Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Oha mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Oyuncu kitlesine bak herkes birbirine küfrediyor. Tam çoluk çocuk işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Lyv said: Ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 oha ciğerlerim ağrıdı gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://gifsforum.com/images/gif/other/grand/7108fb7b9bb6be1e07ad352ad2dabf2c.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 1400-1500 elo arasında git gel git gel bu ne arkadaş ,sona kennen syndra alıp 3 kişi orta kasmalar mı dersin tek başına invade yapacam diyip karşının blue red yardıran mı dersin pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Rape dedikleri bu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 5'i bir yerde resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Nazca said: inb4 zhonya's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 1100-1300 arasına hapsoldum 400 elodan farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 allah sabır versin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Darius sen ne guzel bir champsin :) tankken dayak atan araya dalip rahat olun gencler diyen bir champ tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 şu teemo'lu ss'te alttaki kan izi ne ya? kimin neyi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 lux ultidir herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 lux-ez-ashe-gp-draven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Seperate said: lux-ez-ashe-zigg-draven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bir flash çakıp kaçsa komple fail ama sade zigg ultiye yakalanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ha evet ziggs pardon ,skinli gp'nin ultisi değişik falan olabilir diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 hahaha lan net yüzünden kaybettiğim 150. oyun oldu 20 dakkada bir gidiyor habire ben de salak gibi ranked oynamaya devam ediyorum bu netle demin aradım dsmartı bi ton sövdüm hızı 4mb ye düşürdü artık kopmaz dedi hat desteklemiomuş kerizledi mi bilmiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 santrale uzak olan yerlerde yüksek hız abanınca bağlantı kopabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bende de aynı sorun vardı meger modemdenmiş yüksek hıza çıkınca koparıyordu kendini yeni birşey aldım sorun geçti gerçi benimki eskiydi epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Nazca said: Lyv said: Ağladım. Super bu ama yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Borastus said: bende de aynı sorun vardı meger modemdenmiş yüksek hıza çıkınca koparıyordu kendini yeni birşey aldım sorun geçti gerçi benimki eskiydi epey. torrent açınca falan oluyorsa özellikle hızdan değil de bağlantı sayısını kaldıramadığından o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 DoruK said: ... demin aradım dsmartı bi ton sövdüm hızı 4mb ye düşürdü artık kopmaz dedi hat desteklemiomuş kerizledi mi bilmiyorum artık bu galiba dandik altyapıdan kaynaklanıyor. aynısı ttnet'te başıma geldi bu şekilde düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar