Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sen öle diyince baktım ben de, bana da gelmiş ki bende de skyrim yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 dşrek fşnd match deyip 5v5 playerlarla yapınca da gelmedi calısmıo heralde o sistem daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 direk find* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 xp gelmiyor da win geliyor bana ya gayet find match yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 coop match'den stat gelmiyor. find match diyicen normal. ya statlara takılmayın zaten düzgün çalışmıyo. hero performance bar falan onlarla alakalı olduğunu düşündüğünüz bi problem varsa onları söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bu arada oyunu takip edenler cyborgmatt.com'u da takip etsin oyuna eklenip patch note'a yazılmayan ne varsa adam koyuyor. f2p olacağı kesinleşmişti zaten tf2 modeli. tabi sadece kozmetik. http://www.cyborgmatt.com/2012/05/dota-2-30th-may-item-schema-update/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 arada drow'a çirkin şeyler de var. dota 2 betasını aralıkta falan aldığımda en güzel zamanları bu zamanları olucak dendi doğru heralde :/ kışa doğru noel baba axe da görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ya işte demekki lol yad ahon usulu calıscaklar guzel bi metod bence zaten oda isteyen kozmetik icin para versin ama keşke modelleride deiştirseler sırf skinle olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hon/lol modeli değil zaten en azından başlangıçta tf2 modeli uygulanacak oyuna etki 0 sadece kozmetik. gaben kendi dedi lol modeli olmayacak diye ama görücez. skin/model olmasın hiç elindeki silah üstündeki armor falan değişsin en fazla bu arada gördüğüm kadarıyla drow ve broodmother dışındakiler fena değil. ama o drow'u görünce aklıma tf2'deki deus ex itemları geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bundle demiş yanlız, yani o gördügümüz 3-4 parça degisiklikler cidden 3-4 parça halinde. bracer armor head weapon fln diye gitmiş. biraz ondan biraz bundan diye custom takılabilirsiniz. n: okumadım aksinide yazmış olblr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://www.dota2.com/spoilsofwar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 tam beklediğim gibi olmuş, direkt team fortress 2'nin sistemi aktarmışlar. tüm hero'lar free diyerek de gönderme yapmışlar. ayrıca linke bakmayanlar için belirteyim artık kendiniz invite alabiliyosunuz linkten, oyun aramaya son. noob akını başlasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 dün espiri olsun diye crate düşşün key satın alalım açalım onları tf2 deki gibi dicektim adamlar cidden yapmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Store cok pahalı olmuş birde herolar birbirine karışmazmı heroların herşeyini değiştirebiliyoruz... Her oyun aaa bu kimdi diye düşünmekle geçmez inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 aynen onu ben de düşündüm. tam alışmışken bi de farklı skinlere falan alışmamız gerekmese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 problem olacağını sanmıyorum zaten direk hero değiştirmiyor kıyafet silah vs ekliyor öyle bi sorun olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Store bence de pahalı ve gereksiz parçalarla dolu. Invoker'a saç ve toka fln yapmışlar 0,75'ten satıyorlar sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 walla bi sure sonr aalısıyosun honda mesela modellerde farklı zaten cogunluk sefil oldugundan skinler cok az insanda war oyun oncesi bakıyosun bu ne lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bedava mı suan oyuna herkes girebiliomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 hayır giremiyor ama f2p olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ben key alana kadar ugrasmıstımda simdi oynanıosa bileklerimi kesip sıcak küvete gircektim. bu arada bana battle point gelmeye basladı birden daha önce muabbeti gecmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 10 dk bir oyun için bekleyip 9/10 ready olması deli ediyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://www.dotalicious-gaming.com/index.php/topic,13855.msg97208.html#msg97208 koşun zaten almışlar alamıyor bu arada. denedim sdgsd YZW3H-LDP3G-2XZTT şu key çalışıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 hiç bi kodu kabul etmemeye başladı hepsine invalid diyo :( 2-3 tane denedim kullanılmıştı şimdi invalid diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 0L7JW-ECT8Q-BCJX6 Bu da calisiyor sanirim. Sende zaten var yazdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar