Feamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 yok şu anda verdiğim paraya yanıyorum resmen, son yamaya kadar bilizatın dost olduğunu düşünmüştüm arada sıkılıca oynarım falan d2 gibi... ama bilz yine yaptı yapacağını, bu adamlar en azından şimdilik insan sömürmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Skyrim bariz daha iyi Diablo 3'ten ya. Hatta kimse sevmiyo ama ben Oblivion'un bile daha iyi olduğunu düşünüyorum. Singleplayer oynarken lag yüzünden 50 mobun arasına geri düşüp ölmektense şuna razıyım hem gülüyoruz http://www.youtube.com/watch?v=93W6mB0ZqCM O değil de bu gelicek olan expansion mu DLC mi neyse kesin alırım lan çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 abi en iyi modlaar nedir simdi ilk defa oynayacagim da..? tesekkurler yardimlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bekle az bence dawnguard çıksın. vampire, kurt skilleri falan gelicek, bende save i bıraktım öyle bekliyorum çıksın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Giovanni said: abi en iyi modlaar nedir simdi ilk defa oynayacagim da..? tesekkurler yardimlar icin sexy armor filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xhJTMeytTWw http://www.youtube.com/watch?v=CjrmRW3VXf8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Thives Guild questlerinde takıldım nerde kaldığımı unuttum quest tracklerinin hepsini kontrol ettim quest yok, guilddeki tüm elemanlarla konuştum gene quest yok 3-4 quest yapmıştım daha halbüsü yok oğlu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yeni char açmıştım dedim bari patch filan olaylarına gireyim 1.6 patch yükledim bu sefer saçma bi sorun ortaya çıktı alt tabladığım zaman ve bazen alt tablamadığım zamanlarda bile (load screen vs) default windows mouse imleci görünür hale geliyor ve çoğu zaman oyundan çıkmadığım müddetçe kurtulamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı? nasıl çözdünüz? 1.8 patchiyle filan düzeliyor mu? google'ladım ama pek bi bok bulamadım denediğim çözümler de işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sunlar olmuyo mu?: How to Fix double mouse cursor in-game (Game mouse and Windows Mouse): A: Before Alt+Tabbing open the game menu (ESC), if you see the Mouse and you do this it should work too. B: Quote: Originally Posted by tyr0p3 FIX(for windows vista/7): Press ctrl+alt+del in the main menu, click cancel.. enjoy the game. C: Some people report that if you go to the Skyrim.exe Compatibility Options (Under Right-Click - Properties) and select "Disable Visual Themes" and apply also fixes this issue, however if you Alt+Tab the mouse appears again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bi tek b'yi denemedim, tekrarlarsa onu deniyim bi sonrakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ne bitmez oyunmuş arkadaş, 119 saat played olmuş hala devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ben 161 saat oynamışım baktımda, hala ilk şehirdeyim asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 265 saat gameplayle haritadaki mevcut her yeri (330+) acıp/temizledim baktım/dolaştım/questi varsa yaptım faln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 thieves guildde kaldığım questten bi devam edebilsem ben de yardıracam da hala bulamadım nerde kaldığını hala kimse quest vermiyor anca yan questler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Norak said: B: Quote: Originally Posted by tyr0p3 FIX(for windows vista/7): Press ctrl+alt+del in the main menu, click cancel.. enjoy the game. şu işe yaradı tyty ahah şimdi yaramadı ama ne acayip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Tavsiye ettiğiniz modlar var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 o kadar çok mod kullanıyorum ki oyun nasıl açılıyor hala anlamıyorum eauh mouse sorununu çözdüm bu arada, alt+tablamadan önce menüyü açınca (veya oyunun kendi cursorının gözüktüğü herhangi bi pencere) sorun olmuyormuş ayrıca bişey sorucam kill cam mi derler, o meretlerle biraz oynamanın imkanı var mı? genelde çok yakın filan gözüküyo hiçbişey anlamıyorum, biraz uzaklaştırabilme gibi imkanlarımız var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 console commandlarda olabilir öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 my docs içindeki ini dosyasında genelde o tarz ayarlar, onu bir karıştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 http://i.imgur.com/I96AE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Questler dungeon'a girden öteye pek gidemiyordu, evet ._. Skyrim en güzel zamanını bir kaç sene sonra tonlarca quest modu çıktığında yaşayacak. Oblivion'a öyle olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ya oblivion'u da beğendiremedik ki beğenmeyene heh, yeter ki beğenmeyecek olsun insan. deliler adasındaki en çatlak npc'yi alıp "HORRIBAD AI" diye videosunu koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Bu arkadaşlardan mı bahsediyorsun sam? http://www.youtube.com/watch?v=1ATh4y4XRjA MİMİMİMİMİMİMİMİMİMİMİMİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yok senden bahsediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 http://advicedogmeme.com/advice-dog/advice-dog-151.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar