bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 faşist misin lan sen Sparkcaster said: ne işiniz var allahın kasabalıları son bölümü izlemediyseniz got başlığında? mazoşist misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Arkadas ne taktin ona ya. Silerim diye biraktim unuttum, tum olayi o onun. Ustune final yoktu ortada, emin olamadim gercek mi degil mi diye. edit : bizim koyluye yazdim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Sparkcaster said: ne işiniz var allahın kasabalıları son bölümü izlemediyseniz got başlığında? mazoşist misiniz ? GoT basligina yazmadi zaten, alakasiz bi konuya yazdi. Haliyle kara biber tuz, got oldun sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bıngılduck ve diğeri için yazdım onu @bıngıl hayır common sense sahibiyim. dizinin yeni bölümünün çıktığı gün başlıklarına girip ORKODOŞLOR SPOYLOR YOZMOYON demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 spark yine en iyi bildiği şeyi yapıyor. haksızlığını savunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bugün el alışkanlığı güncelde görünce girdim got başlığına hatayla, daha izlemedim bölümü. Bir kaç post okudum ama neyseki spoiler taglerini görünce izlemediğimi hatırladım. TEŞEKKÜRLER Dİ EMEKLERİN BOŞA DEĞİL ! adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 demene gerek yok zaten, common sense ise mevzu, kendi kendine spoiler tagiyle yazması gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Sparkcaster said: bıngılduck ve diğeri için yazdım onu @bıngıl hayır common sense sahibiyim. dizinin yeni bölümünün çıktığı gün başlıklarına girip ORKODOŞLOR SPOYLOR YOZMOYON demiyorum demene gerek yok zaten, common sense ise mevzu, kendi kendine spoiler tagiyle yazması gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 çağımızın çok ötesindeyim. 2. sezon bok gibi diyordum dizi insanlar lafıma yeni gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 madem bok gibi 2.sezondan beri gelip topicleri ağlama duvarına niye çeviriyosun droplarsın diziyi bok gibiyse izlemezsin biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 olm herkes haksız lan topicde bi tane haklı yok hahasdhgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 di said: Ustune final yoktu ortada abi final yoktu dediğin adam direkt son sahnesini yazmıştı yahu. üstüne bi de sana spoiler olmasın diye özel mesaj atmaktan bile çekinmiştim hatta hatırlıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Yazık olmuş fistan'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Afasd sen nerde köylü oldun ahaasda neler olmuş burda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bisey deniyordum hesaplarda ufak bi hata oldu adfsdsrd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Fin said: madem bok gibi 2.sezondan beri gelip topicleri ağlama duvarına niye çeviriyosun droplarsın diziyi bok gibiyse izlemezsin biter. Hayır, siz de dizinin kötü olduğunu kabul edeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 aluriel ve kermit gitmiş ne oldu acaba /cast saygıduruşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 valar yörüngehulis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 valar dönerheis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 senelerce cektigi banda yetmemis hala millete troll diyorlar... troll ne demek onu bile anlamis degilim, ustune benim neyim troll oluyor onu hic cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 innworker said: senelerce cektigi banda yetmemis hala millete troll diyorlar... troll ne demek onu bile anlamis degilim, ustune benim neyim troll oluyor onu hic cozemedim. cok karsilikli cekismeye giriyosun da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 nasil oluyor ya anlamiyorum. simdi ben ilk mesaj attigimdan beri bana troll diyen, eski uyaligimin ne oldugunu bulmaya calisan var ve bunlarin icinde beni analiz etmis ve ordan yola cikarak kim oldugumu noktalamaya calisanina kadar insan var. hala anlamiyorum ne dediklerini ama sunu tahmin edebilirim geldigimden beri hala ayni muhabbeti yapiyorsan bana troll, ninja ve comar vb diyorsan haftalardir (kac tane mesajim var anlamadigimi belirttigim ve kim oldugumu belirten ama hic cevap gelmedi onlara fakat ard arda troll oldugumu iddia eden ve internetten buldugu benim konumla alakasiz resimleri yapistirmayi tercih etmek hala devam ediyor asirlar gecmesine ragmen), yaptigininda saka dahi olsa bku cikmis demektir. ustunede kisinin troll olma ihtimali cok yuksektir surekli troll kelimesini kullanmasindan ve gecmisteki trollerin isimlerini bilmesinden yola cikarak ilgi duydugunun kisinin o konuya cok rahat variyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 innworker said: hala anlamiyorum ne dediklerini ama sunu tahmin edebilirim geldigimden beri hala ayni muhabbeti yapiyorsan bana troll, ninja ve comar vb diyorsan haftalardir (kac tane mesajim var anlamadigimi belirttigim ve kim oldugumu belirten ama hic cevap gelmedi onlara fakat ard arda troll oldugumu iddia eden ve internetten buldugu benim konumla alakasiz resimleri yapistirmayi tercih etmek hala devam ediyor asirlar gecmesine ragmen), yaptigininda saka dahi olsa bku cikmis demektir. ustunede kisinin troll olma ihtimali cok yuksektir surekli troll kelimesini kullanmasindan ve gecmisteki trollerin isimlerini bilmesinden yola cikarak ilgi duydugunun kisinin o konuya cok rahat variyorum ben. iste turk kulturunden toplumundan ne kadar kopuk yasamis ve yasiyor oldugunu oradan anla: turkiyede durust olmak, bir seyi dumduz soylemek, nasilsa oyle olmak vs tedavulden kalkali o kadar uzun sure oldu ki durust olan olmayan her insan cok once boyle melekelerin olmadigi bir toplumu icsellestirdi ve buna uyum sagladi. o vesaitle burada gelip de boyle hakikaten ucuk vs olaylari anlatan, 'herkesin bilmesi gereken' bir takim seyleri bilmeyen, araya espri falan sikistiran bir adamin dogru soyluyor gercek olaylari anlatiyor olmasi ihtimali falan sifir. sen sadece t**ak geciyor olabilirsin. milletle dalga gecip eglence pesinde olabilirsin. yahut ote taraftan olup ta bu taraftan biseyleri fisekleme pesinde olabilirsin. mutlaka bi dumen bi ince is olmak zorunda isin icinde. ulkede hakim olan anlayis bu. o yuzden anlayisli olacan ve sallayacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 innworker said: sadece turkler izlemiyorki bu videoyu. hristyanlarida katarsan isin icine, gayet beklenir bir durum 31 milyon. su mesaji atiyorsan troll dendiginde kizmayacsksin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar