Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Narius said:

Easy-mode falanda öbür aplerin yanında etkisiz kalıyor.

Stuni var damage i iyi toplu katliam uzerine ultisi de ama tum herolari denemedim daha etkisiz denilemez bence ama
Mesaj tarihi:
5 büyüsü de dmg vuruyor, çoğu zaman ölsen de birilerini götürüyosun yanında.

Zyra da öyle. En çok triple'ı onunla yapmışımdır sanırım. Onunla da ölsen bile birini götürüyorsun yanında. Zyra ile hiç -'de bitirmedim sanırım.
Mesaj tarihi:
o hilal skillini dodgelamak çok kolay ya diana nın. dodgeladıktan sonrası bayağı kolaymış onu da görmüş oldum

w sunu dodgeladınmı brand bayağı kötü hero. e nerdeyse bütün midler bot+3pot başladığı için oldukça etkisiz
Mesaj tarihi:
abi iyi kasmış yorrick üstü işe yaramayan tank jungle diana üstünde tepindiler geçen oyun herifin canı gitseymiş dedik yani takım olarak. Ap falan kasmayın tank gibi kasın biraz sonra diana da bişi yok diyin yaf
Mesaj tarihi:
diana solotopta mercury, wrigle, trinity, warmog çıktım atma çıkamadan oyun bitti,

10/3/13 oynadım diana gayet iyide, sorun manası çok çabuk bitiyor solotopta trade yapamıyorsun rahat rahat karşındaki ile,
Mesaj tarihi:
az biraz ap kassan passivele çok güzel trade yaparsın.
lv6 maviyi alırsan zaten duramaz alamasanda minionda passive chargela + moonlight koy + dash + vur + eclipse + vur vur +dash +tekrar passivele vur.
mananı bitiriyo ama adamıda indiriyo.
Mesaj tarihi:
Top yerine mide daha yatkın diana toplık pek bir şeyi yok. Midde 6'dan sonra burstle adam indirmek daha rahat oluyor. Ap build için tabi hybrid kasacaksanız jungle ya da top daha uygun olabilir ama topta muhtemelen lane kontrolü karşıda olur.
Mesaj tarihi:
Görüntü de dünyanın en kötüsü olsaymış insan 480p koyar bari ya

Bu aralar niye böyle 720p yi paralı yapıyor alayı bilen var mı?

Hotshotgg bi aralar baya iyiydi yea şimdi niye bu kadar kötü oynuyor :<
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...