artık. Şarap içme questi bile duruyor. Bu Falkreath bölgesinide Stormcloaks elemanları almış oldu bir anda. Siddgeir denen adamdan görevler alacaktım o da yattı. Şunu izah edebilecek var mı acaba :) Gidişat normal mi yoksa hikayeden epey yer kaçırmış olacak mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 radiant ai hallediyor onları. siggdrigit den alcağın görevi yerine geçen adamdan alıyosun vs. belki şarabı zindana götürmen gerekebilir ama ilerde sorun cıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 solitude kralı değil o of hiç okumamışsın questleri helal sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Yanlış hatırlamıyorsam tüm factionlar sonsuza bağlıyordu master olduktan sonra edit : bu sayfayı görmeyişim de harikaymış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 souldarkorn said: Biraz oyunun akışını bozdum galiba. Şunu izah edebilecek var mı acaba :) Gidişat normal mi yoksa hikayeden epey yer kaçırmış olacak mıyım ? stormcloak yaparsan eger sehirlerin politik yapisini degistiriyorsun. o gittigin kamplar ve indirdigin fortress lar var ya, onlarin her birisi bir sehrin dibinde ve o sehirdeki imperial hakimiyetini temsil ediyor. indirdiginde o sehirde darbe yapmis oluyorsun. tek istisna whiterun, orada sehir ici kapisiliyor. ancak questlerin yuzde 95 i yeni gelen jarl ile de yapilabiliyor, artik ayni questleri o vermeye basliyor. yapilamayanlari ise solitude da zindanlara in, eski jarl lari orada bir arada goreceksin, orada teslim edebiliyorsun. ben genelde stormcloak zincirini en sona birakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Saolasın Namessar. . Evet Whiterun şehiriçi ve Falkreath yanında ki fortress görevlerini yaptım. Bu iki şehirde ki hakimiyet değişti. Whiterun questleri zaten bitmişti. Stormcloaks questlerini en sona bırakıyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 sneak oynuyorum, daggerla düşmanın arkadan yaklaşıp power hit yapınca tekte ölüyor düşman ama boğaz kesme vb animasyon olmuyor, sadece lönk diye vuruyor öldürüyor daggerla? bu neden olur ki? tek dagger bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Animasyon her seferinde olmuyor. Bende daha ziyade vurup öldürüyorum. Diğer kill move animasyonları kadar sık çıkması lazım. Sneak tools adında bir mod var. Düşmanın arkasına daggerla gizli yaklaşınca seçenek veriyor boğazını kesmen için. Yeteneklerine ve düşmanın gücüne bağlı olarak başarılı oluyosun ya da olamıyorsun. Aynı temada başka seçenekler ve silahlar ekliyor o mod, tavsiye ederim. http://www.tesgeneral.com/#!enb/c5x Ben buradan başlayan ve 5-6 sayfa boyunca devam eden modları kullanıyorum. Bazen quickloada yetemeyip çöküyor ama başka hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bu sitedeki modlar birbiriyle çakışıyor mu, sorun çıkartıyor mu diye denenip öyle koyuluyor. O yüzden oyuna bir yerde sürekli crash almadan devam edebiliyorum. İyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 quixef said: Bow un avrat olarak geçmediğine emin misin? AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar