Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi nası kötü ya

siz iyi oynayan görmemişsiniz

urgot+soraka kombosundan sonra early gamede karşıdaki ad carrye xp deny yapabilen yegane ad carry gelmiş

doğru ellerde gayet op bi karakter
Mesaj tarihi:
passivei güzelde q su lategamede çok az vuruyor.

sanki diğer skillerin damageı hesaplarken "passivedende x kadar gelcek ondan böyle yapalım" gibi kısmışlar sanırım.

satın alan varsa bi maladyli ap build denesin ad carry den ziyada ap carry gibi duruyor
Mesaj tarihi:
o değil de şu spectate olayı müthiş oldu cidden ya

bi kaç oyun üst üste yenilirsem top ladder adamların oyunlarına girip onların bile ne mallıklar yaptığını görerek rahatlıyorum asd
Mesaj tarihi:
carry diyorsun bak arkada durur vurur, kogmaw uzaktan haraslayıp team fightta da tükürdü mü yere toparlağı vayneden daha yararlı oluyor. Azımsanmayacak dmgları da sayarsak takım için daha iyi bence
Mesaj tarihi:
Topuga sıkıyorsun güm güm, şahane.

Bir Olaf değilmiş ama, yok böyle bir hero.

Normal champ oynarken "Hmm, even bu last hiti yapayım, pushlamamaya dikkat edeyim, aa biraz harasslayayım."

Meanwhile with Olaf "AL AGZINA AL BALTAYI PİÇ OOOH GİRSİN, KAÇARSIN TABİ OHAHAH VUR VUR, BEN DAHA HIZLI VURUCAM ŞİMDİ SIÇTIN"
Mesaj tarihi:
Olaf'ın ultisi belki oyunun en iyisi değil ama benim favorim ya. Güzel feedlenmişsem late game'de ultiye basıyorum ve kendimi terminatorde tırla önüne geleni ezen eleman gibi hissediyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...