Roqq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ne kadar çok noob var yahu, çıldırmamak elde değil. Ya leaver, ya feeder yuh ulan. Adam gibi bi kadro olmadan oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 evet solo oynarken zevk almak biraz zor ama puan stat kaybı vs olmadığı için o kadar da dert etmiyorum artık fakat iyi oyun için sağlam bi friend list şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ya dev forumlarında 80 defa yazıldı rusları ayırın diye de kitliyolar konuları bi yerden sonra çünkü millet rage kusuyo diğer olay da millet rus ve noob ile eşleşmemek için group giriyo ama solo matchmaking yok. solo mm ve english/russian falan açılırsa tek girilir rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bugün 3 hero gelecekti yalan mı oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 oynamayı bıraktım bayadır ruhum rus free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ursa-roshan hayvanlıgını bi düzeltseler güzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Bana söyle güzel healer-support önersenize. en sevdiğim tipler onlar. arkadan support ede ede oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 enchantres mükemmeldir. mızrakla güzel de dmg veriyor. chen vardı bi de normal dotada burada koydular mı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 beyler ayıp ama bi key yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 GERGE said: Dota 2'de ilk oyunum bitti. Yendik adamları takımda 3 kişi bu nasıl oynanıri nereden item alacağız filan derken. 15-20 oyun sonra alışıosun. Tavsiye itemlar var ama bazıları cok kötü yada duruma göre gitmeye biliyor. Birde mesela ring of basilus yapcan bi parçasını bilion aldın sag tık dukkanda göster dion hangi itemlarla birleştirilebilğini gösteriyor hatta en ust itemına kadar gösteriyor. Buda basta item almayı kolaylaştırıyor. Zaten birde arama olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 GERGE said: Bana söyle güzel healer-support önersenize. en sevdiğim tipler onlar. arkadan support ede ede oynamak istiyorum. dazzle-omni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 oraya kendi build'lerini de koyabiliyosun, ki en güzeli öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Evet işte baya güzel yapmışlar :D Ki daha closed beta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Oyoyoy, Phantom, Chaos Knight. Orgy başlasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bişeyi sevmedim ben bu dota 2 de sarmadı nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Ben söyleyeyim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 artık region olarak sadece us east seçiyorum. 170 ping, eudaki ruslardan yüzlerce kat iyidir. euda da 100 ms idi zaten. bıktım ruslardan adamlar o kadar saçma ki. ingilizce konuşmayı reddediyorlar, küfürleri rusça ediyorlar tıpkı türklerin yabancı görünce yaptıkları gibi. bir şeyler öğrenmeyi reddediyorlar kafalarının dikine oynuyolar. ezilip suç atmaya başlıyolar, insanı çileden çıkarıyolar. bütün ruslar mutlaka carry hero alıp, lanede ezilip hiçbir zaman farmlayamıyolar. geçtim us easte, en fazla 1 rus var. oldukça pro insanlar var. her oyunda ward ve courier mutlaka var. oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Fistan said: bişeyi sevmedim ben bu dota 2 de sarmadı nedense abi oyun cok yavas bide cok hissiz ya yane hissiz dediğim su honda dmg aldıgın zxaman anlıyodum ben bi yerden geldiğini dmg aldıgımı burda ben bole lay lay lom dps yapıyporum adamlara olmusum 3 dakka once farketmiyorum garip bi anlamsızlık var grafk yapısında bide cok yavas abi coook cok yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 walla bende son 3 gundur pati grubundan mightyle ve kankalarıyla oynuyorum ya deli eziyoruz ya deli eziliyoruz ama kafam rahat en azından abi ha gene ward yok ben ormandan naixle cıkıp tavuk alıyorum felan ole bi support sıfır ama olsun en azından abi alta def diyince 2 3 tp geliypo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bide abi oyunun ana dilinin rusca olması korkunc nedne inatla rus regionu acmıyo ki bu adamlar bizde kurtulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 hatunları güzel, dota oyuncuları rezalet olan memleket. oyun nasıl yavaş? alışma durumları diyecem de oynamışsınız bi süre. dmg alınca falan da ekran kızarıyor işte yani oklar falan mı çıksın saldıranı gösteren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 @bonepart oyun hon'a göre yavaş fakat hon zaten normalden hızlıydı biraz normal geliyor açıkçası bana bu hız :) hissizlik kısmına katılmıyorum,combatlar çok temiz yani başka bir şeyle ilgilenmiyorsan görmemen çok zor ve yine söylendiği gibi ekran kızarıyor hatta dmg gelen yere ok bile çıkıyor. doğru düzgün puanlama sistemi gelince şu şikayetçi olunan gerzek rusların hepsi aşşağıda kalacak,kurtulucaz onlardan hiç merak etmeyin ama şimdilik emmeye devam yapılacak bişey yok yada sağlam friend list gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 BonePART said: walla bende son 3 gundur pati grubundan mightyle ve kankalarıyla oynuyorum ya deli eziyoruz ya deli eziliyoruz ama kafam rahat en azından abi ha gene ward yok ben ormandan naixle cıkıp tavuk alıyorum felan ole bi support sıfır ama olsun en azından abi alta def diyince 2 3 tp geliypo pis dedikoducu, ward yok çünkü mide gidecek adam gidip sniper gibi lvl 6 öncesi gank özürlü hero seçti üstüne gidip range i fulledi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 S-H said: @bonepart oyun hon'a göre yavaş fakat hon zaten normalden hızlıydı biraz normal geliyor açıkçası bana bu hız :) hissizlik kısmına katılmıyorum,combatlar çok temiz yani başka bir şeyle ilgilenmiyorsan görmemen çok zor ve yine söylendiği gibi ekran kızarıyor hatta dmg gelen yere ok bile çıkıyor. doğru düzgün puanlama sistemi gelince şu şikayetçi olunan gerzek rusların hepsi aşşağıda kalacak,kurtulucaz onlardan hiç merak etmeyin ama şimdilik emmeye devam yapılacak bişey yok yada sağlam friend list gerekli. abi bana ole geliyor cok koyu renkler abi her sey birbirine giriyor honun pastel olmasının guzel yanlarından biri kolay anlasılır olması bişlmiyorum bana bole geliyo bide cok cok yavas abi oyun cidden cok yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Mighty_THoR said: BonePART said: walla bende son 3 gundur pati grubundan mightyle ve kankalarıyla oynuyorum ya deli eziyoruz ya deli eziliyoruz ama kafam rahat en azından abi ha gene ward yok ben ormandan naixle cıkıp tavuk alıyorum felan ole bi support sıfır ama olsun en azından abi alta def diyince 2 3 tp geliypo pis dedikoducu, ward yok çünkü mide gidecek adam gidip sniper gibi lvl 6 öncesi gank özürlü hero seçti üstüne gidip range i fulledi :) abi level 1 bile bash almayan sniper cok epicti ya kacıyorum sniper adama vuruyo ulan dedim ne bahtsızım bi tane bash tutmadı ahueauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar