Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 LAN LOL NA DA OYNAYAN YOK MU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 wc3 filan oynadiysa hicbirinde problem yasamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 wings var, dyrus var, oddone var, salce var benim hatırladığım, öm at istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 AMARIKAAAAA FAK YEEE onlar kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 "e-sport olmaya çalışan casual moba" ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bikaç noob işte elimizde büyüttük progamer oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 SONRA DA DJANGO DIYO KI, THE D IS SILENT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Akhlaur said: LAN LOL NA DA OYNAYAN YOK MU. ben varım, ailenizin supportu. olmazsa noob jungler olarak da hizmet vermekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 benim de var galiba bi na acc, ama hic oynadim mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 benim de vardı bi lvl 12 15 falan, bu eu splitten evel queue sorunları varken oynamıştım biraz splitten sonra açmadım hiç bi ara bakayım dedim de ping eskisinden çok yüksek artık nedense, oynadığım zamanlar 120 max alıyordum ki o bile yüksekti şimdi girdiğimde 180 civarı falan oynanmaz halde bi gün amerikaya taşınırsam diye lvl 30 yapıcam ama o hesabı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 cok legit bi sebep gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 asdf north eu anlamışım mal gibi asdf. ben ruslarla polaklarla oynuyorum ya, sinirlerimi aldırdım çogzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Abi bana pm adın nickinizi ekleyeyim benim nick sıkıntılı büyük ı lı küçük l li falan.Almışlar emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 north america'da oynayanlar eklesin. pr0d011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 benim nick kitap paticik kanalında görünen 5-6 kişi var onları eklesen zaten e nsık oynayan grubu eklemiş olursun, onlarla 5lik maç atarken bulursun diğerlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Lyv said: -Deno- said: dota mı öğrenmek daha kolay lol mu ? lol e gel <3 o halde en yakın zamanda geliyore, geçen gün bir arkadaşımı izledim, HUUK atıyordu millete, robot bir tipti. onunla oynayazam. bu sektöre de bir el atalım, ilerde oynamadık demeyelim. dota'yı tek başıma çözemedim, bu daha renkli gibi hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 gel deno gel left 4 deadden sonra bu oyunu da öğretiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Runelara level 20 olup rank3lere gelene kadar para harcama dediler de bugün oyunda, siz de birşey söyleyin plx, ben de yeni yetmeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Doğru demişler. 20'ye kadar ipleri biriktir direk 2 sayfa rune döşersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Sabah bir win kaldı gold olayım diye girdim, şu an 1200e geri çıkmaya çalışıyorum. Kafamda da saç kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ahahha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 şu ranked'i tatillerde oynamayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patlamaticik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Slint said: Sabah bir win kaldı gold olayım diye girdim, şu an 1200e geri çıkmaya çalışıyorum. Kafamda da saç kalmadı aynen. ben sadece düşüyorum artık. 3 rakamlı oldu benim elo. uff nasıl çıkacam geri eski ranked eloma bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Patlamaticik said: Slint said: Sabah bir win kaldı gold olayım diye girdim, şu an 1200e geri çıkmaya çalışıyorum. Kafamda da saç kalmadı aynen. ben sadece düşüyorum artık. 3 rakamlı oldu benim elo. uff nasıl çıkacam geri eski ranked eloma bilen var mı? Gerçek elohell o işte, sadece maç kazanman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar