Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 kaplamalar oyunun versiyonundan daha eskidir büyük ihtimal? dlcler falanda varsa uyuşmuyordur dosyalar kaplamalar belki değiştilerse isimleri bişileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 senin sorununu anlamadım ama dağlarda olanı şunu mu diyorsun http://www.youtube.com/watch?v=IUHvV80xEbQ 2k textureların full versiyonunu yükle. birde official high res texturelar yüklü mü sende? texturelara oyunun versiyonunu, dlclerin bir etkisi olmaz. texture yüklüyorsun bir script yada esm/esp çalıştırmıyorsun. dlcler .bsa ve .esp olarak geliyor yeni bölge, item modellemeleri vs var bu bsa'nın içinde. vanilla skyrimi etkileyecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 full versiyonları yükledim. 4 tane dosya. data dosyasının içine attım hepsini. official hd pack zaten yüklü. demin sinirlendim sildim her bişiyi. baştan yüklüyorum oyunu. nexus mod programı ile yüklenmiyor bazı dosyalar 2k gibi. zaten texture olduğundan direk dosya içine atsak çalışır değil mi? dağlardaki sorun da o videodaki değil ya. resimdeki gibi. pixe bozulması var. sanki simlemişler gibi düşün. nokta nokta parlıyor alakasız yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 official hd packin esmlerindeki ticki kaldır skyrim.ini yi şöyle değiştir Archive] sResourceArchiveList=Skyrim - Misc.bsa, Skyrim - Shaders.bsa, Skyrim - Textures.bsa, Skyrim - Interface.bsa, Skyrim - Animations.bsa, Skyrim - Meshes.bsa, Skyrim - Sounds.bsa to Archive] sResourceArchiveList=Skyrim - Misc.bsa, Skyrim - Shaders.bsa, Skyrim - Textures.bsa, Skyrim - Interface.bsa, Skyrim - Animations.bsa, Skyrim - Meshes.bsa, Skyrim - Sounds.bsa, HighResTexturePack01.bsa, HighResTexturePack02.bsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 birde 2k texture pack nexus mod manager ile sorunsuz yükleniyordu bende. sadece yükleme işlemi sürerken yeni mod indirme, programa dokunma yoksa sorun çıkmaması lazım. ama direk içine atsan sorun olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bu DLC lerin yüklendiğini anlama yolu varmı, tüm DLC leri aldım, oyunda bir yerde versiyon falan göstermezmi bu ya, birşey de değişmedi, ne bileyim yeni hiçbirşey gelmedi herhalki farkedemedim DLC lerin aktif olup olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 launcher'da data files açınca görebiliyorsun neler yüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Sam said: launcher'da data files açınca görebiliyorsun neler yüklü. Gelen net bir yenilik varmı oyundan farkedeceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hearthfire smithing menüsünde ev malzemeleri diye yeni bir kategori açıyor, dawnguard quest serisi sanırım kurye mesaj getirince başlıyordu. data files'da tikliyse yüklüdür ama dlc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 dawnguard wrewolf vampire perkleri felan ekliyo yeni silahlar yeni mekanlar. heartfire ev yapma fln ekliyomuş ama denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 dragonborn ise random 1-2 yere seyahat edince başlıyor, cultistler saldırıyor 3-5 tane, ama atsız olmaz diyorsanız önce dawnguard oynayıp ordaki atı almanız lazım, sadece o gelebiliyor çünkü yeni adaya bizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Xenus said: birde 2k texture pack nexus mod manager ile sorunsuz yükleniyordu bende. sadece yükleme işlemi sürerken yeni mod indirme, programa dokunma yoksa sorun çıkmaması lazım. ama direk içine atsan sorun olmaz yani. tam olarak nasıl yükleyeceğiz? 4 tane rar(7zip aslında) dosyası indirtiyor. nexus manager ile de bunları indiriyor. ve direk texture dosyası olduğundan herhangi bir yükleme şeysi de yok. data dosyasının içine atıyoruz direk işte bildiğim kadarıyla. başka yolu varsa ayrıntılı anlatabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 LethE said: dawnguard wrewolf vampire perkleri felan ekliyo yeni silahlar yeni mekanlar. heartfire ev yapma fln ekliyomuş ama denemedim. Bu perkler standart başlangıçta çıkmıyor herhalde, yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ya quest iptal etme diye bi olay yok mu oyunda companionlarin bikac questini yaptim, simdi gel illa verewolf olacan diyorlar olmayacam lan kurt murt ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 kurt ol sonra git dawnguard yap o zaman kurtluğu silip vampir yapcak. yada companionda ilerle cure for lycanthrophy çıkıcak. kurt yada vampire formunda tababasınca perk tree cıkıyor, kurtla ölenlerin kalbini yiyosun , 5 kalbe 1 perk felan gibi bişi sanırım. aela totems of hircine diye görevler veriyomuş kurtluğa ability felan ekleyen. bana denk gelmedi direk başkasından görev alana kadar ondan görev isteyemiyorum, o zamanda bas git diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 senko said: ya quest iptal etme diye bi olay yok mu oyunda companionlarin bikac questini yaptim, simdi gel illa verewolf olacan diyorlar olmayacam lan kurt murt ben. ol bi kaç görev sonra devamında istersen kurtulabiliyosun kurtadamlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Kurtluğun bi kötülüğü yok zaten gizli, aksine faydaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 barbu said: Xenus said: birde 2k texture pack nexus mod manager ile sorunsuz yükleniyordu bende. sadece yükleme işlemi sürerken yeni mod indirme, programa dokunma yoksa sorun çıkmaması lazım. ama direk içine atsan sorun olmaz yani. tam olarak nasıl yükleyeceğiz? 4 tane rar(7zip aslında) dosyası indirtiyor. nexus manager ile de bunları indiriyor. ve direk texture dosyası olduğundan herhangi bir yükleme şeysi de yok. data dosyasının içine atıyoruz direk işte bildiğim kadarıyla. başka yolu varsa ayrıntılı anlatabilir misin? detaylı bir durumu yok. data dosyasını içine atıyorsun evet ama ben modları nexus mod manager ile yüklemeyi seviyorum. neyi overwrite etmek istediğini sen belirliyorsun hepsini kaydediyor. oyun dosyasını belirttiğin için direk çift tık yapıyorsun, manager kendi yüklüyor. yüklüyor dediğimde data dosyasının içine kopyalaması zaten. ama kayıtlı olduğu için modu kaldırırken de basit oluyor gene çift tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 suan skyrim'i standart sekilde oynuyorum, kesinlikle kurmam gereken olmazsa olmaz mod var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 3 tane unofficial patch var olmazsa olmaz diyebileceğim. gerisi hep zevk renk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 neler onlar ve ne yapıyorlar da olmazsa olmaz ? bilgi verirsen iyi olur, skyrim'e gec kavusanlardanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bethesdanın patchlerindeki eksikleri kapatıyor detay bilmene gerek yok bir sürü fix var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bugfix tamamen. google a yazsan skyrim ve dlcler için ayrı ayrı hepsini bulursun, hem enxusta hem steamworkshopta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 wolf perklerini tamamlamak uzrereyim ama cure edicem wolf u. ben karakterim olunce hircine yavsagi ile muhatap olmasin istiyorum kardesim!!! yakacam o kadar perk u! sovngarde de domuz yiyip, sarap icip, kafalari tokusturacaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 eheheh çok güzel oldu oyun. frostfall kurdum önce, sonra üstüne winter is coming, fur hoods, cloaks of skyrim modlarını kurdum. bi de bu üçünün ortak bi patch'i çıkmış onu da kurdum. kürklere sarındım geziyorum şimdi üşümeyeyim diye, ama geceleri yağmura yakalanınca hemen bi kamp ateşi yakıp yanına çadırı dikiyorum falan çok iyi ya. dün lydia'yı aldım onu da kürklerle donattım, tam ekip olduk iki tane nord. convenient horses yüklemiştim bi de, aynı anda çıkarıp öttürüyoruz boruları atlar geliyo yesss. bi de breezehome'u hunter temasına uygun şekilde tekrar düzenleyecek bi mod aradım ama bulamadım, var mı öyle bişey bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar