Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 aslında şöyle oynamak lazım, her görev için (mesala mageguild) bir karakter yaratacaksın ve o bitince de yenisine başlayacaksın, bence çok güçlenince bayıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 daha ben oyunu oynayamadım 4 ay önce istanbuldaki evime gidince oynarım diyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Şu high res texture pack son güncellemeyle birlikte mi geliyor yoksa ayır olarak indirmek mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ya ben unarmed badass oynamak istitorum hatta başladım nord açtım karakteri videodaki gibi, abananacağımız skiller heavy armor ve smithing mi? niye unarmed diye bir skill yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 o videoda kesin cheat var arkadaş, madara olduk anasını satiyim. gelen tokatlıyor, giden tokatlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 easyde filan oynuyodur videoyu yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ya skyrim 2 geliyo zannetim ben baslıgı gorunce sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 O kadar çok mod yüklemişimki şu armoru user yapmış. Npc üstünde görünce bir dumur olmadım değil. Zaten seviyeye göre bayağı zorlamasından belliydi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 UZUUUUUN bir bekleyişten sonra x-box 360da başlıyorum ben de. Wood Elf, archer ve alchemist - haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ShadowFury said: easyde filan oynuyodur videoyu yapan. ben expertte oynuyormuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Uzun zamandır süren heavy takıntımı bırakıp assasin açayım dedim. Oldukça güzelmiş. Draugrları power attack ve bir iki tık ile rahatça kesebiliyorum iron ve steel dagger ile. Bakalım 1v1 ejderhalara karşı ne olacak onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 1.6 patch belli oldu, mounted combat geliyor: 1.6 Update (all platforms unless specified) NEW FEATURES Mounted Combat - Skyrim now allows you to do melee and ranged combat while riding a horse BUG FIXES General stability and memory optimizations General AI pathfinding optimizations and bug fixes Optimizations and crash fixes for data leaks Fixed rare crash with lighting Fixed crashes related to loading and saving games Fixed crash with summoned creatures/NPCs Fixed rare issue where saves would be corrupted Improved logic for when ranged kill cams are played Fixed issue with ranged kill cams while killing a dragon Fixed rare issue with certain ranged kill cams not playing properly Fixed issue with nirnroot lighting not properly cleaning up Fixed issue where bow damage was being calculated incorrectly Fixed rare problem with werewolf kill moves would not finish animating properly In “The Break of Dawn” fixed rare issue where Meridia’s Beacon would disappear from player’s inventory Fixed occasional issue where followers would disappear after player pays off a bounty after committing a crime Fixed issue where certain creatures and NPCs would fail to respawn properly Fixed rare issue with dialogue subtitles not displaying properly Fixed issue with water appearing blurry when loading a saved game after creating a save underwater Fixed issue where map cursor would occasionally disappear after closing a message box with Kinect enabled (Xbox 360) Fixed rare issue with shouts only performing the first level and not other unlocked levels with Kinect enabled (Xbox 360) Fixed issue where the shout buttons would stop working properly if users mashed LB and RB during cooldown with Kinect enabled (Xbox 360) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben oynarken atı öldürmeden kullanmak bile maharetti bide dövüşe mi sokcaz onu. cidden at kullanmadım doru dürüst koca oyunda ilk aldığımda 1 metrelik taştan düşüp ölmüştü bide ışınlanıyo benle düşmana (ejderha olsa bile) dalıyo filan napıon sen atsın bi sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 shadowmere var o ölümsüz sanırım,elder dragon la bile kapışmadan sağ çıkabildik biz onunla ama iyi olur ya yolda saldıran ufak yaratıklar için bile in bin yapmak zorunda olduğumuz için kullanmıyoduk,o problem çözüldğüne göre kullanmamak için bi neden yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Add on var binekleri ölümsüz yapan. Atlarla uğraşmaya deymez =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-SEuoEJkODE&feature=g-vrec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3PjBSicSVqI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ek paket ayrı bi hikaye mi anlatıcak ya inşallah öledir."herşey" olan karakterimiz azcık dinlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 College of winterhold'a Thief karakterimle girdim questleri fln. bitirdim beni sormadan Arch-mage yaptılar eahu üzüldüm valla garip hissettim. hoca olduk öğrencilere öğreticez ben ne biliyorum ki öğretiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 thief guildmaster olamadım ben birtürlü. herşeyi yaptım ama acaba bu para icin verdikleri görevleri bi sirayla fln ilerleyipmi olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Osuran_boğa said: ek paket ayrı bi hikaye mi anlatıcak ya inşallah öledir."herşey" olan karakterimiz azcık dinlesin. azıcık bak videoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 olum çok iyi lan off hafiften jizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Uzuuun bir bekleme süresinden sonra xbox 360'da başladım. Henüz L1'im Biraz okudum, biraz oblivion deneyimim (4 kere falan bitirdim) ile şöyle bir karar verdim: Wood Elf - female Alchemist Archer Assasin (sneak, dagger..) Illusion (magica düşük kalacak ama sadece illusion kasmayı düşünüyorum, restoration destruction falan hiç olmayacak) Light armor. Emin olmadıklarım: Enchanting, smithing kasmalımıyım, bu karaktere yakışır mı forge arkasında demir dövmek bilemedim. Belki de belli bir yere kadar oynayıp başa dönerim. Yorumlar mısınız? Mod falan yok 360'ın kendi patchini yükledim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Abi Oblivion'u 4 kere bitirdiysen bu oyunu ömür boyu oynarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar