DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 abi nası kötü ya siz iyi oynayan görmemişsiniz urgot+soraka kombosundan sonra early gamede karşıdaki ad carrye xp deny yapabilen yegane ad carry gelmiş doğru ellerde gayet op bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 passivei güzelde q su lategamede çok az vuruyor. sanki diğer skillerin damageı hesaplarken "passivedende x kadar gelcek ondan böyle yapalım" gibi kısmışlar sanırım. satın alan varsa bi maladyli ap build denesin ad carry den ziyada ap carry gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ilk çıktığında bende öle düşündüm botlara karşı guinsoo malady gunblade denedim ad daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 o değil de şu spectate olayı müthiş oldu cidden ya bi kaç oyun üst üste yenilirsem top ladder adamların oyunlarına girip onların bile ne mallıklar yaptığını görerek rahatlıyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 varus ap/aspd denedim ben çok subpar. botda olmuyor zaten mid ancak vayne ve corki hala ad top tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 kogmaw takım için daha güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 carry vayne dir gerisi yalandır balım ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 carry diyorsun bak arkada durur vurur, kogmaw uzaktan haraslayıp team fightta da tükürdü mü yere toparlağı vayneden daha yararlı oluyor. Azımsanmayacak dmgları da sayarsak takım için daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Nası ya http://i.imgur.com/C3erk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 co op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 yq varıus hantal cok. range cok olsa ne yazacak. Speed yok adamda her dıbıne gıren rangı kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 varus un hantal olması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 beni ekleyebilirsiniz belki takım bile kurarız. win:687 bu arada ehe, Nickname: PurePlastic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 win sayın değil ratio ve ranking önemli panpa. o 700 winin yaınnda 1900 loss varsa bi anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 700 lost var panp nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 lan niye daha önce kimse bana gankplank oynamanın bu kadar zevkli olduğunu söylemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Topuga sıkıyorsun güm güm, şahane. Bir Olaf değilmiş ama, yok böyle bir hero. Normal champ oynarken "Hmm, even bu last hiti yapayım, pushlamamaya dikkat edeyim, aa biraz harasslayayım." Meanwhile with Olaf "AL AGZINA AL BALTAYI PİÇ OOOH GİRSİN, KAÇARSIN TABİ OHAHAH VUR VUR, BEN DAHA HIZLI VURUCAM ŞİMDİ SIÇTIN" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Olaf'ın ultisi belki oyunun en iyisi değil ama benim favorim ya. Güzel feedlenmişsem late game'de ultiye basıyorum ve kendimi terminatorde tırla önüne geleni ezen eleman gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 patiler west de mi takılıyordö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 AP kogmaw ağır imba yalnız bu arada.. resmen fight başlamadan karşıyı yarı canla başlatıyor, daha fight olmadan turretlar falan gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Black_Hand said: patiler west de mi takılıyordö? westteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Kaede said: lan niye daha önce kimse bana gankplank oynamanın bu kadar zevkli olduğunu söylemedi gp cc runelarla mükemmel oluyor hele ultisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 lifeleech said: Black_Hand said: patiler west de mi takılıyordö? westteyiz Sen kimsin düdük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 düdük nedir arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 xunnlada daha oynayamadık hiç, çıq la ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar