copry Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Brand'i bir ben seviyorum sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Easy-mode falanda öbür aplerin yanında etkisiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 niye böyle zorlama champ yapıyorlar ki, hiçbir orijinalliği yok, direk benzer bazı champların özelliklerine.. diana'dan bahsediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 copry said: Brand'i bir ben seviyorum sanirim ben de seviyorum :) etkisiz metkisiz (ki etkisiz olduğunu da düşünmüorum), oynaması gayet zevk veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Narius said: Easy-mode falanda öbür aplerin yanında etkisiz kalıyor. Stuni var damage i iyi toplu katliam uzerine ultisi de ama tum herolari denemedim daha etkisiz denilemez bence ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 5 büyüsü de dmg vuruyor, çoğu zaman ölsen de birilerini götürüyosun yanında. Zyra da öyle. En çok triple'ı onunla yapmışımdır sanırım. Onunla da ölsen bile birini götürüyorsun yanında. Zyra ile hiç -'de bitirmedim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Seviliyorsa her türlü oynanır canım kötü değil zaten sadece öteki seçeneklerin biraz gerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 o hilal skillini dodgelamak çok kolay ya diana nın. dodgeladıktan sonrası bayağı kolaymış onu da görmüş oldum w sunu dodgeladınmı brand bayağı kötü hero. e nerdeyse bütün midler bot+3pot başladığı için oldukça etkisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 abi iyi kasmış yorrick üstü işe yaramayan tank jungle diana üstünde tepindiler geçen oyun herifin canı gitseymiş dedik yani takım olarak. Ap falan kasmayın tank gibi kasın biraz sonra diana da bişi yok diyin yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 diana solotopta mercury, wrigle, trinity, warmog çıktım atma çıkamadan oyun bitti, 10/3/13 oynadım diana gayet iyide, sorun manası çok çabuk bitiyor solotopta trade yapamıyorsun rahat rahat karşındaki ile, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 az biraz ap kassan passivele çok güzel trade yaparsın. lv6 maviyi alırsan zaten duramaz alamasanda minionda passive chargela + moonlight koy + dash + vur + eclipse + vur vur +dash +tekrar passivele vur. mananı bitiriyo ama adamıda indiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Top yerine mide daha yatkın diana toplık pek bir şeyi yok. Midde 6'dan sonra burstle adam indirmek daha rahat oluyor. Ap build için tabi hybrid kasacaksanız jungle ya da top daha uygun olabilir ama topta muhtemelen lane kontrolü karşıda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 karşıda renekton vardı o yüzden sorun yaşamış olabilirim, attack speed + ap build denedim (malady, nashor, rabaddon, rejai) baya hızlı indiriyor ozaman, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 top için yeteri kadar lane presence ve sustain yok dianada 6 ya kadar hızlı orman sonra gank en temizi gibi gözüküyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 diana tuhaf baya equivalent itemlı jax indirdi 1v1 de geçen falan lifesteali outburstledi baya hayvan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 sıfır mpen ile 75 mdefe 300-400 falan vuruyordu Q su üstünde doğru düzgün item yokken bi gerizekalılık var ama çözemedim. saçma vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 http://tr.twitch.tv/azubulive/popout buçuk gibi başlıycak clg vs azubu frost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 yok hala bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 o değil de bu moletrap niye bu kadar huuna benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 izliyim dedim de görüntü çamur? streamin streami filan mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 abi siliyorum hesabı. kapayın beni.. edit : altta koskoca kayan yazıyı görememek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ben açıp baktım kapadım görüntü geldi herhal :/ de bişi gözükmüyo. birisi VOD neyse alıp onu koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Görüntü de dünyanın en kötüsü olsaymış insan 480p koyar bari ya Bu aralar niye böyle 720p yi paralı yapıyor alayı bilen var mı? Hotshotgg bi aralar baya iyiydi yea şimdi niye bu kadar kötü oynuyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 o iyi değildi. sen kötüydün iyi sanıyodun -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar